"stedy redy go" ;)
Dziś mecz z Belgami. Nasi rywale narazie 4 razy przegrali ... raz oddali WO, wszystko to związane jest z trudną sytuacją poelekcyjną;) Jak już mówiłem wybrany przez nich trener został zwolniony ze stanowiska za oszustwa wyborcze, a drugi w klasyfikacji ... zyskał głosy bo miał ... fajnego nicka :D ak więc ich trenerem jest lekkerdingzonderstring co tłumacząc na angielski = tasty thing without sexy undies :D Trzeba mieć fantazje ;) Gra w IV lidze po spadku z III i ma ... najmniejsze popracie chyba ze wszystkich trenerów w naszej grupie - 25% :)
Wszystko to sprawia że reprezentacja Belgii nie ma prawa być faworytem tego meczu ... ale nasi chłopcy lubią odpuszczać, przepuszczać, oddawać i nie trafiać :D
W składzie Belgów jest 18 graczy z całkiem niezła formą zarówno na obwodzie jak i pod koszem. Pensje tych graczy ani skille meczowe Belgów nie rzucają na kolana :) Mają mocny atak po koszem i grają base offense w ataku.
My z formą w zasadzie bez zmian. Pod koszowi mają ją na tyle żeby uzbierać4 pod kosz, dużo lepiej jest z obwodem. Mam nadzieje że nawrzucamy dziś sporo punktów, przegonimy Słowację w tabeli (muszą przegrać) no i ciekawi mnie mecz Chorwacja - Rumunia gdzie stawiam na Chorwatów :)
Jest typer ... przypominam że gramy o 16 30 żeby wszyscy zdążyli z typami. Jest chat ale nie obiecuje że będę :)