Dobre ideje. Ampak namesto/poleg foruma, si skavti zdownloadajo BB assistant ali kako je ze, in tam (mislim da je tako) se maili avtomaticno posiljajo vsak petek managerjem, ki imajo U21 potenciale. Ce ne odgovorijo, se lahko tudi ustima, da mu posljejo se en mail. Tako so skorajda primorani odgovarjati. Tak nacin dela imajo v Srbiji. Je pa v vsakem primeru treba "tezit" uporabnikom. Tudi sam sem bil zadnje 2 sezoni uradno skavt Slobenije U21, pa se nisem ravno matral (razen na zacetku), a je to tudi krivda selektorja, ki bi skavte moral preganjat k delu. Pa sem narocil uporabnikom, naj mi posiljajo skille igralcev vsake 3 tedne. Ni bilo veliko takih ljudi, ampak sem se vsaj potrudil za tiste 3, 4, ki so mi pisali, da sem jim odpisal in svotoval pri treningu.
Pac, veliko je moznosti, kako bi se lotili tega. Najbolj vsec mi je taka okvirna ideja, da selektor preveri igralce, izbere najbolj potencialne za vsak polozaj (20-30?) in vprasa lastnike, kako mislijo kej trenirat (da/ne). Kdor jih ne misli trenirat naj jih proda, kdor pa misli trenirat naj se mu "podtakne" se ene par telih igralcev (bilo bi idealno, da so treniranci po skillih com bolj podobni en drugemu). Je tako v redu? Potem naj selektor skavtom pove, kako naj se igralci trenirajo (tale bolj defrnzivno, ta bolj napadalno, ta naj bo all-around itd.) potem pa je na skavtih, da so z menedzerji v stiku (lahko tudi s BB assistantom), selektor naj jih pa nadzoruje. Bi tako slo?
P.S.:
izbere najbolj potencialne za vsak polozaj (20-30?)
A je 20-30 igralce prevec, premalo, ravno prav? (20-30 za OI in B, 20-30 za K in KC in 20-30 za KC in C)
Last edited by KOMET123 at 3/7/2017 8:43:55 AM