יאללה הערתם את סנגור המשחק
אבל בגלל שגל כתב והוא שונא שאני מסנגר על המשחק אני לא אעשה את זה.
אני רק אציין שאני מסכים עם הרבה ממה שנאמר אבל עדיין מכור למשחק ומאוד אוהב אותו, משהו בו בנוי בצורה מאוד טובה ביחד עם הדברים שמפריעים - אזה חשוב לי לציין את זה בתור התחלה.
אני אוסיף נקודה קטנה שחשוב לציין בסנגוריה על המשחק (אני ממש מנסה אבל תמיד יוצא לי איכשהו להגן על המשחק) - הרבה ממה שקורה במשחק תלוי באנשים - פעילות בפורם זה רק אנחנו לדוגמא. אבל גם דברים מעבר.
למשל המצב הכלכלי - בליגת העל מרגישים את זה מאוד, אולי גם בליגות אחרות, אני פחות מעורב. כל קבוצה יכולה לחסוך 100 אלף בשבוע - 200 אלף אפילו, זאת לא הבעיה. הבעיה היא שאנחנו דוחפים את עצמנו למצב כלכלי של הפסדים שבועיים או 0 רווח או רווח מינימאלי כי אנחנו תחרותיים - רוצים להאבק בצמרת אז קונים שחקן עם שכר גבוהה יותר וטוב יותר ומצמצמים את הרווח, היריב שלי רואה את זה וקונה שחקן יותר טוב וכן הלאה...
זאת בעיה שאנחנו יצרנו ולטעמי קברניטי המשחק צריכים לתקן. לא ברור לי איך, אולי תקרת שכר יכולה לעזור...
אני מסכים מאוד עם גל, צבירת ההתלהבות בעייתית בכמה אספקטים ולטעמי גם ההשפעה שלה על המשחק גבוהה מידי.
ההכנסות מהגביע אכן בעייתיות - זה סבבה שהעבירו את זה למענקים בשביל לא לדפוק קבוצות חוץ - אבל יש מצב שצריך למצוא בגביע כמקור הכנסה חשוב יותר
בניגוד לגל - אני לא הכנסתי אף משתמש חדש החודש
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy