Sveiki visi rinkėjai, nutariau pabandyti savo laimę šioje U-21 kadencijoje..
Viska pasistengsiu aprašyti kuo detaliau, ir smulkiau, kad visi būtų supratę, ir susipažine su mano kadencija.
Visu pirmą kalbant apie save, šį menedžerį žaidžiu nuo 8 sezono, tokių skambių lygų sąraše kaip II, LBBL, gaila įrašytas nebuvau, bet manau tai neturėtu būti pagrindinė nerinkimo priežastis, žaidžiau V,IV,III lygose, aukščiau pakilt galbūt sutrukdė nuolat nesėkmingai nukrentantys stiprus varžovai, galbūt pats pridarydavau skaudžių klaidų, o gal ir oras kaltas..
Per visa žaidimo istoriją turėjau 3 komandas įskaitant ir šią, nenoriu meluoti, bei gražinti istorijos, bet sakysiu kaip buvo, kai tik pradėjau žaisti bei trūko veiksmo, bei buvau visiškai žalias žaidime, teko truputi pasukčiauti, bet tai ilgai netrūko ir buvau užblokuotas.Antroje komandoje, kai nusprendžiau rimčiau bei be kvailysčių žaisti atrodė viskas klostėsi gana gerai, bet vėlgi, ilgas liežuvis forumuose atnėšė man daug įspėjimų, ir buvau užblokuotas, na su šia komanda irgi įspėjimų turiu gana daug, ir galima sakyti, esu ant bano ribos, bet nustojau reikštis forumuose, bei keiktis, ir neketinu daugiau prarasti komandos, įvairiais taisykles pažeidžiančiais būdais.Gryžtant prie strategijų bei pačio žaidimo, vadovaujuosi strategija - augink jaunimą, ir taupyk pinigus, neesu koks užketėjas merchanteris, ar žmogus kuris nusiperka sudėtį ir stovį vietoj laukdamas kol višta padės kiaušinį.Žaidimą esu perprates manyčiau gana padoriai, dirbdamas U21 darbo, manau tikrai nepasišiūkšlinčiau daugiau, nei prieštai buvęs treneris, kadangi šiam žaidimui skiriu nemažai laiko, tai man pažystamų trenerių žodžiai: "U21 reikalauja labai daug darbo, bei laiko" tikrai negązdina, nes esu tam pasiruošes, ir manau susitvarkyčiau su man skirtom pareigom, aišku neesu aš idealus treneris, čia forumuose jų manau yra tikrai daugiau geresnių, bet nebandes su lazdą per galvą negausiu.Mano stipriosios pusės galima būtų išvardinti kaip vadovavimą, incitayvos iemimasi į savo rankas, turiu omenyje kas susije su scoutinimų, šnekėjimu su žaidėjų treneriais bei kt..Silpnosios pusės tai būtų taktikavimas pačiose rungtynėse, noriu pasakyti, ne tai kad, nemoku dėti taktikų prieš komandas, bei jas analizuoti, o tai kad, mane labai dažnai ant jų prigauna priešai, bet visgi tam yra štabas, forumai, bei patarimų manau tikrai klausčiau, jei būčiau neįsitikinęs dėl savo veiksmų, lygiai taip pat kaip daro dabartinis nt treneris, paklausia nuomonės forumiečių, kad visų nuomonės vienodai sutaptu.Dar kalbant apie pačią U-21 rinktinę, man svarbiausia yra rezultatai, bet be žaidėjų - nėra ir rezultatų.
Apie save ir apie savo žaidimo istoriją, lyg ir viska papasakojau, jei bus klausimų klauskite.
Pagarbiai, Andrius.