בוא נוריד הילוך, אני לא מתכוון להפוך את זה לויכוח ביני לבינך. אני לא מייצג משהו שונה בקיצוניות ממך. אם נחשוב על התמונה הכללית שנינו היינו רוצים דברים דומים - משחק טוב יותר.
לא העיליתי הילוך. שאלתי אותך שאלות והגבתי לתגובה שלך. סה-טו.
למה אני לא עושה שום דבר בנושא? מה זאת אומרת? האם יש לי יותר השפעה כי אני בליגה בכירה? לא ממש, האם יש לי יותר השפעה כי אני ג'יאם?? גם לא יותר מידי, אם כי יש לי יותר מקומות ממך לרשום את ההצעות שלי והרעיונות שלי לשיפור המשחק (יש לנו פורם פנימי של מנהלי האתר) - בשביל לשמור על כנות, אני לא העלתי הצעה לתקרת שכר בשנה האחרונה.
ראשית, לא ידעתי לגבי הפורום הפנימי שלכם וזה נחמד לדעת. [למרות שכנראה לא יועיל לי המידע הזה... :+)]
שנית, לפעול משמעו להעלות הצעה או/ו לתמוך בהצעה קיימת.
נקודה שלישית - לא, אני יודע שאין שום משמעות להיותך בליגה בכירה כדי לפעול בנושא.
כ-ג'יאם, יש לך אפשרות למנוע פעילות (ניבזית?) של ג'יאם-ים אחרים מלהשמיע דעה זו ולנהל עליה דיון אמיתי.
אבל, העלתי בעברי כבר מספר הצעות שונות לשיפור המשחק וחלקן גם נכנסו לתוקף. הצעה לתקרת שכר והשתתפות בדיון שכזה זה גם משהו שהועלה עוד לפני עונות רבות ודובר עליו - אז רק בשביל לסגור את הנקודה הראשונה שרשמת וקצת הציקה לי - אני לא מתעלם מההצעה הזאת ומנסה לעצור אותה, אם יעשו את זה בצורה חכמה, אז יפה מאוד. כל שינוי שכזה במשחק צריך לעשות בחוכמה ומחשבה עמוקה.
השאלה נותרה בעינה - האם יש לדעתך צורך?
אם לא, הפרך את כל מה שכתבתי והסבר.
אם יש צורך, בוא ננסח יחד/לחוד הצעה חכמה שכזו...
דווקא בליגת העל אגב יש פחות קבוצות שעושות Tanking. אני באופן אישי לא חושב שהייתי יכול לעשות את זה בשום ליגה שהייתי בא כי אני נהנה מתחרותיות. יש מאמנים שנהנים מתהליכים ארוכי טווח שכאלו או רק מאימוני שחקנים, כל אחד והכיף שלו.
אי אפשר לטעון שבליגה הבכירה הקבוצות רק נחלשות. אחרת, אין דרך להסביר למה אותן קבוצות בפועל רק נעשות חזקות יותר, ורחוקות מלאבד את מקומן בליגה... [זה די סתירה בהגדרה...]
בהחלט יש קושי דיי גדול לתקוע יתד בליגת העל, אני אשקר לך, אם תקרת שכר תהיה מה שיפתור את זה, יופי. אני מציג קו שלא מתנגד בתוקף למהלך הזה כמו שאנשים מליגות בכירות מציגים. מבחינתי כל שינוי שנעשה בחוכמה ומחשבה שגורם למשחק להיות מעניין יותר, אתגרי יותר ואפילו ריאליי יותר מבורך.
אנא פרט את הבעייה שאתה רואה בתקרת-שכר אשר מותאמת לכל ליגה בנפרד (כלומר ליגה ראשונה בישראל לעומת ליגה שנייה בישראל ולעומת ליגה ראשונה בצרפת.
בנוסף, נסה להעלות פיתרון שאתה תעלה.
תודה על הניסיון להתייחס לנושא.
Last edited by Pini פיני at 4/27/2012 5:20:50 AM