Volební řeč zatím složil Vrťa, klade si nějaké podmínky a jsem ochoten uvažovat přihlásit se na pozici skauta nebo ho podpořit, abych se mohl rozhodnout, že jednou nebo druhé udělám mám na něj pár otázek a připomínek:
1) skauti - rozdělení hráčů na rovnoměrné počty hráčů dle počtu skautu + ty?
2) co přesně v tvém pojetí znamená práce skauta?
3) nechápu větu sledování hráčů využitelných jen ve tvém volebním období - jako myslíš, že ty by si měl na starosti ty a ostatní by měli na starosti ti skauti? nebo by si ty pro další období nechtěl sledovat vůbec? (což je pro mne absolutně neakceptovatelné)
4) byl by si ochoten dle potřeby aktualizovat databázi? hlavně na konci sezóny je potřeba ji celou projet a to včetně těch mladých sledovaných hráčů nebo střední generace, co ještě ale není v NT
5) Upozorňuji, také že bych v některých případech volil tréninkové nastavení budoucích NT hráčů v závislosti na preferované taktice. - tohle moc nechápu, kteří jsou budoucí hráči? ti pro tvoje období nebo se týká tréninku těch mladších pro další období? Pokud by to bylo pro ty další období, tak to je nějak v rozporu s tím, že budeš sledovat jen ty pro tvoje období. Pokud by si by chtěl vychovávat jinak ty mladší, tak to může být zajímavý nápad. Ale s těma pro tvoje období, už moc změn neuděláš, většinou jsou to už hotoví hráči, u kterých se dá v lepším případě počítat s pár skoky.
6) messenger znamená, že budeš komunikovat jen s těmi, co mají účet na Facebooku nepřijde mi to jako vhodná platforma a zvážil bych ještě využití jiné. Bohužel, ať vybereme jakoukoli, bude to vždy omezující, protože každý jsme zvyklí používat něco jiného. Já třeba současný Discord před vytvořením skupiny pro BB ani neznal a za jiným účelem ho nevyužívám.
Last edited by rwystyrk at 9/8/2020 8:17:48 PM