Pozdrav zajednico!
Kao što sam u temi za debatu
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr... već rekao, nisam planirao da se kandidujem još jednom, ali su me neke stvari naterale da se predomislim.
Pre svega je tu želja da se isprave greške kojih je bilo. I taj loš rezultat, ne verujem da iko više od mene ima želju da se on popravi. Ja još uvek stojim iza toga da nije moglo mnogo bolje od ovoga što je urađeno, ali je svakako gorak osećaj i naravno da imam želju da ispravim.
Još jedan od razloga zbog kojeg se kandidujem jeste taj što se niko od iskusnijih menadžera nije kandidovao. Ja sam mislio da će neko možda želeti da se oproba, ali sam pogrešio. A pošto je meni želja od početka bila više mandata ne želim da uskraćujem sebi to kada je situacija već kakva jeste. Razlog zbog kog sam insistirao da se neko iskusniji kandiduje jeste taj što su naše generacije takve. Može da se ispadne u prvom krugu, a može i da se osvoji medalja...
Na kandidaturu je svakako najviše uticaja imala podrška koju sam dobio od pojedinih menadžera i koja mi je mnogo bitna. Shvatio sam da mi je ona bitnija od nekih neosnovanih kritika zbog kojih nisam hteo da se ponovo kandidujem. Bilo je tu naravno i osnovanih kritika, ne želim to da poreknem.
Smatram da uz njihovu pomoć mogu da popravim rezultat i atmosferu. Sa našim atipičnim igračima uvek je sve moguće, pa čak i medalja, ali ističem da bi cilj, ako bih ostao selektor, bio pre svega plasman na Prvenstvo sveta.
Srećno svim kandidatima. :)