BuzzerBeater Forums

Pomoc - Hrvatski > Što da radim kao početnik

Što da radim kao početnik

Set priority
Show messages by
This Post:
00
227248.2 in reply to 227248.1
Date: 9/20/2012 7:34:42 AM
Overall Posts Rated:
13811381
(164986.1) - Sve za početak važno ti tu piše.

A inače dobio si opasnu zvijer od igrača (28053050), taj ti može i do repke dogurati ako ga pravilno treniraš, a ni ovi ostali mladi ti nisu loši, tako da već za početak kvotu za trening imaš. Samo bi bilo dobro da si kupiš trenera barem level 5. Javi se izborniku mlade repke (U21) za savjete oko treninga.

Probaj si kupiti par starijih igrača za vanjske pozicije, sa plaćom oko 8-15k, za neke sitne novce.

I to bi ti bilo to za početak...

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
11
227248.3 in reply to 227248.2
Date: 9/20/2012 8:13:51 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48034803
Pa za početak riješi se viška igrača...mirne duže otpusti oba igrača starija od 30...i sve one koji imaju potencijal ''grijač klupe''...oni ti ionako samo smetaju i tu su tek toliko da popune roster...morao bi ostati s 11 igrača nakon toga...

Kako ti je Kasie napisao imaš odmah jack-pot...

Oliver Petričević ((28053050))

To je igrač na kojem možeš graditi momčad i za kojeg je poželjno da ga što bolje utreniraš i zadržiš što duže u momčadi...

Za početak mi pošalji njegove skilove (copy-paste) putem BB-maila kako bi ti napravio neki trening program...prvo i najbitnije je da kupiš dobrog trenera...level 5 je best-buy...nakon toga napravi 5 VIP sjedala u dvorani jer će ti se ta sjedala svakako puniti...e tek onda s preostalim novcem možeš kupiti kojeg vanjskog igrača najbolje nekog playa, mada ja sad u početku ne bi kupovao ništa, bar ne odmah dok ne stekneš neki osjećaj o skilovima i cijenama...ali ako misliš da baš moraš kupiti nekog gledaj da ne bude stariji od 32 godine i da ima što manje crnih skilova (nikakav) i da ne iskrcaš baš sve novce za jednog igrača...isto tako gledaj da su vanjska obrana i dodavanja među najboljim skilovima...naravno, poželjno je da si ostaviš bar nešto sitno novca na računu...

Trening si odmah postavi na unutarnji šut za jednu poziciju (centar)...pošto imaš početnog trenera teško da će ti trenirani igrači napredovati...jednom kad promjeniš trenera onda očekuj napredak u treniranom skilu svaka 2 tjedna...

I pročitaj uputstva za početnike...ako treba i 2x...i ako nakon toga želiš kaj pitati to napravi u temi ''pitanja i odgovori''...prije nego pročitaš uputstva ti ionako nema smisla postavljat pitanja...a opet sva pitanja koja bi ovako eventualno imao su objašnjena u tim temama, a onda ako su ti potrebna dodatna objašnjenja slobodno pitaš na forumu...

Da si dobio klub u 4. ligi možda bi mogao računati na dobar početak i koju pobjedu, ovako imaš velike šanse biti kanta za napucavanje...pa čak i ispasti u 4. ligu...to te ne mora zabrinjavati jer ćeš se najvjerojatnije vratiti natrag gore sezonu kasnije...a pošto ti se dvorana puni do maximuma nakon promocije to je dobra stvar...

This Post:
11
227248.4 in reply to 227248.3
Date: 9/20/2012 8:25:43 AM
Overall Posts Rated:
179179
Evo Ray me pretkao pa ću samo nadodati da bi mogao neku pinkicu uložiti i u draft (min. 20k/poželjno 30k) jer ćeš vjerojatno imati 1. pick pa možda pokupiš još kojeg dobrog igrača.

Kao drugog trenirca uzmi si Borisa Šimenca ((28053049)).

Po meni dovoljan ti je trener lvl4 za sada. Gledaj da ima plaću ispod 20k, i da te dođe manje od 100k. Lvl 5 s tom plaćom zna biti i po 300k a mislim da si s toliko startao.

Zapamti da BB nije sprint nego maraton. Budi aktivan na forumu i guštaj u momčadi.

Dobro došao!