בית ב'
KO_Bandits V macabi bet arye (116-99)
איי אי איי איזה משחק אתם לא מתארים כמה זמן אני מחכה למשחק הזה וכמה מחשבות חשבתי לגבי המשחק הזה משחק שיקבע את הגורל שלי במקום בליגה ניצחון ואני חזק חזק על המקום הראשון הפסד כואב פה והסיפור מבחינתי גמור אני צברתי בשני משחקים האחרונים התלהבות במיוחד בגלל זה ולהזכירכם עוד לא הפסדתי בבית העונה אני הקבוצה הבתית החזקה ביותר יחד עם אוסיקין אני אולי ישנה את הגישה שלי למשחק וחושב על טקיטיקה מתאימה כי אני באמת לא יודע מה לעשות מצד אחד ללכת על הטקיטיקה של ניר שהלך נגד בנדיטס ומצד שני על הקטיקה של סאב מולם ההתלבטות מאוד קשה מקווה לנצח ולהשאיר סיכוי למקום הראשון
COMFORTEMBEL hapoel messilot (114 - 103 )
25-0
מכבי רעננה
**david-bc** (75 - 85 )
במקרה של הפסד שלי דויד חוזר לענינים למקום השני אני כמובן מקווה שיפסיד אבל זה לא יקרה
yakiryanus Tira-Unit (109 -88)
בוטירה לא תעצור את יקיר שמגיע אחרי תבוסה כואבת נגד ניר
בית א'
Lidor B.C Club
Maccabi Nirman BC (133-99)
בעיקרון ניר אמר שזה לא הסיבוב שלו אבל קשה לנצח את ניר בבית בגלל שהוא מגיע עם התלהבות ושחקנים חזקים עם כושר משחק טוב יותר מאשר של לידור וזה מה שישפיע על המשחק-כושר משחק
BuzzKillers
Ramat-Ilan Pilots (96-105)
טוב אחרי הפסד שלי על פילוטס חשבתי שהם חזקים הרבה יותר ממה שחשבתי באז יכול להפתיע אבל יהיה לו קשה בבית של פילוטס
HapoeL UsishkiN atlanta gezer (97-80)
מעניין האם אוסישקין תחזור על הסיפור מסיבוב אחד- תשיג שוב מאזן של 7-0 בבית שלה מול גזר יהיה לה קל יותר להלים את המשימה
Sub Genesis Hapoel Modiin (97-88)
סאב יעלה כנראה רגוע מול קבוצת רובוט בחוץ יהיה לו קצת קשה אבל אני לא מאמין שיהיה פה הפתעה
הערה קטנה: האליפות לא סגורה פה לידור יכול להפתיע את ארבל ובנדיטס יכולים להפתיע את ארבל בגמר כך שיהיה מעניין בסוף העונה