טוב, אני אתרגם, שיהיה, נקווה שייקח פחות מ5 דקות:
מארק אומר:
מספר משתמשים שלנו מישראל ציינו שהמשחקים בשבת הם נגד הרוח של שבת קודש, ושהם לא תמיד מספיקים לקבוע את ההרכבים שלהם מראש.
אנחנו בהחלט מוכנים לעשות מה שאנחנו יכולים כדי לעזור לקהילה בישראל בעניין זה, אבל אני אשמח לשמוע את דעת כולם בקשר לדרך הטובה ביותר לפתור את זה.
יש מספר אפשרויות, איך שאני רואה את זה:
1. להזיז את משחקי השבת ליום שישי אחר הצהריים (מספיק זמן לפני כניסת השבת המוקדמת ביותר בשנה) .
2. להזיז את המשחקים למוצאי שבת, מספיק מאוחר (למשל להתחיל ב10 בלילה)
3.להזיז את המשחקים ליום ראשון בלילה, אותה שעה כמו שהם עכשיו בשבת.
4. להשאיר את המשחקים בזמן הנוכחי שלהם, אבל לאפשר לכל המשתמשים שלא יכולים להשתתף בשבת להצטרף לליגה האמריקאית (שמשחקיה מתקיימים בשלוש בבוקר)
אני יודע שאפשרות 3 נראית הטובה ביותר, אבל יש מספר בעיות רציניות איתה:
- המשחק השלישי המכריע של גמר הפלייאוף של הליגה מתקיים ביום ראשון, ואנחנו לא יכולים להעביר אותו ליום שני בגלל משימות של פגרה בין עונות. אז אנחנו נצטרך לקיים את המשחק השני והשלישי של הגמר ביום ראשון (אולי משחק בוקר ומשחק ערב). ותוכלו להספיק לקבוע את ההרכבים מראש לשני המשחקים.
- יום ראשון זה היום הטוב ביותר בשבילנו להוריד את האתר לביצוע תחזוקה על השרתים שלנו וכו', אז גם אם נזיז את משחקי השבת בליגה בישראל ליום ראשון בלילה, לא נוכל להבטיח שלא נצטרך לסגור את האתר לכמה דקות (או במקרה הגרוע, שעות), ביום ראשון כלשהו. בקשר לזה, תמיד תוכלו לקבוע מראש הוראות למשחק ביום שבת בלילה (וסביר להניח, גם בראשון בבוקר), אז אולי זאת לא תהיה בעיה גדולה.
אז, הבחירה היא לחלוטין תלויה בכם, ואנחנו ננסה לעשות מה שאנחנו יכולים להיענות לבקשות שלכם. הקהילה הישראלית שלנו חזקה מאוד ואנחנו נשמח לעשות אתכם מרוצים ככל האפשר. :-)
אני מצפה לשמוע מה יש לכם להגיד, אני אקרא את הדיון הזה בכל הזדמנות שתהיה לי.
תודה!
Last edited by Idan at 7/22/2008 4:28:49 PM