BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
266523.2 in reply to 266523.1
Date: 1/21/2015 11:24:33 AM
Bozic bez Deda Mraza, Dnevnik bez premijera, kosarka bez lopte, tako bi izgledali izbori bez mene.
Kao i obicno, nece biti kampanje, obecanja i sl.kao i obicno valjalo bi da budem drugi, jer ako prvi prestane da se loguje, zna se ko moze da odradi posao isto kao i on.
Glasajte za mene!!!
:*

This Post:
00
266523.3 in reply to 266523.2
Date: 1/21/2015 12:09:24 PM
Overall Posts Rated:
2525
Bozic bez poklona, Srbija van EU, kosarka bez Raduljicinih trojki, tako bi izgledali konacni rezultati izbora iz tvog ugla.

This Post:
1111
266523.4 in reply to 266523.2
Date: 1/21/2015 7:06:16 PM
Overall Posts Rated:
136136
Pozdrav od mene :-) Nikola Lalic iz velegrada zvanog Gakovo kraj Sombora. '89-o godiste i (nadam se) diplomirani pravnik kroz koji mesec.

Vec dosta sezona sam skaut, pa je vreme da se pokusa sa malo udobnijom, ali i nezgodnijom foteljom :-D

Vrlo je nezgodno preuzeti u21, jer tim koji bi dobio da vodim u naredne 2 sezone NIJE MOJ. Ja dobijam tim koji je pravio neko drugi, a kako bivsi selektor nije imao vremena (kao sto je i sam rekao) ti igraci su stagnirali ili se nisu trenirali kako treba. Stoga, ko misli da glasa za mene neka ima u vidu da je ovo dugorocni projekat i da bi ocena mog rada trebala da se bazira na treningu klinaca, a ne rezultatima u prvom mandatu. Tek u drugom mandatu mogu garantovati (koliko je to moguce) uspeh na rezultatskom planu jer ce tek to biti moj tim. Naravno, i iz ovih koji nadolaze cu pokusati izvuci maksimum, ali nisam zadovoljan zatecenim. No, o tome vise ukoliko me izaberete :-)

I dalje ce se pratiti igraci preko google diska (koji je bio moja ideja i koju su selektori realizovali uz naporan rad), ali cemo imati i neke inovacije:
1.To ce najvise biti u oblasti treninga. Pokusacemo da istreniramo nekoliko specijalaca po generaciji, kao sto su to recimo radili Poljaci sa forsiranjem blokiranja na centru i slicno.
2.Na forumu ce se napraviti nekolicina primera kako se koji igraci trebaju trenirati, jer cesto menadzeri ne zele da saslusaju skauta, pa da se napravi neka vrsta podsetnika.
3.Svi skauti ce nauciti da koriste trening simulator (ukoliko ne znaju) da bi imali sto bolje rezultate prilikom treninga, jer iako je sjajno imati sekundarce, cesto se pretera sa njima pa igrac ne stigne da se odradi na primarnim skilovima. Takodje ce se i na forumu detaljno objasniti kako se koristi trening simulator.

Saradnja sa A selektorom ce biti vrhunska i za te stvari nema bojazni. Takodje bih da naglasim da nisam sujetan co'ek i da je svaka sugestija i kritika dobrodosla ukoliko ima osnova.

Ziveli :-)

Last edited by Lale at 1/21/2015 7:07:35 PM

From: Balada
This Post:
00
266523.5 in reply to 266523.4
Date: 1/24/2015 9:12:11 AM
Overall Posts Rated:
154154
Eto i ja se prijavih na izborima, s ciljem da pobedim Hofmana, Laleta i ostale protivkandidate.

Mozda ne znam koliko se procentualno zarade raspodeljuje na timove u utakmicama plej auta, ali jako dobro znam kako se treniraju mladi igraci i kako se stimulisu menadzeri koji su vlasnici tih igraca da rade kvalitetno i dobro i da se "naloze" na igricu.

I ja sam bio skaut nesto kratko, a od svega cu valjda ostati upamcen po tome da sam prvi digao bunu protiv Krmelja, umesto da se kaze da sam tu jednu sezonu bio skaut sa ubedljivo najvise uspesnosti treninga (odlicna saradnja sa menadzerima i maksimalan napredak sa 75% igraca koji su mi bili povereni), a jos ako se uzme u obzir da su to bili mahom pocetnici u igrici, jer su im igraci 18-godisnjaci bili, onda to jos dodaje na tezini.

Ako pobedim, za mog mandata nece biti skauta, i na taj nacin ce se znati cija je odgovornost i za uspeh i za neuspeh.