Kurcze, patrzę na to i trochę się uzbierało :)
Zastanawiam się, ile to będzie roboty, jak tylko admin będzie to wrzucał na serwer :) Wszystko jednak zależy od tego, czy będzie jakiś odzew, bo mogę to zrobić w php z płaskimi bazami danych, mogę zrobić to joomli (wczoraj postawiłem sobie mały serverek offline i pięknie chodził, jak dałem go online to też śmigał), gdzie nikt chyba nie miałby problemów z dodawaniem nowych rzeczy (ale może być ciężko znaleźć darmowy hosting z w miarę sensownie dużą bazą mysql).
Na razie jednak myślę zrobić to w zwykłym xhtml + css + ew. może php (zależy ile tego miałoby być), bez fajerwerków graficznych (choć jakiś grafik mógłby się przydać). Żadnego logowania, komentarzy, sond, czy ankiet - wszystko to będzie można wprowadzić z czasem, nawet jeżeli trzeba będzie przebudować stronę.
Tak sobie teraz myślę, że jeżeli ktoś chciałby zająć sie reprą, to napiszę do Mike'a o zgodę na wykorzystanie twarzy naszych reprezentantów (print screen + edytor graficzny i sprawa załatwiona). Mogłoby to całkiem fajnie wyglądać.