BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Tota10
This Post:
00
293184.2 in reply to 293184.1
Date: 4/11/2018 12:56:52 PM
Overall Posts Rated:
1111
Hi everyone!

My name is Tota10, an active manager who has been working hard in different issues in the Spanish forum.

I went to Ostrava to live during 5 months one of my best experiences ever: my Erasmus+ period.
Now, my obligation is to try to give the country some value back for all favours that it gave to me.

For this, I'm completely committed to take this selection to the top, taking in mind the high reputation that it has.

My experience in the game is large as I already had a team some years ago, but I deleted to take a rest.
One year ago, I decided to come back and enjoy this passionate game that gives me great emotion and realizations.

Thank you all for reading me, and I am at your disposal for any questions that you would ask me.

Greetings.

Tota10

From: vajns
This Post:
11
293184.3 in reply to 293184.1
Date: 4/12/2018 12:00:09 PM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Ahoj,

rozhodl jsem se kandidovat na trenéra U21. Co mě k tomu vedlo a jakou mám vizi se pokusím vysvětlit na řádcích níže.

Rozhodl jsem se kandidovat, protože rwystyrk už nemůže (nechce) pokračovat. Tahle hra je pro mě zábava a možnost vést U21 by pro mě byla ještě větší porce zábavy :)

Samozřejmě to souvisí s tím, že bych chtěl pokračovat v nastolené vizi expování hráčů pot 10 (výjimečně pot 9) a tedy s funkcí trenéra U21 není spojeno tolik práce jako dřív. Tady narážím na skautování nižších potenciálů, které odpadlo.

Moje vize je jednoduchá:

1) expování hráčů pot 10 (výjimečně pot 9)
2) žádné ambice na výsledky
3) úzká spolupráce s NT
4) snaha o spolupráci s manažery a domluva na kvalitním tréninku, pokud možno pod trenérem 6
5) výběr sestavy bez ohledu na věk a formu pouze na základě "talentu" s ohledem na budoucí působení hráče v NT
6) samozřejmě předpokládám, že budou nastupovat spíš starší hráči, kteří se již zaběhli v tréninku
7) nezříkám se snahy o úhrání co nejlepšího výsledku, ale nebude to priorita
8) pokud bude mít kdokoli zájem se zapojit do skautování nebo čehokoli jiného, tak má u mě dveře otevřené

Závěrem bych chtěl říct, že už delší dobu se podílím na rozvoji našeho NT (potažmo U21). Možnost získání zkušeností navíc v U21 je šance, jak pozvednou naše NT na vyšší úroveň.

Jsem si moc dobře vědom toho, že v očích některých manažerů můžu vzbuzovat kontroverze, ale s čistým svědomím můžu říct, že mi vždycky v první řadě šlo o úspěch našeho NT.

Myslím, že tohle je zhruba vše co mě aktuálně napadá, kdybyste měli nějaké dotazy, tak je rád zodpovím v příslušném vlákně :)

Díky všem, kteří dočetli až na konec!

vajns