BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
224225.2 in reply to 224225.1
Date: 8/20/2012 8:23:32 PM
Overall Posts Rated:
2020
Bok. Ja sam Atila a zovu me i Bič Božji. S obzirom da s repkom već godinama ne napredujemo ,odlučio sam preuzeti kormilo reprezentacije te je dovesti tamo gdje i pripada tj. u sam vrh svjetske košarke.Moji rezultati u zadnje dvije sezone kao i za ovu narednu u kojima ću spojit u nizu osvajanje 4, 3 i 2 lige, govore sami za sebe. Za to su mi potrebni vaši glasovi koje ne sumnjam da ću dobiti. U suprotnom ako ne glasate za mene opcija će biti nekakva sirovina marijoh(navelike poznat po prevarama) ili slično šta bi bilo katastrofalno po Hrvatsku buzz zajednicu. Ne može nam poštar vodit repku. To je dno dna. Pozdrav , za dom spremni !

Last edited by Atila Bič Božji at 8/20/2012 8:37:05 PM

This Post:
22
224225.3 in reply to 224225.1
Date: 8/20/2012 10:05:48 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Draga gospodo mislim da je doslo vrijeme za velike promjene u sustavu igre nase starije reprezentacije.

Dugo sam u ovomu poslu i mislim da bi u slucaju pobjede na ovim izborima ovo bila kruna moje karijere ... no dosta o meni prebacimo se na izborna obecanja.

Dakle stvari koje bi mjenjao poglavito se odnose na preuzimanje vise rizika sa taktiziranjem i nesto manju promjenu sto se tice samog sustava ... znaci prvotni plan je preuzeti rizik i pokusati ici glavom kroz zid u slucajevima vaznijih utakmica a ne odigravati vec suhoparnu i uobicajenu za nasu reprezentaciju LOOK INSIDE - MAN TO MAN kombinaciju.
Mislim da je doslo i chodino vrijeme za kapitulaciju sa mjesta izbonika ... covjek je svoje najvece dane imao tamo davne 16 sezone od tada na dalje starija repka je pala u drugi plan rayovim preuzimanjem mlade repke koja je na sebe prebacila sve oci javnosti.
Dugo sam ukljucen u rad sto mlade sto starije repke, kao sto znate obavljao sam do sada i posao izbornika mlade u21 reprezentacije i dosao na prag cetvrtine finala.
Upravo ta generacija koju sam tada vodio sada su nosioci ove repke: znaci orlic, padovan, caleta,ivankovic, verbic + jos jedno veliko iznenadenje koje mislim dovesti u repku u slucaju moje pobjede.
Bilo bi uistinu ljepo da mi opet ukazete to povjerenje i dopustite mi da opet radim sa tim igracima
Ako mi ukazete povjerenje i date mi mandat mogu vam jamciti ukljucivanje novih igraca u repku, restrukturiranje sto rostera sto nacina igre reprezentacije, prihvacanje vise rizika u cilju prosperiteta nase repke.

Iskustva mi nemanjka tu sam od druge sezone kroz ruke mi je proslo mnostvo igraca i mislim da do sada nisam napravio neki veci kiks sto se igraca tice.
Zahvaljujem se na citanju i onima koji glasaju za mene na ukazanom povjerenju ;)

Message deleted
This Post:
33
224225.5 in reply to 224225.3
Date: 8/21/2012 9:30:59 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Bok svima!

Evo za početak da se predstavim široj BB javnosti. Većina dugogodišnjih korisnika me dobro poznaje pošto sam ovdje od 2. sezone, a negdje od tada sam i na LA funkciji, osim toga neko vrijeme sam bio i GM, ali sam odustao od te funkcije zbog prevelikog oduzimanja vremena. Osim toga imam i mogućnost moderiranja foruma, tako da mogu reći da kod nas pratim veliku većinu forumske konverzacije, te da pokušavam biti upućen u sve sfere hrvatske nam BB zbilje. Moja ostvarenja u BB-u su šarolika, imam čak osvojeni jedan pradavni kup, šećem se od prve do treće lige, uglavnom jer tu i tamo pop***, ali tako mi je bar zanimljivije. Sa samim izborničkim radom sam dosta upoznat jer sam bio naš prvi U21 izbornik, makar je to tada bilo izborništvo u povojima i svjestan sam da današnji pristup zahtjeva veću posvećenost i ozbiljnost.

Što se tiče mojih izborničkih namjera, situacija je slijedeća; nemam namjeru vam tu davati neka grandiozna obećanja jer smo svi svjesni da je razlika između reprezentacija iz država sa velikim brojem korisnika i nas značajna, tako da se nama odn. meni čini da bi naš cilj realno bio prolazak kvalifikacijske skupine, sve više od toga su pusti snovi, ali ponekad se i snovi ostvaruju, pa ne želim reći da ću odustati od stremljenja prema višem cilju od navedenog.

Oko reprezentativne taktike se nema što puno filozofirati, već ptice na grani znaju da taktika "Pod koš (Look Inside)" i "Čovjek (Man to Man)" je jedina koja funkcionira kako je zamišljeno, sve ostale su ful randomizirane. Što opet ne znači da ću je se držati ko pijan plota, jer kako sam već prije spomenuo, favorizirane reprezentacije se suhoparnim pristupom se teško može dobiti, tamo ipak treba potegnuti u torbu iznenađenja. Apsolutno sam otvoren za prijedloge, i imam namjeru se dosta konzultirati sa BB zajednicom, makar naravno sam preuzimam odgovornost za sve odluke.

Imam namjeru biti u redovitom kontaktu sa svim vlasnicima trenutačnih reprezentativaca i naravno sa vlasnicima potencijalnih ili budućih reprezentativaca, kod prvih ponajviše na temu održavanja forme, jer uglavnom se kod vlasnika istih radi o iskusnim menadžerima kojima u većini slučajeva nisu potrebni savjeti oko treninga, makar sam naravno otvoren i za konzultacije na tu temu. Također imam namjeru biti u dnevnom ili češćem kontaktu sa izbornikom U21 repke oko zajedničkih ciljeva, i svega ostalog vezanog uz reprezentativni rad.

Nadam se da sam dosta zasad rekao, a ako netko ima kakvo pitanje ili već neku drugu namjeru neka mi se slobodno obrati u temi predviđenoj za izborničko debatiziranje.

Hvala na čitanju, pozdrav!

Last edited by LA-Kasie K. at 8/21/2012 9:38:00 AM

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
22
224225.6 in reply to 224225.5
Date: 8/21/2012 9:43:44 AM
planets and stars
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
6767
Second Team:
planets and stars II
Nešto o meni:
Bok svima, ja sam number one. Igram Buzzerbeater od 14.sezone. Trenutno sam u II. ligi. I prije dvije sezone kandidirao sam se za izbornika Hrvatske, ali nažalost nisam uspio pobijediti.

Ako me izaberete:
Uvesti ću neke promjene u Hrvatskoj reprezentaciji. Imat ću najbolje scaut-ove koji će pronalaziti najbolje od najboljih hrvatskih igrača. Pobrinuti ću se da igrači hrvatske reprezentacije budu redovito i pravilno trenirani.

Dati ću sve od sebe da Hrvatska bude najbolja!!!

P.S. Nadam se da ćete glasati za mene! :D

Last edited by number one at 8/21/2012 9:52:02 AM

This Post:
22
224225.7 in reply to 224225.1
Date: 8/21/2012 1:35:18 PM
Overall Posts Rated:
2828
Ja sam Taj. Ne čitam forume, ne pratim šta se događa niti ću odgovarati na neka pitanja... Ja sam jedan od najboljih. Glasajte za mene.