Πόσοι μπορούν να διαθέσουν την ομάδα της Ουτοπίας για να προπονήσουν παίχτη για την Εθνική;
Εγώ, αρχής γενομένης από την επόμενη σεζόν (ώστε να μαζευτεί χρήμα) βάζω τον εαυτό μου μέσα.
Αν μαζευτούμε 10 κάτι θα γίνει...
Προσωπικά για αυτό αγόρασα ομάδα στην Ουτοπία.
Από κει και πέρα, σκοπός μου είναι να προπονήσω σωστά και ολοκληρωμένα παίκτη για την Εθνική.
Εννοώ να είναι από 9 προοπτική και πάνω, όπως και να έχω 6αρη γυμναστή.
Για να γίνει αυτό(αποθεματικά για αγορές παίκτη-γυμναστή, έσοδα που θα μπορούν να συντηρήσουν τα κόστη) θα πρέπει να υπάρξει προεργασία κάποιων σεζόν.
Εχω καταρτίσει το πλάνο μου και το προχωράω ήδη.
Στο θέμα συζήτησης, ειμαι ανέκαθεν υπέρ του να είναι η μικρή Εθνική, το πρώτο σκαλοπάτι για ολοκληρωμένους παίκτες και συνακόλουθα για την Ανδρών.
Ομως για να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο και να επωφεληθεί στο μάξιμουμ η Ανδρών, θα πρέπει το τιμ των μικρών , όχι μόνο να είναι σε συνεργασία με αυτό των μεγάλων αλλά ουσιαστικά να λειτουργούν σαν ένα.
Δεν θα πρέπει να δοθεί κανένα πλάνο προπόνησης, χωρίς την ενημέρωση και έγκριση της Ανδρών, για τον απλούστατο λόγο ότι οι προπονητές των μεγάλων είναι οι μόνοι που γνωρίζουν επακριβώς το national pool(από 22χρ και πάνω) και τις εκάστοτε ανάγκες σε διαφορετικά είδη παικτών.
Τέλος, εφόσον υπάρχουν "συμβατά" προπονητικά τιμ στις δύο Εθνικές, όπως φαίνεται ότι είναι η συγκυρία τώρα, θα πρέπει να υπάρχει η διάθεση και δυνατότητα να το τρέξουν γα περισσότερες της μίας θητείας.