Ez tényleg nem egy könnyen leegyszerűsíthető kérdés, mert alapvetően más a súlya a két dolognak. Jó gazdálkodás nélkül nem sokra jutsz bárhogyan taktikázol. Viszont, ha ügyesen gazdálkodsz akkor, akár a gyengébb taktikázást is elbírja a csapatod. Ez a való világban is így működik a sportban szerintem, erre akart superfrank is rávilágítani a példájával.
Ami Gila a ti álláspontotokat illeti, én azt hiszem értem, hogy arra gondoltok, hogy egyre csökken a jelentősége a taktikázásnak, de szerintem ez nem teljesen igaz. Amíg egy papíron hátárnyban lévő csapat (idegenben van, gyengébb keret, gyengébb forma stb.) le tudja győzni az ellenfelét addig ér valamit a taktika. Már pedig még szerencsére lehet hátrányból győzni. Igazából nagyon sok minden tartozik a taktikázás címszó alá az én olvasatomban, például a csapat összeállítása, hogy a játékosok skilljei passzoljanak egy taktikához, lehet variálni például, hogy 1-1-ben melyik játékosod kit fog az ellenfélből, vagy esetleg egy higgadt játékkal megdobatod a legjobb játékosod, szerintem azért nem annyira rossz a helyzet, mint ahogy leírjátok.