Hejka.
W poprzednim sezonie było bez niespodzianek i awansowała drużyna z pary Ekipa wuja paweła - Tekma Bydgoszcz co potwierdziło poczynania z całego sezonu.
Muszę przyznać że w drafcie trafił mi się całkiem niezły zawodnik, oczywiście nie zarobiłbym na nim tyle co Onufer na historyku ale będą z niego ludzie i na razie zamierzam go potrenować.
Progres musi być, więc o ile mi za bardzo nie przeszkodzicie planuje rozegrać swój najlepszy dotąd sezon w połączeniu z treningiem młodzików:-) W poprzednim trafiłem do Was po przegranych playoffach w innej IV lidze. Dzięki fantastycznej końcówce sezonu, rzutem na taśmę zdołałem zakwalifikować się do playoff gdzie nieznacznie uległem w pierwszym meczu Ekipie wuja paweła. W ciągu całego sezonu awansowałem o 2709 pozycji w klasyfikacji światowej.
Jak dotąd nigdy nie rozegrałem jeszcze meczu w PP, cieszy mnie więc że w najbliższy czwartek uda się awansować do kolejnej rundy. Sezon wcześniej zapomniałem ustawić skład na Bota za co mocno plułem sobie w brodę (zawalony trening + kasa).
Do awansu typuję, mimo dwóch porażek na początku, Ekipę wuja Paweła. Niefortunnie grafik skojarzył go z drużynami 2 i 3 z poprzedniego sezonu i przegrał, wydaje się że przez grę na luzie. Z perspektywy czasu jednak wiem, ze to nadrobi, a wyniesiony entuzjazm pozwoli mu wygrywać seryjnie od następnej kolejki.
Czy impaq ma równe szanse? Trudno mi oceniać, na razie wygrał dwa mecze, ale czy jest taki mocny? Mam zbyt małe doświadczenie i nie potrafię ocenić, pewne jest jednak, że ogranie Buriczek o niczym nie świadczy co pokazała druga kolejka ;-)