Τα συγχαρητήρια μου για την εκλογή σου και αυτοπροσώπως , σου εύχομαι κάθε επιτυχία στο τιμόνι της εθνικής.
Νομίζω ότι πήραμε ζεστά το θέμα της εθνικής , με συζητήσεις – τοποθετήσεις σε θέματα Εθνικής θα βοηθήσουμε τον προπονητή . Θα αναφέρω μερικά παραδείγματα για καταλάβετε τι εννοώ.
Η χώρα μας έχει 869 ‘’ενεργούς ‘’ χρήστες , στο Εθνικό φόρουμ έχουν αναρτηθεί 185 θέματα με 1520 τοποθετήσεις πάνω σε αυτά!...η Εθνική μας στην παγκόσμια κατάταξη είναι 30η!
Το Ισραήλ είναι μια χώρα με τον ίδιο αριθμό χρηστών …αλλά έχουν αναρτήσει 819 θέματα με 12992 τοποθετήσεις!! , και στην κατάταξη είναι 7η !!
Η Χιλή έχει 542 χρήστες ,έχουν αναρτήσει 591 θέματα με 11720 τοποθετήσεις !!, στην κατάταξη είναι 6η!!
Και τέλος το Περού έχει 124 χρήστες , έχουν αναρτήσει 235 θέματα με 2253 τοποθετήσεις!! Στην κατάταξη είναι 10η!!
Το συμπέρασμα είναι ότι δεν έχουμε επικοινωνιακή πολιτική.
Με την συμμετοχή στις εκλογές κάναμε μια καλή αρχή διότι πήραμε την 1η θέση παγκοσμίως σε ποσοστά συμμετοχής 16,98%!...2η η Ουρουγουάη με 15,12% ,και 3η η Χιλή με 14,15%.
Περιμένω έναν συνεχή και εποικοδομητικό διάλογο του Εθνικού προπονητή με πολλούς χρήστες πάνω σε θέματα εθνικής ομάδας.
Αυτή είναι η δική μου άποψη – συμπέρασμα ………περιμένω και από άλλους φίλους συμμετοχή με τις τοποθετήσεις τους.
Last edited by Tyfonas at 11/26/2008 3:20:29 PM