BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Se buzzerbeater počasi poslavlja?

Se buzzerbeater počasi poslavlja?

Set priority
Show messages by
This Post:
00
265370.2 in reply to 265370.1
Date: 12/7/2014 12:53:55 PM
Overall Posts Rated:
130130
Večina preneha igrati zaradi neuspehov,drugi,ker so izpolnili zadane cillje.
Pri BB je potrebna predvsem potrpežljivost,uspehi ne pridejo čez noč.Za večino je uspeh,da so klubsko uspešni oz hitro preidejo v SKL,za druge prestižne lovrike (osvojitev pokala,SKL)
Naročniški paket-jaz ne vidim nobene prednosti,gre se samo za popestritev vsega skupaj.So določene koristne stvari,ki te ne dajo prednosti,le malo ti olajšajo delo (recimo zaznamki igralcev)

This Post:
00
265370.3 in reply to 265370.1
Date: 12/7/2014 1:12:54 PM
Overall Posts Rated:
170170
Jaz igram od 9. sezone.

Problem je predvsem po tem, da je malo sprememb, igra ostaja ena in ista, z manjšimi spremembami vmes. Vem da so dodali nove taktike, pa to zdej za prijateljske tekme je novo, kkšnih prav izrazitih stvari pa ni bilo.

Problem je tudi da je veliko ljudi v tej igri premalo potrpežljivih, mislijo da bodo v 2 sezonah bili prvi v igri. Sam osebno sem bil povsod, IV liga, III, II, Prva slovenska liga, u finalu pokala, itd.

Ta igra je po en stran igra živcev in potrpežljivosti. Tisti ki nimajo potrpežljivosti bodo hitro odnehale, imaš pa primere (poznam jih par), ko so imeli tekmo za finale, in so dobili u zadnji sekundi trojko in so izgubili, in so zaradi tega odnehali haha.

Skratka, ta igra sama po sebi ni slaba. Je pa res da je preveč novosti za naročnike, premau pa za ne-naročnike.

Jaz osebno imam par idej, ki jih bom v kratkem napisal na angleški forum, da malo popestrimo BB tudi za ne-naročnike.

Bomo videli, a ne.

Last edited by DavidM96 at 12/7/2014 1:13:14 PM

This Post:
00
265370.4 in reply to 265370.3
Date: 12/7/2014 2:29:44 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Predvsem je težava se mi zdi, v oglaševanju. Kolikor mi je znano, so bolj ali manj nehali oglaševati igro, tako da je to razlog za manj novih igralcev.. jaz upam da bojo znova kej vložili v oglaševanje, igram sicer zdej že dobrih 10 sezon in si res želim da bi bilo kot včasih, aktivnih ene 500~ igralcev recimo in da bi vsaj 3. lige še bile pofilane.. škoda je res da je čedalje manj aktvinih, osebno pa sem tako aktvien zadnje čase predvsem zaradi lige v kateri igram, kjer imamo verjetno najbolj aktiven slovenski BB forum..

Na temu bi lahko pripomogli tudi mi sami, slovenski uporabniki in začeli več uporabljat forume, s tem bi izpadli bolj aktivni in bi tudi tisti ki morda na novo začnejo, dobili občutek neke skupnosti v katero bi se pridružili, ne pa samo neko mesto duhov kjer pač čakaš 1leto~ da ekipa pride na nivo. Mislim da je kar nekaj drugih ekip v moji ligi ostalo aktivnih tudi prav iz tega razloga! In žalost je pogledat ko je eden od nas prejšnjo sezono napredoval v 2. ligo in se trudil oživeti forum pa mu je uspelo "nabrati" samo kakšen odziv na vsake toliko.. ne vem no, jaz vidim težavo tudi v tem, ker včasih je bil forum veliko bolj aktiven in je bil boljši občutek za vse skupaj.

Poglej samo Poljske lige, ko ima vsaka lige ene 200+ postov, (ja, kot nacija jih je več, samo kljub temu njihova prva liga ima 300-400 postov, naša pa že par sezon nič, za primerjavo..).

This Post:
11
265370.5 in reply to 265370.4
Date: 12/8/2014 2:37:18 PM
Overall Posts Rated:
121121
Jaz sem se vrnil prejšnjo sezono, zasedel zadnje mesto v III. ligi, pobral najboljšega talenta in hkrati obstal v ligi. Kaj takega si ne bi mogel niti predstavljati od 3. do 15. sezone, ko sem še aktivno (prvič) igral BB.

Še malo zgodovine: Jaz in kolega sva oba prenehala igrati po gimnaziji, ko enostavno ni bilo več interesa za igro. V tistem momentu sva oba bila v SKL in jaz mislim, da bi jo tudi osvojil saj sem imel tedaj v ekipi dva OI, sicer Izraelca, ki sta ravno prišla v U-21 in bila na dobri poti, da postaneta vrhunska igralca...

From: Trica

To: nebi
This Post:
00
265370.6 in reply to 265370.5
Date: 12/10/2014 4:54:14 PM
Overall Posts Rated:
3636
Jah, število igralcev se počasi a vztrajno niža. Mislim, da predvsem zato, ker se premalo ''dogaja'', pa potem sčasoma kar pozabiš na njo, vsaj tako je bilo pri meni prvič. Zaradi majhnega števila pa se je novincem še toliko težje vklopiti v igro. Vse bi se moralo začeti vsaj v IV. ligi ker je drugače preskok prehiter in prevelik za igralca, ki nima izkušnje s to igro, ali igrami podobnega tipa.

From: copatar

This Post:
22
265370.7 in reply to 265370.6
Date: 12/10/2014 5:13:57 PM
Overall Posts Rated:
130130
Včasih smo imeli program:mentor-pomoč novincem.Pomojem bi bilo dobro,če bi to ponovno uvedli.Vsaj,kar se tiče mene,lahko pomagam.Tu ne mislim s pametovanjem z raznimi datalji,ampak z osnovami:
-svetovati o taktiki za naslednjo tekmo
-svetovati: glede na tedensko razporeditev tekem (če smo v pokalu),kdaj in proti komu igrati z drugo postavo
-razpoloženje:kdaj naj igramo z -levo roko in kdaj z normalno zavzetostjo-
-in najpomembnejše-PRIPRAVLJENOST-da igralci ne igrajo preveč mnut v tednu

Ostalo,kot je trening,nakup,prodaje,dvorana-pa prepučam njim samim (to je verjetno najbolj zabavno pri BB),da ne bodo imeli občutka,da mi igramo namesto njih.

This Post:
00
265370.8 in reply to 265370.7
Date: 12/11/2014 4:04:30 AM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Glede oglaševanja morda ne bi bilo neumno, da bi se BB dogovoril s podobnimi spletnimi igrami o "vzajemnem reklamiranju". Da se ti npr. na strani BB-ja pojavljajo reklame o drugih igrah in na straneh teh iger bi se pojavljale reklame o BB-ju.

Malo off-topic, ampak bi se dalo dobiti (vsaj po moje) kar precej novih igralcev; samo na slo. travian strežnikih je trenutno aktivnih igralcev 3637, prijavljenih jih je 425. Poljakov je npr. aktivnih 8739, Turkov 28498 (ti dvoji so bili po navadi najbolj mahnjeni na igro), na mednarodnih je 23883 aktivnih. Slovencev ni malo in upam si trditi, da bi ob podobnem reklamiranju na BB prišlo veliko novih igralcev.

Vprašanje je sicer, koliko bi se takšno reklamiranje travianu splačalo, ker ima bistveno več igralcev kot BB, ampak konec koncev, zakaj pa ne. Seveda pa je tu še nešteto iger (tudi športnih, bolj podobnih BB-ju), npr. onlinetennis, football superstars, powerplaymanager (tu je 8 športov)...itd.

This Post:
00
265370.9 in reply to 265370.8
Date: 12/11/2014 7:32:21 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Bi omenu še, da je bilo veliko več aktivnih igralcev in tudi forum je bil aktiven, za časa ko je koperboy bil skavt za u-21 (kasneje selektor). To je tudi bil razlog da sm sam začel aktivno igrati, imel sem talenta v Žvabu, redno so se ukvarjali z mano in tem kako ga treniram (sm zajebu kljub vsemu) in verjamem da če bi bilo več govora o tem, razni seznami igralcev in javna hvala na račun trenerjev, bi marsikdo od njih tudi dobil podobno motivacijo - mogoče tudi v tej smeri za razmislit. Če je včasih delovalo, bi tudi danes lahko

This Post:
00
265370.10 in reply to 265370.1
Date: 12/11/2014 2:26:26 PM
Overall Posts Rated:
202202
Mene pa nek druzga zanima... a se da prevzt ekipo, ker jo pač drug uporabnik ne bo več igral BB-ja? A me bodo bannal tko kot so Koperboya al mi bodo pustil da mam še eno ekipo zravn (vem da je še Utopia, sam škoda denarja)? Kr jst bi pač mel zravn neko ekipco za SLO. talente trenirat?

This Post:
00
265370.11 in reply to 265370.10
Date: 12/11/2014 2:41:47 PM
Postojna Blue Jackets
SKL
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Kremenca Modre Jakne
Nevem če se da, si pa s kolegom pomagava pri vodenju računov. Zaenrat bana še ni bilo, upam da ga tudi nebo.

Saj to ni proti pravilom?

This Post:
00
265370.12 in reply to 265370.11
Date: 12/11/2014 2:49:22 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Več kot ene ekipe ne smeš imet.. če bojo kdaj šli čekirat IP-je al pa kej, te bojo gladko bannal verjetno, kot Koperboya

Advertisement