Parodyk citata, kur as menkinu kitus ? As nemenkinu, tu mane sumenkinai pasakes kad kazkodel as isvis nevertas cia buti. Jei as nevertas, nevertas ir Wazoo, nes jis irgi neisbuvo visos kadencijos. As nieko nesakau ant Wazoo, jis vienas is geriausiu mano draugu is Buzzerio. Kasdien praktiskai susirasom. Bet jei jis tavo draugas, o as ne, tai nezemink manes visu akyse, nes nei tu mane pazisti, nei as tave, o jei nori pasisakyti sakyk objektyviai. Jei turi savo sumetimu tai ir duok jam ta balsa. Bet nerasyk nesamoniu. As pats jam duociau turbut, nes jis kolkas daugiausia su rinktine pasiekes menedzeris. Tiek butum parases ir visi butu patenkinti, o kai parasai tokia nesamone kaip kad as neisbuves visos kadencijos, nors jos neisbuvo ir tavo pasirinktas menedzeris Wazoo, tai pakvimpa tiesiog norejimu pastumti, del to kad norisi ant ko nors pastumti. Bet uzsistumi tik ant saves :)) Ne as sita apklausa sugalvojau, kad pasipuikuoti ar pan. Man jinai nesvarbi, bet jei balsuoji girk savo kandidata, o ne zemink kita, nuo to tavasis geresnis nepasidarys.