Ja, sem opazil tudi sam, da mi je največ preglavic delala njegova klop, prva dva strelca sta iz klopi (=49 točk, skoraj polovica).
En problem zna biti res v moji preutrujenosti, moji igralci imajo po večini nezadostno vzdržljivost, velikokrat imam probleme ker imajo probleme z osebnimi napakami.
Glede Verhnaka ne bi rekel da ima slabo obrambo, ima čudovito (14), je pa res, da so imeli ostali še boljšo razen Dernovščka, tukaj si zadel da ima manjko skillov oz. da sta bila nasprotna PG-ja boljša.
Verjetno sem zgrešil tudi s taktiko, bi bilo bolje odigrati pod koš, kjer sem bil skozi celotno sezono najboljši, je pa res, da je imel nasprotnik ravno notranja igralca v najboljši (odlični) pripravljenosti, zato sem se odločil za org. napad. Verjetno temu botruje še napaka v coni, 2-3 jim je omogočala mete z razdalje.
Sedaj pa me zanima ali menite, da je res dobro da bi treniral na vzdržljivosti igralcev, da ne bi prišlo do utrujanja in posledično osebnih napak?
Imam namreč 2 do 3 igralce, ki jih še razvijam (Juvanc in Verhank, včasih tudi Stritar ali Hrabar) in bi mi bili verjetno bolj pomembni drugi skilli kot vzdržljivost...ali pač?
Hvala za odgovore.