BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
224189.3 in reply to 224189.2
Date: 8/22/2012 11:38:14 AM
Overall Posts Rated:
9595
Καλησπέρα σε όλους,

Με τους περισσότερους έχουμε γνωριστεί από τις 2 προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις για την U21, αλλά για τυχόν νέους χρήστες να συστηθώ, oνομάζομαι Χρήστος. 3 Σεζόν τώρα υπηρετήσαμε την U21 με όλες μας τις δυνάμεις και κάναμε μια αρκετά καλή δουλειά, τουλάχιστον από τις αντιδράσεις που βλέπω :)
Πριν από κανένα μήνα, σε μία από τις αρκετές συνομιλίες που είχαμε με τον Mamuwalde μας ενημέρωσε πως δεν ενδιαφερόταν να συνεχίσει στην εθνική σαν πρώτο όνομα αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να βοηθήσει ένα τιμ με το οποίο θα είχε καλή σχέση. Τώρα αν το έκανε για να μας ψήσει ή αν έτυχε δεν ξέρω, αλλά μόλις το ακούσαμε με τον krepaleon το μάτι μας γυάλισε ;)
Αποφασίσαμε λοιπόν να βάλουμε υποψηφιότητα για τη μεγάλη εθνική. Στην ουσία είναι ένα τιμ 3 ατόμων. Eγώ (epanaleon), Βαγγέλης (krepaleon) και Γιώργος (Mamuwalde). Εννοείται και άλλα παιδιά με μεγάλη εμπειρία και γνώσεις έχουν προσφερθεί να μας βοηθήσουν :)

Για να αποφύγουμε οποιαδήποτε δυσλειτουργία της U21, και εννοείται σε συνεννόηση με τον tzilardino, ο krepaleon θα παραμείνει σε ένα συνδετικό σημείο των δύο εθνικών. Θα αναλάβει την φουρνιά των φετινών 20χρονων και εννοείται στο πόστο του στη μεγάλη εθνική, και επίσης ήδη έχουν γίνει ενέργειες για επιπλέον στελέχωση της μικρής εθνικής για να συνεχίσει η ομαλή λειτουργία της. Περισσότερες λεπτομέριες θα γίνουν γνωστές από το νήμα της U21.

Πάμε και για την καθιερωμένη παρουσίαση του τιμ, μέσα από 2 λόγια που έχει γράψει ο καθένας:

This Post:
55
224189.4 in reply to 224189.3
Date: 8/22/2012 11:40:50 AM
Overall Posts Rated:
9595
krepaleon (γνωστός και ως "βοηθός β'-βοηθός α'")

Όπως λέει και αποπάνω, μετά από 3 σεζόν σαν βοηθός στην U21 πήρα προαγωγή και έγινα βοηθός στη μεγάλη εθνική. Αρχίζω να πιστεύω πως tzilardino και epanaleon παίζουν άσχημα παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου και με πιάνουν κορόιδο :P
Για να γνωριστούμε ακόμα μια φορά, το όνομά μου είναι Βαγγέλης, παίζω Buzzerbeater από τη 10η σεζόν και ως γνωστόν τις 3 τελευταίες σεζόν είμαι στο τιμ της μικρής εθνικής στην οποία θα συνεχίσω κανονικά. Τον Χρήστο (epanaleon) τον γνώρισα λίγο πριν ξεκινήσουμε το πρότζεκτ της U21. Ο Γιώργος (mamuwalde) άρχισε να μου μιλάει όταν του έριξα 2 φάπες στην προηγούμενη εμπειρία μου στην Α1 και ζήτησε να του μεταλαμπαδεύσω μερικές γνώσεις μου. Τι να κάνω και εγώ τον λυπήθηκα και είπα κρίμα είναι το παιδάκι. :)
Για στόχους για τη μεγάλη εθνική, εννοείται δεν μπορεί να είναι άλλος από διακρίσεις. Σίγουρα δεν μπορούμε να υποσχεθούμε για τρομερά τρόπαια και τελικούς μιας και δεν έχουμε το υλικό που έχουν άλλες υπερδυνάμεις. Αλλά με λίγη τύχη και καλή δουλειά, και σιγά σιγά την ένταξη των νέων ταλέντων που βγαίνουν από την U21, πάμε για το βήμα παραπάνω.

Mamuwalde (γνωστός και ως "Ο Επίτιμος")

Πριν από μερικές σεζόν, με ειδοποιούν δυο έμπιστοι, ότι κάποια "Γκέλυ" μαζί με μια άλλη δευτεράντζα, συν κάτι άλλα τριτο-τέταρτα φίλους τους, θέλανε να ασχοληθούν με τη μικρή εθνική.

τους λέω, "τα παιδιά τι λένε;" .
μου λένε, "τα παιδιά θα ξηγηθούν χαρτί, άστα να πάνε μια θητεία στη μικρή".
λέω, ντάξει θα τους τσεκάρω μια-δυο σεζόν να δούμε άμα νογάνε.

Καλούτσικα τα πήγανε είναι αλήθεια, αλλά κυρίως ήταν υπάκουα παιδιά, δεν κάνανε του κεφαλιού τους. Και μια που είπα κι εγώ να αποχωρήσω από head coach της εθνικής, ανοίγω ένα skype ένα βράδυ, ήμουν μαζί με κάτι εκτελεστικούς διευθυντές, σκάουτερ και μέλη του Σ.Κ.Α.Β.Ω. .

Του λέω του "Γκέλα", "κοίτα παλληκάρι, βρείτε εκεί ποιος έχει το λέγειν, να μπει μπροστά το παιδί. βιτρίνα καθαρά μη φανταστείς ότι θα κάνει και τίποτα. θα τον έχουμε να πατάει κουμπάκια. Είναι κι ένας πεντάκις πρωταθλητής ό,τι χρειαστεί να σας ξηγήσει."

Μην τα πολυλογώ, μαζί με κάτι άλλους μεγαλοαγρότες, οινοπαραγωγούς, σκάουτερ, πρωταθλητές , κλπ. συμφωνήθηκε .....

... να μπω "Επίτιμος" στο τιμ της εθνικής που θα θέσει υποψηφιότητα τη νέα σεζόν ...

epanaleon (γνωστός και ως " Τhe Boss")

'Οπως προανέφερα, ονομάζομαι Χρήστος. Το παιχνίδι το ξεκίνησα στα μέσα της σεζόν 11. Μετά απο 3 σεζόν όπου έδινα ένα χεράκι στον tzilardino (τον οποίο σημειωτέον πλήρωσα για να μου οργανώσει την εκλογική μου εκστρατεία αλλά ο άτιμος τα πήρε και τα ξόδεψε σε Ρωσίδες), αποφάσισαμε μετά απο μυστικές διαβουλεύσεις με τον krepaleon να βάλουμε και εμείς ενα λίθο στο οικοδόμημα της εθνικής και να δώσουμε συνέχεια στο πολύ καλό έργο του προηγούμενου σχήματος Mamu, Matsas και Kajabbar.
Πέρα όμως από αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω...Είμαστε πίσω σε υλικό από άλλες μεγάλες δυνάμεις, αλλά έχοντας ηδη θεσπίσει μια κοινή γραμμή με την U21, και έχοντας την απαραίτητη διάθεση και συνεργασία απο τους μάνατζερς της Ελληνικής κοινότητας και των Ελλήνων παιχτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό θα καταφέρουμε να ανεβούμε επίπεδο.
'Ηδη έχουν αναφερθεί οι περιπτώσεις ειδικών παιχτών και το θετικό είναι οτι μέχρι στιγμής εχω προσωπικά διαπιστώσει μια θετική ανταπόκριση απο την κοινότητα μας.

Με τον Βαγγέλη (krepaleon) έχουμε μια καλή συνεργασία παρά τις συνεχείς ίντριγκες του σε συλλογικό επίπεδο και είμαστε εδώ για να δηλώσουμε οτι : ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ!
Και για να μην ζηλεύει ο πρώην εκλέκτορας Mamu αποφασίσαμε να τον πάρουμε μαζί μας με τον ρόλο του Επίτιμου δήθεν να μας προσφέρει την εμπειρία του και τις γνώσεις του ;)

Αυτά και από εμένα,τον Βαγγέλη και τον Γιώργο....

Να δώσουμε ακόμα μια φορά τα εύσημα στο προηγούμενο τιμ, ελπίζουμε στην ψήφο σας αλλά και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσους βάζουν υποψηφιότητα!

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας

This Post:
00
224189.5 in reply to 224189.4
Date: 8/22/2012 5:41:34 PM
Overall Posts Rated:
115115
Καλησπέρα και από μένα,

Παρουσίαση
Είμαι ο Κυριάκος Οικονομίδης του ευθυμίου και της........ εεε νομίζω δεν χρειάζονται τα υπολοιπα. :) :)

Είμαι παίκτης του BΒ από την 11 σεζόν με άπειρες ώρες online στο αγαπημένο μου παιχνίδι. Βέβαια τις ποιο πολλές ώρες τις έφαγα διαβάζοντας και αποθηκεύοντας χρήσιμα ποστ από διάφορους έμπειρους εδώ στο φορουμ. Αγαπημένη μου ενασχόληση είναι να συγκεντρώνω όλα τα tips που βλέπω κατα καιρούς να γράφονται. έχω αποκτήσει αρκετά μεγάλη εμπειρία στο παιχνίδι διαβάζοντας ακόμα και την κάθε λεπτομέρεια...

Διαθέσιμος Χρόνος:
Μπορώ να διαθέσω από 3 έως και 6 ώρες ημερησίως στο παιχνίδι!! Πιστεύω είναι αρκετός εως και απαγορευτικός!! :):) Θα γίνει το απόλυτο ξεσκόνισμα όλων των Ελλήνων παικτών που βρίσκονται ανά την υφήλιο!!

Τακτική σκέψη:
Αφού μαζέψουμε τους καλύτερους, θα υπάρχει μία συγκεκριμένη τακτική σκέψη. Ο κάθε αντίπαλος θα "διαβάζετε" εξονυχιστικά και τι θέλω να πω: Δεν είμαστε και η καλύτερη Εθνική που υπάρχει, αλλά με την τακτική του να ψάξω και να βρω τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου θα γίνει πρωταρχικός στόχος!!! Αυτό θα επιτευχθεί μόνο με το απόλυτο Scouting του αντιπάλου!! και πιστέψτε, το scouting που έχω στο μυαλό μου, όύτε που το φαντάζεστε!!! Με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους θα προσπαθήσω να πάρω το απόλυτο των πληροφοριών!

Στόχος:
Εδώ ότι και να πω θα είιναι ψέμα ή μήπως υπερβολή;; Θα το πω και σκεφτείτε ότι θέλετε. Στόχος μας λοιπόν είναι σε αυτές τις 2 σεζόν να πάμε ποιο ψηλά από ποτέ. Τώρα, κύπελλο θα είναι αυτό, ημιτελικός θα είιναι αυτός;; θα σας γελάσω. Πάντως πάμε για το καλυτερο που έγινε ποτέ.

Βοήθεια από άλλους χρήστες:
Φυσικά και θα την δεχτώ. Δεν είπα οτι θα παλεύω μόνος μου. (πριν προλάβετε να το σκεφτειτε) Αν μπορούν και θέλουν όλοι οι έμπειροι πρώην Εθνικοί προπονητές και βοηθοί τους, έιναι ευσπρόδεκτοι να γίνουμε μία ομάδα, μία οικογένεια, που θα δρα μαζί, θα πονάει μαζί στις ήττες, θα χαίρεται μαζί στις νίκες και θα πανηγυριζει στις κατακτήσεις τροπαίων!! Φυσικά όμως την τελική απόφαση θα την παίρνει ο υποφαινόμενος!

Εν κατακλείδι:
Τελικά, μία είναι η πρόταση που αντικατοπτρίζει τα παραπάνω λεγόμενά μου. Θα δανειστώ μία πρόταση, ένα κομμάτι από τον όρκο των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων!! "να υπερασπίζω, µε πίστιν και αφοσίωσιν, µέχρι της τελευταίας ρανίδος του αιµατός µου, τας Σηµαίας"

Καλές εκλογές να έχουμε!

Message deleted
This Post:
00
224189.7 in reply to 224189.5
Date: 8/22/2012 10:10:50 PM
Overall Posts Rated:
5252
Καλησπέρα σε όλους τους BBάδες

Ονομάζομαι Θάνος και είμαι 21 χρονών...

Ασχολούμαι με το παιχνίδι από την season 13, ξεκινώντας από τα ''χαμηλά'' της πέμπτης κατηγορίας και έχοντας καταφέρει να φτάσω στην III κατηγορία και συνεχίζω...

Αφιερώνω πολλές ώρες την ημέρα ψάχνοντας παίχτες και αναλύοντας τακτικές και αυτό πιστεύω είναι το βασικό μου πλεονέκτημα... Κάθε season κατανοώ καλύτερα το παιχνίδι και πιστεύω μπορώ να βοηθήσω στο στήσιμο της εθνικής ομάδας.

Σχετικά με την εθνική πιστεύω πως πρέπει να εστιάσουμε στο ''διάβασμα'' του αντιπάλου και να στήσουμε μια ομάδα με αποδοτικούς παίχτες υψηλού επιπέδου, γι αυτό και είναι σημαντικό να εξελίξουμε τους Έλληνες παίχτες ώστε να στελεχώσουν την εθνική ομάδα...

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους

Ευχαριστώ