Kedves Magyar BB managerek!
Új döntöttem, hogy elindulok az u21 kapitány választáson. Engedjétek meg, hogy pár szót írjak magamról és az elképzeléseimről. Elég régóta játszok a játékkal. Egy kis kitéréstől eltekintve szezonok óta tagja vagyok az elit magyar bajnokságnak. A múltban neveltem játékosokat az u21-nek és az NT-nek is. Az idei u21-ben is volt játékosom és az NT csapatban is van játékosom. Aktívan foglalkozok NT játékosok eltartásával is. A csapatommal szerintem szép sikereket értem el, ezt szeretném az u21-el is. Úgy érzem kellő tapasztalatom van ahhoz, hogy jól el tudjam irányítani az kisebbik válogatottunkat. Saját stábom egyenlőre nincs, bízok a jelenlegi scoutokban. Remélem mindenki hajlandó lesz maradni, amennyiben engem választotok meg.
Tudom, hogy a múlt változásai mellett, jelenleg nem könnyű nevelni, és neveltetni. Bízok benne, hogy ezen közösen változtatni tudunk, és idővel egyre többen kapnak kedvet magyarok nevelésére. Fontos szempont, hogy a nevelés pénzügyileg is megérje minden nevelőnek.
Mivel a jövő évi keretet nem ismerem, felelőtlenség lenne bármit ígérni nektek eredményesség szempontjából. Megteszek minden tőlem telhetőt, hogy a lehető legeredményesebbek legyünk a csapattal. Amit ígérni tudok, az áldozatos, aktív, munka. És ugyan ezt várom el majd a scoutoktól is. Talán kedvet kap majd más is segíteni nekem, ennek nagyon örülnék. Ha nyerek, szeretnék egy taktikázós csapatot is az u21 mellé.
Szavazzatok rám. :D