Draga gospodo mislim da je doslo vrijeme za velike promjene u sustavu igre nase starije reprezentacije.
Dugo sam u ovomu poslu i mislim da bi u slucaju pobjede na ovim izborima ovo bila kruna moje karijere ... no dosta o meni prebacimo se na izborna obecanja.
Dakle stvari koje bi mjenjao poglavito se odnose na preuzimanje vise rizika sa taktiziranjem i nesto manju promjenu sto se tice samog sustava ... znaci prvotni plan je preuzeti rizik i pokusati ici glavom kroz zid u slucajevima vaznijih utakmica a ne odigravati vec suhoparnu i uobicajenu za nasu reprezentaciju
LOOK INSIDE - MAN TO MAN kombinaciju.
Mislim da je doslo i chodino vrijeme za kapitulaciju sa mjesta izbonika ... covjek je svoje najvece dane imao tamo davne 16 sezone od tada na dalje starija repka je pala u drugi plan rayovim preuzimanjem mlade repke koja je na sebe prebacila sve oci javnosti.
Dugo sam ukljucen u rad sto mlade sto starije repke, kao sto znate obavljao sam do sada i posao
izbornika mlade u21 reprezentacije i dosao na prag cetvrtine finala.
Upravo ta generacija koju sam tada vodio sada su nosioci ove repke: znaci orlic, padovan, caleta,ivankovic, verbic + jos jedno veliko iznenadenje koje mislim dovesti u repku u slucaju moje pobjede.
Bilo bi uistinu ljepo da mi opet ukazete to povjerenje i dopustite mi da opet radim sa tim igracima
![:D](/images/conf/emoticons/big-grin.png)
Ako mi ukazete povjerenje i date mi mandat mogu vam jamciti
ukljucivanje novih igraca u repku, restrukturiranje sto rostera sto nacina igre reprezentacije, prihvacanje vise rizika u cilju prosperiteta nase repke.
Iskustva mi nemanjka
tu sam od druge sezone kroz ruke mi je proslo mnostvo igraca i mislim da do sada nisam napravio neki veci kiks sto se igraca tice.
Zahvaljujem se na citanju i onima koji glasaju za mene na ukazanom povjerenju ;)