Aj na kraju sezone da napravim malu retrospektivu što se tiče mog tima. U načelu i više nego sam zadovoljan kako je sve ispalo na kraju ove sezone. Težak raspored na početku, kao ni sam moj tim, nisu mnogo obećavali, pa sam morao da žrtvujem neki ozbiljniji rezultat u kupu. To mi je donelo par veoma važnih pobeda i dobru poziciju na tabeli pošto mi je tim ipak bio sastavljen od igrača od kojih se moglo nešto ozbiljnije očekivati tek u ovom zadnjem delu sezone.
Mnogo sreće i dobar trening par igrača(sa posebnim akcentom na igrače sa klupe) su doveli do ovoga što imam sada-zaista dobru prvu petorku sa dosta dobrom klupom i najbitnije-finansijski sve podnošljivo !
Naročito sam zadovoljan sa onim što sam zacrtao još pre dve sezone-podmlađivanje i stvaranje unutrašnjih igrača koji bi trebali na duži period da budu okosnica tima.
Sa ovom zadnjom kupovinom sam definitivno zaključio i sastavljanje tima za narednu sezonu, pa sad...videćemo koliko će se moći što u daljnjem takmičenju, što sledeće sezone. Naravno, još ostaje dorada par igrača sa treningom, i pravljenje plana za naredne dve tri sezone , kao i smenu generacija na spoljnim pozicijama koja bi u nekoj bližoj budućnosti ipak trebala biti prioritet.