BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 Kandidatų kalbos

U21 Kandidatų kalbos (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: oras
This Post:
00
44255.2 in reply to 44255.1
Date: 8/13/2008 2:30:43 AM
Overall Posts Rated:
00
Tikiuosi buti pirmu ir paskutiniu kandidatu :). juokauju.
Taigi.
Man 28 m.Valdau Solar BC komanda jau 4 sezona. Per ta laika zaidziau taures finale, ir praeitame sezone pagaliau pakilau i LBBL lyga.

Kiekvienas manageris turi savo valdoma stiliu - as daugiau demesio skiriu gynybai (praeitame sezone mano komanda turejo geriausia gynyba lygoje) ir komandos universalumui, kad galima butu naudoti beveik visas taktikas.
Tokia strategija naudociau ir jaunimo rinktineje.
Isstatant sudeti i rungtynes, neziuriu vien tik i taktika, man labai svarbu, kad kiekvienas zaidejas komandoje zaistu tinkamoje pozicijoje,t.y. is pradziu analizuojami priesininko zaidejai ir pagal tai isstatau savo zaidejus ir tik tada parenku tinkamiausia taktika.

Del zaideju rinktineje.Jie gali buti ir siauraus profilio ir universalus. Tuo skirtusi nuo NT rinktines kur buvo remtasi daugiausia tik universaliais zaidejais. Siauraus profilio(pvz. vien tik geri centro igudziai) zaidejai gali buti labai naudingi zaidziant pries nesubalansuota priesininko komanda, kai galima nuspeti jo taktika ir sudeti.

Nugaleti yra gerai, nugaleti graziai yra daug geriau.
aciu.

Last edited by oras at 8/13/2008 2:32:32 AM

From: Saulius
This Post:
00
44255.3 in reply to 44255.2
Date: 8/13/2008 5:42:17 AM
Overall Posts Rated:
00
Sveiki.

Rinkimuose i salies trenerio posta dalyvauju antra karta , pries metus likau 4-tas.Siuose rinkimuose nesitikiu nugalet tik noreciau sulaukti siokio tokio tautos palaikymo ir uzimti bent vieta vel top-5

Apie savo komanda : Zaidziu nuo antrojo sezono, tad ateinantis bus jau 4 sezonas.kolkas esu II.2 lygoje , tiesa 6 sezone dar neplanuoju kilti aukstyn nes zadu treniruot zaidejus(dauguma lietuviai).tad kita sezona pagal plana tureciau buti jau pasiruoses kilti i LBBL beliks tik laimeti savo lyga.Su Klubo neturiu vienos tvirtos grandies viskas buna apylygei.Komanda sudaro daugybe universaliu.tad galiu puikiai pristaikyt prie varzovo.Pavyzdiui mano sunkusis krastas gali laisvai zaist lengvojo krasto ar net atakuojancio gynejo pizicijoje.

Apie rinktine : Vakar padejau NT treneriui kuris kandidatuoja i u-21 posta scountint zaidejus draftu, ir aptikau ne viena ir ne du zaidejus tinkamus U-21 nacionalinei komandai.Tapes treneriu pirmomis dienomis paziureciau visas 5 lietuvos lygas , ieskodamas talentingu zaideju ir savaime aisku pajiegiu kovoti U-21 Rinktineje.Taciau vien savo darzu neapsiribociau kitomis dienomis tiesiok uzspaminciau kitu saliu beater forumus ieskodamas taletingu lietuvaiciu :) na ir aisku paskautinciau bent kelias lygas.Zinoma sakysit tai laaabai sunku , bet as pasiryzes visa tai padaryti lietuvos labui , juolab turesiu labai daug laiko , tad galesiu ji puikiai panaudot u-21 formavimui.Atlikus siuos scoutinimo darbus Parasyciau rinktines reikalavimus kiekvienai pozicijai kiekvienam amziuj.Paaiskejus musu varzovams imciausi gilaus varzovo analizavimo.Analizuociau visas smulkmenas tokias kaip pavyzdiui ar varzovo izaidejas megsta gintis ar panasiai(t.y ar jis savo tiesioginiam oponentui praleidiza daug tasku)..tai isanalizaves galeciau rinktis kokius zaidejus statyt kiekvienam macui.Taippat rinktineje ko gero butu keli 18 super talentai.bet tokiems ten patekti reiketu kad to zaideju savininkas pasizadetu treniuot viena ta zaideja kazkiek aukodamas komandos rezultatus, uztai avansu jo zaidejas ir butu pakviestas i U-21.

tai tiek siam kartui :) kas nori gales laisvai manes klausti butinai atsakysiu

aciu

Saulius.

This Post:
00
44255.4 in reply to 44255.3
Date: 8/13/2008 6:38:19 AM
Overall Posts Rated:
11
Sveikas mielas Rinkėjau,

Šitoje kalboje, tikrai nesiruošiu šnekėti apie savo klubą ir apie jo pasiektus
rezultatus, nes mano manymu klubo rezultatai yra praktiškai 0. Nemėgstu
"išpindėjusių buržujų", kurie giriasi savo klubo rezultatais nepelnytai
(sukaupę milijonus, drasko visus iš eilės) ir dedasi pačiais geriausiais
manageriais, nors iš tikrųjų jų pergales lemia ne protas, taktinės gudrybės,
o pinigai...

Kalba noriu pradėti tikrai opiomis problemomis:
Manau ne man vienam atsibodo žiūrėti, kaip mūsų rinktinė daužoma
visokių Estų, Suomių ir panašiai.. Tiesa pasakius kaip krepšinio šaliai, tai yra
labai gėdinga, man jau seniai atsibodo klausyti kvailus pasiaiškinimus, kodėl mes
pralaimėjome tikrai įkandamiems varžovams..

Taigi tapęs treneriu:
1) Peržiūrėsiu visų lygų jaunimą (įskaitant ir draftus)
2) Nenaudosiu vienos taktikos, remsiuos įvairove.
3) Išklausysiu kiekvieno pasiūlymus (tik su svariais argumentais).
4) Stengsiuos surasti fermas, kuriose galesim treniruot
pavienius talentus. (nebūtinai vien draftus)
6) Sužinojęs varžovus, juos išanalizuosiu ir apžvelgsiu juos.
7) Pasistengsiu, kad U-21 rungtynes stebėti būtų įdomu.
8) Į rinktinę bus imami ne vien multiskillai, bet ir singleskilliniai
9) Bus nebijoma rizikuoti, prieš stipresnius varžovus.
10) Bus sudaryti reikalavimai rinktinei, atskirai kiekvienai amžiaus grupei.

Lietuvos gerovės labui susibūrė toks trenerių štabas:
Marko, Jugas (draugai in real),
Mod-Tyusas, Mod-mindzhiuz , LA-gudlak, Paulius V, pankas7,
K.Hinrich , Shawnas, Saulas.lt

(Mes visi trokštam, kad pagaliau mūsų rinktinė skintų pergales
ne tik realybėje, tačiau ir virtualiam pasaulyje!)

Beto nepamirškim, kad U-21
rinktinė yra pamatas stipriai NT, todėl aš esu pasiruošęs su štabo
pagalbą pakloti puikius pamatus Lietuvos gerovės ateičiai.

Žinoma prie trenerių štabo galės prisidėti kiekvienas (patarimais
ar scoutinimu), visus argumentuotas žinutes išklausysiu ir į
jas atsakysiu.

Taigi arba jūs Rinkėjai balsuojat už kalbas (jūs supratote apie ka aš),
arba balsuojat už šviesią Lietuvos jaunimo ateitį.

Su didžiausia pagarba,
Aukselis ir jo komanda.

Last edited by Julius Ceasar at 8/13/2008 6:39:48 AM

This Post:
00
44255.5 in reply to 44255.1
Date: 8/14/2008 8:47:04 AM
Overall Posts Rated:
00
vadovauju komanda kauno zalgiris jau 4sezonus is ju 2 sezonus lbbl lygojesiam sezone buvau isejes i atkrintamases . noreciau buti isrinktu nt rinktines vadovu ir nuvesti lietuvius i finala . balsuokit uz androidas18 dekui uz balsus

Message deleted
This Post:
00
44255.7 in reply to 44255.1
Date: 8/14/2008 12:32:39 PM
Overall Posts Rated:
00
as ir pretenduoju i U-21 lietuvos rinktine balsukit uz audriusx aciu uz balsus savo komanda valdau 1 sezona jos pavadinimas dzukai

Last edited by Audriusx at 8/14/2008 12:33:44 PM

From: Pociux
This Post:
00
44255.8 in reply to 44255.1
Date: 8/14/2008 3:42:16 PM
Overall Posts Rated:
00
Sveiki,
Aš Edvinas, dar vienas kandidatas į Lietuvos jaunimo u-21 rinktinės trenerio vietą
Ko gero daugeliui jūsų esu napažįstamas. Toks ir turėčiau būti, nes aktyviau jokiose forumuose nesireiškiau( todėl esu be klano:D), tačiau galiu patikinti, kad visą informaciją juose seku ir esu čia pat visų Lietuvos BuzzerBeater bendruomenės naujienų.
Ką gi, metas prie to dėl ko aš čia rašau. Tapęs treneriu pirmiausia surinkčiau patyrusių trenerių štabą. Manau tai užtikrintų produktyvų rinktinės vystimąsi. Abejoju ar realu per keletą dienų vienam surinkti informaciją apie visų žaidėjų, kurie yra kandidatai į šią rinktinę, galimybes. Bandyčiau įgyvendinti sistemą kurioje tam tikri žmonės atsakingi už talentų ieškojimą tam tikrose lygose. Galite pamanyti, kad nuo savęs nusiimu visą juodą darbą, tačiau taip nėra – studijuosiu varžovų žaidejus, ir ju galimybęs, ieškosiu geriausios sudeties, bei geriausios taktikos. Bei atsakinesiu į jums rupimus klausimus.

Message deleted
This Post:
00
44255.10 in reply to 44255.8
Date: 8/14/2008 4:45:48 PM
Overall Posts Rated:
00
Sveiki visi,

Kaip ir kiekviena kartą kandidatuoju ir aš Taigi nieko nelaukus, trumpai ka daryčiau tapęs treneriu:
*Surinkčiau savo ir poros draugų žaidėjus i rinktinę.
*Duočiau nurodymus, pasirinkęs nustatyti standartinę sudėtį.
*Nu ir po sezono pažiūrėčiau kaip atrodo ta aukso taurė

Kadangi visą planą pasakiau galit skaityt kitų postus arba iškart eit balsuot, nes nieko ko nebūtų pas kitus nebebus Taigi jei dar kas skaitot ir jum nepatiko pradinis planas, tai turiu ir atsarginį, bet tas neįdomus, nes labai jau panašus į visų kitų... tos pačios paieškos, tie patys analizavimai ir t.t. .... O čia šiaip pora dalykų kuriuos aptarsiu, nes pastebejau, kad kiti tai daro tai va:

*Surinkčiau sudėtį tik pagal tai kokio ji pajėgumo dabar, neatsižvelgiant į amžių.
*Monoskiliniai žaidėjai tikrai ras vietą komandoje, bet jiem vistiek reikės turėti pagrindinius įgūdžius.
*Apie taktiką manau galimą spręsti tik turint žaidėjų sąrašą.
*Trenerių štabo jokio neturiu, juk renkat trenerį, nes atrodo, kad ir ką išrinksi vistiek valdys tie patys žmonės Nesakau, kad atsisakyčiau pagalbos, bet ir nesakau, kad jos specialiai prašyčiau.

Nu kol kas neberandu ką nusižiūrėt, tai manau užteks (jei dar ką rasiu, papildysiu) Taigi kaip ir sakiau nieko ko nebūtų rasę kiti, nepararašiau

Ačiū, jei netyčia sugalvosit prabalsuot ir sėkmės naujame sezone

Last edited by LA-King`as at 8/14/2008 4:50:51 PM

This Post:
00
44255.11 in reply to 44255.10
Date: 8/15/2008 3:51:46 AM
Overall Posts Rated:
00
Sveiki visi,

Stai as 22 metu vaikinas zaidziantis antraji sezona ir kandidatuoju...

Tai va tikrai jau esu pasiruoses imti sias pareigas ir tikrai nesigirsiu kurioje lygoje zaidziu ir kiek as esu pasiekes... Manau visiems atsibodo ziureti i lietuvos pralaimejimus ir kaip lietava pralaimi savo kaimynams ...Sia kalba noreciau pasakyti kad tikrai ziuriu nuo 5 lygos jaunus zaidejus ir juos analyzuoju... Turbut kiekvienas is musu noretu kad lietuviai siais metais laimetu viska ka tik gali jai isrinksit mane as tai tikrai padarysiu....Palaikome visus LIETUVOS krepsininkus...UZ PERGALE!!!!

BALSUOKIT UZ HOTKEST!!!!

Last edited by hotkest at 8/15/2008 6:38:10 AM

This Post:
00
44255.12 in reply to 44255.11
Date: 8/15/2008 7:06:24 AM
Overall Posts Rated:
00
Sveiki visi..
Man yra 21metai esu is Vilniaus. Zaidziu trecia sezona. Tik pradejas zaisti IVlygoje tapau tos grupes cempijonu ir taip patekau i III diviziona. Siame divizione patekau i finala ir pralosiau serija 0:2 bet gale pakirto traumos.
Darbas su bet kurios šalies krepšinio rinktine, turinčią geras perspektyvas ir pastoviai žaidžiančia Europos čempionato finaliniuose etapuose, bet kuriam treneriui yra iššūkis. Mano gyvenimo svajonė treniruoti Lietuvos jaunimo rinktinę“, - BNS sakė vyriausiasis BC Sviesos ekipos treneris Tau_ceramica. Jai tapciau sios rinktines treneriu padaryciau viska kad atvesciau komanda i pergales. Medaliu nepazadu ziureciau kaip rinktine atrodys askutine savaite pries cempionata. Tikiuosi LKF zino ko jiems reikia. Pagarbiai Lietuvos krepsinio rinktines U-21 kandidatas vyriausias BC Sviesos treneris Tau_ceramica

Tau_ceramica

Advertisement