טוב היה בהחלט סיבוב טוב היה הפתעות מהפכים ניצחונות והפסדים העונהמתקרבת לסיום אומנם בבית ב' המקומות די נראים סגורים בבית א' נראה שחוץ מהמקום הראשון והאחרון הכול פתוח
'בית א
Hapoel Modiin
Lidor B.C Club (96-99)
לידור במצב לא קל 3 הפסדים רצופים התלהבות נמוכה ומודיקין זה בדיוק מה שהרופא רשם לו לקחת במצב כזה בבית אני לא מאמין שמקרה גזר יחזור על עצמו ופה הוא יקח את הנקודות כי אם לא אפילו הפליאוף התחתון ריאלי וזה לא מה שהוא חלם עליו בתחילת העונה הזאת
Maccabi Nirman BC BuzzKillers (93- 80)משחק לא קל אבל בבית הזה שום משחק לא קל אני ברצף של 10 ניצחונות רצוף אבל זה ידוע שכל רצף סופו להיגמר אני מקווה שעוד לא זה אחד המוקשים היותר גדולים שיכולים להיות לי במאבק על המקום השני וניצחון פה יכול להחזיר את באזז למאבק על הפליאוף העליון
Ramat-Ilan Pilots HapoeL UsishkiN (125 -127)
אחד המקומות האחרונים שארבל יכול ליפול בהם כמו שראינו בסיבוב הקודם במיוחד בהתלהבות נמוכה שיש לו אני מאמין שארבל למד מהטעויות שלו מהסיבוב הראשון ולא יחזור עליהם התוצאה פה תקבע את גורל המקום הראשון באופן סופי ניצחון של הפילוטס יסגור את המקום הראשון ויפתח את המקום השני
atlanta gezer
Sub Genesis (97 -103)
סאב אחרי רצף של 8 נצחונות חזר למשחקי הבית וכבר עם 2 הפסדים רצופים המחזור הים למעשה השאיר את סאב במאבק על הפליאוף בזכות ההפסד של לידור אבל מוטי יודע שהוא לא יכול להרשות לעצמו עוד הפסד במחזורים שנשארו או שהפליאוף עלול לברוח אני מאמין שנגד גזר שנתנו את הפתעת המחזור נגד לידור אבל בבית מוטי אמור לקחת את זה
'בית ב
Tira-Unit
KO_Bandits (68 - 98)
ניצחון קליל של הבנדיטס על בוטירה משחק ההפרשים התחיל
macabi bet arye COMFORTEMBEL (111- 87)
עומר צריך לשחק על ההפרש ברגע זה וזה מה שהוא עושה האם זה יספיק בסוף העונה? את זה נדע רק בסוף במשחק הזה זה אמור להספיק ניצחון קליל של עומר על קומפטורבול
(68 -95) hapoel messilot
מכבי רעננה0-25 לרעננה
**david-bc** yakiryanus (125 - 111)
דוד נגד יקיר אם דוד מנצח המקום השלישי שלו אם יקיר מנצח יש מצב לשינוי מקומות שם אני מאמין שזה ניצחון של דוד אבל יש מצב לפתעה
שיהיה מחזור טוב בהצלחה לכולם ובלי פציעות
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain