Kakšno žaljenje? Vse napisano drži, kot pribito in to je tisto kar te jezi.Dejstvo je, da si reprezentanco pripeljal do dna in pika.
Seveda pa se tvoji pristaši oglašajo, ker vas kritika pač moti in določeni bodo to počeli ne glede na to kaj počneš.
Kaj si zame in koliko so vredni tvoji dosežki, sem pa že povedal na drugem mestu.
Serija zmag... o moj bog... proti komu pa. Zate je uspeh zmagati proti Gvatemali in podobnim, ena Anglija pa se je kot za šalo poigrala s tabo, ti pa si razlagal, da si izgubil, ker imaš preslabo zunanjo obrambo.Seveda, če pa ti igrajo v repki razni Bečaji.
Po tem porazu sem te pustil na miru, ker mi je bilo brez veze" brcati mrtvega konja". In da, pričakoval sem, da boš vsaj toliko samokritičen, da ne boš več kandidiral, kajti roko na srce tvoj potencijal preprosto ne zadostuje za vodenje reprezentance.
Pa še to, tvoj veliki fan Vrtec je pred prejšnjimi volitvami na veliko razlagal, da si edini, ki lahko reši ( kako banalno ) Slo repko,ker si osvojil, mislim da dvojno krono. No tokrat je kljub kupu reprezentantov in nešportno priborjenim 1. mestom po rednem delu prvenstva nisi...
Pametnim dovolj.
Lep pozdrav