BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ύπαρξη εξωγήϊνων & καταστροφή του κόσμου

Ύπαρξη εξωγήϊνων & καταστροφή του κόσμου

Set priority
Show messages by
This Post:
00
206366.2 in reply to 206366.1
Date: 1/13/2012 8:24:57 AM
Overall Posts Rated:
3939
Ρε φιλε εχεις καμμια σχεση με τον Νικο Κωσταντινιδη;;http://3.bp.blogspot.com/_zfwXsQ7j4dU/TPLXu9oIgwI/AAAAAAA...

This Post:
00
206366.3 in reply to 206366.2
Date: 1/13/2012 8:28:03 AM
Overall Posts Rated:
302302
ο νικος ειναι θεος...4 χρονια ημουν στο βολο και astra εβλεπα...

πως αλλιως θα μπορουσα να βαλω υποψηφιοτητα για προπονητης u21...

μου ανοιξε τα ματια....

This Post:
00
206366.4 in reply to 206366.1
Date: 1/13/2012 8:32:38 AM
Overall Posts Rated:
8888
http://www.pame.gr/epistimi/diastimiki/eksogiinoi.html#.T...

ειχα διαβάσει παλιότερα αυτό, νομίζω πως πλησιάζει αρκετά τα πιστεύω μου για αυτό το θέμα, αν δεν βαριέσαι ρίξε μια ματιά...

Δεν ξέρω αν υπάρχουν εξωγήινου ή οχι, νομίζω πως μόνο ο άνθρωπος να υπάρχει στον σύμπαν ειναι δύσκολο...

Last edited by mkostantak at 1/13/2012 8:33:52 AM

This Post:
00
206366.5 in reply to 206366.1
Date: 1/13/2012 9:22:42 AM
Overall Posts Rated:
335335
η γνωμη μου ειναι οτι δεν υπαρχουν εξωγηινοι..και αν υπαρχουν σιγουρα θα μας το εχουν κρυφο για παντα..αλλα ολα οσα δειχνουν και καλα μηνυματα απο τους εξωγηινους ή ειναι τυχαια γεγονοτα στην γη ή καποιο παιχνιδι καποιου ή επισης και οι αντιδρασεις της φυσης..ενδογηινοι ειναι πιο λογικο να υπαρχουν..
επειδι τα εχω ψαξει με τις ινδιανικες και μη φυλες σου λεω οτι εισαι πολυ σωστος για αυτο που λες για τους μαγια..η καταστροφη του κοσμου ειναι κατι κινηματατογραφικο,κατι που θα βολευαι μερικους..οι μαγια ειναι οι μονοι που δεν μιλησαν για καταστροφη της γης..
μετεωριτης δεν προκειται να πεσει πανω στην γη γιατι η ΝΑΣΑ τα προβλεπει χρονια πριν και τους αλλαζει κατευθυνση..μικροι μετεωριτες οταν πεφτουν κανουν καλο στην γη με τις ουσιες κλπ..
εγω μπορω να στην παω αλλου την κουβεντα..http://www.mediasoup.gr/node/26433
πιστευεις? αν δεν πιστευεις παλι σωστος εισαι..δευτερα παρουσια..ο πατερ παησιος,θα παρουμε την κωνσταντινουπολη..με την θρησκεια και αν δεν το εχω ψαξει το θεμα!!

This Post:
00
206366.6 in reply to 206366.1
Date: 1/13/2012 11:58:15 AM
Overall Posts Rated:
2626
Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι οι Μάγιας ΠΟΤΕ δεν είπαν για καταστροφή του κόσμου στις 21/12/12

Καλησπέρα σε όλους. Πολύ ωραίο θέμα άνοιξες, φίλε Δημήτρη, επιτέλους ένα ωραίο κι ενδιαφέρον θέμα! Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση-παρατήρηση ή όπως θέλετε πείτε το (μπορεί να προαναφέρθηκε και στα άλλα ποστ και να μην το είδα). Στην ημερομηνία 21-12-2012 είναι σίγουρο-και επιστημονικά από όσο γνωρίζω- ότι όλοι οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος που βρισκόμαστε, συμπεριλαμβανομένου του Ηλίου, θα ευθυγραμμιστούν προς το κέντρο του γαλαξία και, τις λίγες φορές που έγινε αυτό, συνέβησαν κοσμοϊστορικά γεγονότα, όχι απαραίτητα καταστροφή του ανθρώπινου είδους ή άλλων ζώων και, γενικά, κάτι που να εξαφανίσει κάθε είδους ζωή ή, ακόμα, και τον πλανήτη. Πάντως πολλοί, πάντως μιλούν για αναστροφή του άξονα της Γης, δηλαδή ο Νότιος Πόλος θα γίνει, ουσιαστικά, Βόρειος και το αντίστροφο.

This Post:
00
206366.7 in reply to 206366.6
Date: 1/13/2012 4:01:01 PM
Overall Posts Rated:
1616
Καλησπέρα σε όλους! Δημήτρη,Αρχικά θα ήθελα να σε συγχαρω για το εξαιρετικό νήμα που αρχισες και στο οποίο θα μου δοθεί η δυνατότητα να προσπαθήσω να σου δοσω κάποιες λύσεις και απόψεις σε ένα μερος απο τις απορίες σου! Πρώτα απ´ολα πιστεύω πως αυτά που ακούγονται γενικά στα ΜΜΕ είναι ανάξια εμπιστοσύνης καθώς τα λένε άνθρωποι(συνήθως) μη καταρτισμένοι και χωρίς ουσιαστική γνώση! Γίαυτο δεν πιστεύω ότι λένε τα ΜΜΕ και απλά πιστεύω τους επιστήμονες( όχι πάντα) και αυτα που λένε τα θεωρώ (συνήθως) σωστά! Ουσιαστικά η άποψη μου στο θέμα με τους εξωγηινους ειναι ότι πολυ απλά υπάρχουν σε κάποια γωνία του αχανους σύμπαντος μας! Όπως πιστεύω ότι δημιουργηθηκαμε τυχαια( χωρίς την επίδραση κάποιου αλλου όντος) ,έτσι βλέπω αρκετά πιθανό να έχουν δημιουργηθεί και εξωγηινα όντα κάπου στο σύμπαν,τα οποία όμως θεωρώ ότι δεν πρόκειται να γνωρίσουμε στο άμεσο μέλλον,καθώς δεν πιστεύω ότι βρίσκονται κάπου κοντά στον πλανήτη μας,αφού οι πιθανοτητες να δημιουργηθεί ζωή σε έναν πλανήτη είναι άπειρο ελάχιστες και Απαιτούνται ειδικές συνθήκες ώστε να καταστεί δυνατή. Αλλα κάπου στα δισεκατομμύρια των πλάνητων και γαλαξιων , πιστεύω ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή! Βέβαια,αυτο που λέω αυτήν την στιγμή δεν μπορει να αποδειχθει,καθώς δεν έχω στοιχεία που να μπορούν να αποδείξουν τον ισχυρισμό μου αυτο, αλλα ούτε μπορει να αποδειχθει και το αντίθετο! Όσο και για το θέμα του 2012 ,πιστευω οτιαποτελεί ενα γελοίο σενάριο! Το ημερολόγιο των μαγια αποτέλεσε την αρχή και την αφορμή για ένα τεράστιων διαστάσεων σενάριο καταστροφολογιας! Όμως, όπως όλοι ξέρουμε έχουν προηγηθεί ουκ ολίγα τέτοια σενάρια καταστροφολογιας τα οποία όμως είχαν σαν αποτέλεσμα ένα τεράστιο μηδενικό και ουσιαστικά οι ανησυχίες των απλών πολιτών για ένα τέτοιο σενάριο ήταν απλά ανούσιες. Ας εξετάσουμε όμως τις περιπτώσεις! Πρώτον ο πλανήτης νιμπιρου αποτελεί την πιο αστεία περίπτωση καθώς κανείς δεν τον εχει δει πόσο μάλλον να τον θεωρεί αιτία καταστροφής για την γη! Δεύτερον η γαλαξιακη ευθυγραμμηση είναι κάτι σύνηθες καθώς συμβαίνει αρκετά συχνά ( βάση την ηλικία και με συνάρτηση τον χρόνο και την ηλικία του σύμπαντος) και δεν νομίζω ότι μπορει να αποτελέσει λόγο για μια καταστροφή καθώς δεν συμβαίνει και τίποτα το αξιοπερίεργο κάθε φορά. Δεν εχει αποδειχθει τουλάχιστον. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι δεν θα συμβει τίποτα αλλα ότι είναι να γίνει θα γίνει και θα φανεί με την πάροδο του χρόνου! Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι για τίποτα,πλέον! Κλείνοντας θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και πάλι για το ωραίο νήμα και θα ήθελα αυτή να παραμείνει μια υγιής συζητηση!

This Post:
11
206366.8 in reply to 206366.7
Date: 1/13/2012 4:27:25 PM
Overall Posts Rated:
55
file vasili me kalipses apolita.simfono se ola osa eipes. apla thelo na toniso pos einai adinaton na apodeixthei tora pos iparxoun exogiinoi h to antitheto.opoios katalabainei ta astronomika megethi gia ta opoia milame pisteuei pos tha iparxoun exogiinoi kai polloi malista. epipleon ola auta ta senaria gia to 2012 einai ena paramithaki(min po m@lakia) pou exei dosei se kapoious polla kerdoi p.x. kinimatografos. telos tha eithela na po bravo sto dimitri gia to oreo auto nima :D

This Post:
00
206366.9 in reply to 206366.1
Date: 1/14/2012 2:01:40 AM
Overall Posts Rated:
303303
Ασφαλεστερος και σιγουροτερος δρομος προς την παρανοια δεν υπαρχει απο αυτον του να προσπαθησεις να εξηγησεις την υπαρξη του κοσμου.
Οποια απαντηση να παρεις απο αυτες που δινονται εχει κενα...
Αν υπαρχει ζωη αλλου? Αν μαθουμε πως δημιουργηθηκε η ζωη ισως να μπορεσουμε να απαντησουμε...
Το τελος του κοσμου ? Αν μαθουμε την αρχη του ισως μπορεσουμε να το προβλεψουμε....

This Post:
00
206366.10 in reply to 206366.7
Date: 1/14/2012 2:51:47 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα φίλε Βασίλη,

Δεν έχω απορίες τα έχω ψάξει πολυ τα ζητήματα, απλά ζήτησα και την άποψη άλλων για να κάνουμε όμορφη και εποικοδομητική συζήτηση.

Σύντομα θα θέσω και το θέμα του Haarp και του Ρωσικού Τρυποκάρυδου, όπως και ενός περίεργου θορύβου που ακούγεται τον τελευταίο καιρό στη ΓΗ.

Last edited by epanastatis79 at 1/14/2012 2:53:50 AM

This Post:
11
206366.11 in reply to 206366.7
Date: 1/14/2012 5:43:25 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα & πάλι Βασίλη,

Θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή στην εμπιστοσύνη που δείχνεις στους επιστήμονες. Σκέψου ότι αποτελούν ενεργό μέρος του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, μιας και εργάζονται για την υποδούλωση των ανθρώπων μέσω των ασθενειών που φτιάχνουν στα εργαστήρια, τη μόλυνση των παγκόσμιων υδάτων, την εργασία τους που πωλούν στους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ Εξουσιαστές με πολλά λεφτά, δηλαδή παίρνουν το χρήμα αδιαφορώντας πώς θα χρησιμοποιηθεί η πυρηνική βόμβα λ.χ. Εξωγήΐνοι υπάρχουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και διαφωνω ξανά σε αυτό που λές "Απαιτούνται ειδικές συνθήκες ώστε να καταστεί δυνατή". Οι συνθήκες που ζουν οι άνθρωποι δεν αποτελούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τις γενικές συνθήκες που μπορεί να ζουν οι εξω. Μπορεί λ.χ. αυτούς το οξυγόνο να τους σκοτώνει και το διοξείδιο που σκοτώνει εμάς να είναι γιαυτούς σωτήριο. Άρα δεν λέμε κάτι με σιγουριά γιαυτό.

Θα αναφέρω το γεγονός, όπου στην Αμερική την δεκαετία του 70' βρέθηκαν άνθρωποι & αγελάδες διαμελισμένοι. Γιατί όμως ΜΟΝΟ άνθρωποι και αγελάδες; Έχουν κάτι κοινό μόνο αυτά τα 2 όντα; Ναι. Την ουσία αιμογλομπίνη. Λέγεται από συνωμοσιολογικές θεωρίες (με τις οποίες συμφωνώ) ότι διαμελίστηκαν από παράξενα όντα (εξωγήϊνοι;) τα οποία ήθελαν την εν λόγω ουσία για να αντιμετωπίσουν μια βασική τους ατροφία στο πεπτικό σύστημα, που είχε προέλθει από πυρηνικό πόλεμο. Οι διαμελισμοί ήταν τόσο τέλειοι που ενώ ήταν χειρουργικά ακριβείς δεν άφηναν καθόλου αίμα δίπλα. Πώς γίνεται αυτό;
Συνωμοσιολογικές θεωρίες λένε ότι ήδη υπάρχει συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και ότι στην περίφημη περιοχή 51 της Νεβάδα δουλεύουν συγχρόνως άνθρωποι & εξωγήινοι σε νέα προγράμματα (εναντίον φυσικά των ανθρώπων). Άλλωστε όλη η περιοχή είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ και ακόμα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει περιορισμένη γνώση για το τί γίνεται εκεί πέρα. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Επίσης, διαφωνώ ξανά (συγχώρεσε με :)) στο ότι οι Μάγια μιλούσαν για καταστροφή. Αυτά είναι αποκυήματα φαντασίας ορισμενω τρομολάγνων, που έχουν στόχο την τρομοκράτηση του παγκόσμιου πληθυσμού για να περάσουν πιο εύκολα την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που θέλουν να επιβάλλουν και όχι των Μάγια. Εκείνοι μίλησαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας, όχι οπωσδήποτε με την ύπαρξη καταστροφών.
Ο Νιμπίρου έχει εμφανιστεί και σε φωτό στη ΝΑΣΑ και ξέρουν την ύπαρξη του, αλλά η αλήθεια πράγματι γιαυτόν είναι κάπου στη μέση. Η γαλαξιακή ευθυγράμμιση δεν συμβαίνει συχνά σε χρόνια γης, αλλά σε χρόνια σύμπαντος και μπορεί πράγματι να προκαλέσει προβλήματα στην λειτουργία της Γης (δορυφόροι, ηλεκτρική ενέργεια κτλ), μεγάλες καταστροφές και φυσικά φέρνει δολοφονική ακτινοβολία ικανή να εξολοθρεύσει κόσμο. Είναι διαφορετική με την αντιστροφή των πόλων. η οποία πράγματι έχει ορισμένα καταστροφικά αποτελέσματα, αλλά όχι τόσα για να καταστραφεί η γη.
Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στην λανθασμένη άποψη του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ότι η καταστροφή της γης ισούται με την καταστροφή του κόσμου. Είναι μεγάλο λάθος η άποψ η αυτή. Η Γη αποτελεί μια τελειως αμελητέα ποσότητα στο Σύμπαν και σίγουρα αν κάποτε καταστραφεί, δεν θα γίνει φανερή η απουσία της, ούτε καν του ηλιακού της συστήματος. Υπάρχουν φυσικά μεγαλύτερες, αλλά φυσικά και απειροελάχιστων πιθανότητων περιπτώσεις όπου η καταστροφή θα είναι ολική, όπως η διόγκωση του Ήλιου σε ερυθό Γίγαντα (λόγω της θερμοπυρηνικής σύντηξης αυξάνεται το μέγεθος) και μετά η μετατροπή του σε λευκό Νάνο, το "ρούφηγμα" του ηλιακού μας συστήματος από Μαύρη Τρύπα (δεν θα μείνει τίποτα από τον Ήλιο, άρα και από εμάς), η σύγκρουση του Ήλιου με κάποιο σώμα πολύ μικρότερο του (ο Ήλιος θα παράξει σε μια ώρα την ενέργεια που κανονικά θα παρήγαγε σε 100 εκ. χρόνια, άρα θα καιγόμασταν ζωντανοί) ή η ύπαρξη ενός νόβα ή σούπερνόβα σε απόσταση 35 ετών φωτός για το 1ο και 35000 ετών φωτός για το 2ο. Αν γίνονταν αυτά σε αποστάσεις μικρότερες των λεγόμενων, η δολοφονική ακτινοβολία τους θα καταστούσε αμέσως ραδιενεργό τη Γή, άρα μη κατοικήσιμη και ο πληθυσμός θα εξολοθρευόταν περίπου σε ένα μήνα.
Αυτά είναι μερικά σενάρια και όχι υπαρκτές περιπτώσεις με μεγάλες πιθανότητες.

Last edited by epanastatis79 at 1/14/2012 5:44:54 AM

This Post:
00
206366.12 in reply to 206366.11
Date: 1/14/2012 5:51:07 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Επίσης, θα ήθελα την άποψη ΟΛΩΝ σας για αυτό:

http://www.katohika.gr/2012/01/o-v.html

Τα σχόλια σας θα ήθελα, διότι έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά έχω μερικά κενά στο να το τεκμηριώσω.

Advertisement