Da da poznata mi je situacija...Imam ja visesezonski staz u drugoj,zbog neaktivnosti oko same igre(kao sto i sam kazes posao,doduse u mom slucaju fakultet i obaveze van njega) sam mahom ispao znajuci kako ce tesko biti da se ponovo vrati gore a pogotovo ostane.
Da situacija bude gora trziste igraca iako veoma siroliko je jako konkurentno u odnosu na neki period od recimo 5sezona unazad(ako ne i vise)..Jednostavno smanjio se broj aktivnih menadzera i pocele su da rastu nevidjeno cene igracima.
Sada olako igraci idu i za 7-8miliona,dok recimo u periodu kada sam ja kretao i dobar deo dok sam unapredjivao tim za te pare je moglo da se uzme mnogo vise igraca odnosno njighove cene su bile mnogo manje.
Imam ja i vise nego dovoljno finansijskih sredstava da se pojacam za 2gu ligu ali jos se dvoumim da li ce to da bude ova sezona ili sledeca...Ovog puta mi je cilj da stvorim jaku ekipu koja ne samo da ce se nadmetati sa drugoligasima vec cu teziti ka tome i da napadamo prolaz na najvisi rang.
Iskustva imam vise nego dovoljno,znam kako sve funkcionise....samo treba pravi tajming transfera da legne i sve bi trebalo da ide po planu
Evidentno je da ti za sada imas najjaci tim,ali videcemo kako ce stvari da se odvijaju.Ja nemam u planu da dovodim vise pojacanja u ovom nazovimo ,,prelaznom roku" jer se zna da su ponude najvece pred pocetak PO i nakon finisiranjasezone.|Eventualno nekog osrednjeg beka ako se ukaze prilika.
Uzdravlje momci pa da vidimo za par casova sta nam donosi prvo kolo