BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: bigfive
This Post:
22
276813.2 in reply to 276813.1
Date: 2/16/2016 7:57:51 AM
Overall Posts Rated:
134134
Takže jak jsem už říkal, přihlásil jsem se do voleb. Doufám, že se ještě jeden uchazeč najde.

JAK BYCH U21 VEDL?
Dosavadní požadované vlastnosti bych víceméně nechal, jen bych (zvlášť u podkosovych hráčů) rád viděl větší variabilitu a u vnějších hráčů na lavičku by se možná vyplatilo zkusit zvýšit HN a OD na úkor JS.

Dále bych raději nehrál ty úvodní "lehké" zápasy na ME naší nejlepší taktikou jako tomu bylo minule, protože pak je pro ty silné soupeře snazší připravit se na nás. Navíc ty zápasy můžou posloužit i k určitému testu taktik.

CÍLE
Jako dlouhodobý cíl bych rád, aby postup ze základní skupiny ME byl pravidelnou záležitostí, stejně tak čtvrtfinále Turnaje útěchy. K tomu by bylo dobré se alespoň jednou kvalifikovat na MS nebo alespoň zajistit pořadatelství ME.

V prvním období nás čeká hratelna skupina, proto by cílem mělo být poprat se o postup. První čtyři soupeři (Andorra, Malta, Slovinsko a Albánie) nám snad nebudou dělat žádné problémy, Španělé pravděpodobně skupinu vyhrají, a nás nejspíš bude čekat boj o postup s Chorvaty a Holanďany. Detailně jsem soupeře nezkoumal, ale podle platů bysme měli být mírným favoritem na druhé postupové místo.

Nijak jsem se tu nerozepisoval, protože si myslím že je lepší, když se zeptáte na to, co vás zajímá. Takže se ptejte :)

Message deleted
This Post:
11
276813.4 in reply to 276813.3
Date: 2/18/2016 8:48:06 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Rozhodl jsme se kandidovat s následující koncepcí, důvody v případě, že je budete chtít znát, osvětlím v předvolební diskuzi:

1) Tým pro každou sezonu bude sestaven ze skillově nejlepších hráčů bez ohledu na potenciál (klidně postavím hráče s potenciálem 5 i nižším, když bude lepší než ostatní)
2) Aktivně sledováni budou pouze hráči s potenciálem 8 a více, tzn. manažeři budou osloveni, v případě přestupu bude aktivně hledán kupec
3) Hráči s potenciálem 7 a níže budou sledováni pouze pasivně, tzn. budu je vést v databázi a aktualizovat minimálně jednou za sezonu, v případě umístění na trh jim nebudu aktivně hledat kupce, pokud se ale na mne jejich majitel obrátí sám, že ho chce trénovat pro potřeby U21, samozřejmě mu řeknu, jak si vede v porovnání s ostatníma a jakým způsobem trénovat, aby měl šanci se do U21 dostat a byl pro U21 prospěšný
4) Hráči pro U21 budou vybírání jak z českých, tak i ze zahraničních klubů
5) Po té, co U21 v sezoně skončí soutěžní zápasy, začnu přátelské zápasy hrát s týmem pro další sezonu, v tu chvíli budu kontaktovat i nižší potenciály, které se dostanou do týmu, abychom se naučili hlídat minuty pro formu
6) Budu se snažit trošičku více experimentovat s taktikama a když budou manažeři ochotni, tak trénovat hráče trochu netradičními způsoby, nicméně tak, aby po 21. roce stále byli dotrénovatelní pro NT, pokud je jejich potenciál zajímavý
7) ale i s omezeními z předchozího bodu se budu snažit uhrát co nejlepší výsledky, nepředpokládám však, že by U21 měla nějaké výraznější výsledkové ambice, postup ze skupiny na ME nebo získání pořadatelství ME jako nejlepší evropský tým v turnaji útěchy jsou cíle, které pro nás nevidím dosažitelně
8) nepočítám s žádným skautem pro U21, stávající realizační tým bude rozpuštěn, kdo bude chtít pomoci komunitě, může se dohodnout s NT trenérem a veškeré úsilí směřovat tímto směrem
9) co se týče již roztrénovaných ročníků, tak se s nima blíže seznámím, majitelé hráčů dle bodu 2) kontaktuji standardním způsobem, majitelé hráčů z bodu 3) obepíšu, aby věděli, že je změna koncepce a že budou jejich hráči nadále již jen pasivně sledováni, ale že se na mne můžou obrátit, pokud budou cítit potřebu
10) celý koncept vychází z toho, že chci manažery naučit trénovat tak, aby to i pro své týmy trénovali hráče, kteří jim pro klub mohou posloužit dlouhodobě a ne aby trénovali hráče, které jsou nuceni v 21 letech odložit, protože již nemají efektivně kam růst

Last edited by rwystyrk at 2/18/2016 8:49:01 AM