מה אני יכול להגיד על העונה הדי מוזרה הזאת שלימשחק לפני אחרון בעונה ואני מתחיל לחשוב על פספוס גדול
בית א'
Sub Genesis Lidor B.C Club 85-105
לידור במשבר נוראי זוהי ההזדמנות שלו לצאת מזה בבית מול סאב סאב רוצה פליאוף עליון ניצחון פה והוא משיג מקום רביעי הפסד פה והוא כנראה אסיים במקום החמישי בסוף העונה סאב יעשה זאת בצורה חלקה ביותר
HapoeL UsishkiN
BuzzKillers 110-107
קבוצה שמבוסססת על שמירה מבחוץ מול קבוצת פנים די חזקה הביתיות תשפיע פה וגם הטקטיקה
Hapoel Modiin
Maccabi Nirman BC 83-76
ניר בדרך לניצחון שמקרב אותו למקום השני בתנאי שאוסיקין תפסיד במשחקים הקרובים לדעתי היא תפסיד אבל בכל מקרה מודיעין לא תזיז לניר החזק
atlanta gezer
Ramat-Ilan Pilots 106-112
ניצחון פה ומסיים סופית את המקום הראשון ארבל בטח יעלה רגוע אבל הוא צריך להיזער מגזר שהוציאו ציון 8 דרגה 2 במשחק מול ניר במחזור שעבר(ולניר יש הגנה חזקה) ארבל אני מניח אזהר מהקליעה הפנימית של גזר
בית ב'
yakiryanus
KO_Bandits 104-122
ניצחון פה וגומר סופית את המקום הראשון לא יודע מה יהיה כי יקיר יכול להפתיע בעיקר מול קבוצה שהפסידה לרעננה על נורמאל לדעתי בנדיטס ינצח בקלות
מכבי רעננה COMFORTEMBEL 65-63
משחק טוב בין שתי קבוצות שנלחמות על חייהם בליגה רעננה גמרו את הסיפר ע"י ניצחון מפתיע על הבנדיטס ולדעתי רעננה חזקים יותר מכומפרבל שבדרכה לליגה 4 חזרה
Tira-Unit macabi bet arye 62-82
כן מה אני יכול להגיד על העונה הזו עונת פספוס ככה אני מכנה אותה אתם שואלים למה?היו המון משחקים שהיתי אמור לנצח והפסדתי ולא רק זה גם בנדיטס הפסידה באותו מחזור והיו לי 5 הזדמנוית להיות במקום הראשון זה קרה במחזור שבו באז ניצח אותי ובנדיטס הפסידו אין לי מזל גם במשחק נגד רעננה שהפסדתי זה קרה במחזור שעבר מול דויד שהפסדתי ובנדיטס הפסידו גם לרעננה בקיצור אין לי מזל אני יכלתי להיות מקום ראשון בהפרש של 2 ניצחונות מול בנדיטס מקווה שמול טירה לא יקרה לי את אותו הדבר
**david-bc** hapoel messilot 135-95
25-0 לדויד