BuzzerBeater Forums

Israel - III.14 > חצי גמר פליאוף

חצי גמר פליאוף

Set priority
Show messages by
From: Undergiver

To: omer
This Post:
00
72719.2 in reply to 72719.1
Date: 2/11/2009 11:28:54 AM
Overall Posts Rated:
88
Maccabi Nirman BC Ramat-Ilan Pilots

משחק ענק. ארבל בכושר מצויין ועם יתרון ביתיות, והוא גם ניצח את ניר בבית לא מזמן. הפעם, נראה לי שניר יהיה זה שיצליח לנצח.

‎ KO_Bandits macabi bet arye

לעומר יש קבוצה יותר טובה והוא ינצח ללא בעיות מיוחדות

בתחתית באז יגמור סיפור וגזר ישוו וימשכו למשחק שלישי

This Post:
00
72719.3 in reply to 72719.2
Date: 2/11/2009 12:44:56 PM
Overall Posts Rated:
343343
Maccabi Nirman BC Ramat-Ilan Pilots

טוב בפתיחת העונה בכלל לא חלמתי על זה שאני אהיה במעמד הזה האמנתי שאני עדיין אשחק בשלב הזה של העונה אבל חשבתי שאני אשתעשע בטירה או קומפטורבול בדרך להוריד אותם ליגה להגיע לחצי הגמר עם סיכוי אפילו לעלות? לזה לא חלמתי בחלומות הוורודים שלי למרות כל זה ארבל עדיין פיבוריט לצערי אני משחק בחוץ ואל תתנו לזה שצמצמתי את התוצאה לקראת הסוף לבלבל אותכם אני הייתי בפיגור 20+ ברבע האחרון אני באמת לא מבין מאיפה כל ההימורים עלי ארבל פיבוריט ברור חוץ מזה שאם אתם רוצים לדעת הקבוצות הביתיות ניצחו ב 87% מהמשחקים בשבת זה לא נותן לי יותר מדי סיכוי לנצח המשחק הזה מפגיש גם שתי גישות משחק שונות ארבל שמאמין לנצל קראנצים בכל הזדמנות שאפשר ואני ששומר על ההתלהבות בקנאות כמעט שגם גרמה לי ליותר מהפסד אחד ואני חושב ששנינו צריכים התלהבות למשחקים הבאים כי גם בית אריה וגם הבנדיטס יריבות לא קלות

‎ KO_Bandits macabi bet arye

בית אריה התכונן כל העונה למשחק הזה והצליח לגנוב בסופו של דבר את המקום הראשון ממש בסיבובים האחרונים הבנדיטס מצידם הצליחו להראות במשחק נגד דוד למה פחדנו מהם בתחילת העונה שחיסלו את דוד לחלוטין אני בכל זאת מהמר פה על הבית ועל עומר ובית אריה שיעשו התקדמות של לפחות עוד שלב מהעונה הקודמת

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
72719.4 in reply to 72719.3
Date: 2/11/2009 1:20:40 PM
Overall Posts Rated:
3434
Nirman VS Pilots

משחק חזק מאוד. שתי קבוצות עם גישות שונות ומחשבות שונות על המשחק.
ניר שמאמין בהגנה ושמירת התלהבות, וארבל שתוקף הכי חזק שאפשר מתי שהוא רק יכול.
יש פה מצ'אפים מעניינים מאוד.
לטייסים יש יתרון ביתיות ולנירמן יש יתרון בטקטיקה והיתרון הוא שוהא יכול להשתמש בכל טקטיקה שהוא רוצה ובדרך טובה מאוד.
יהיה משחק מעניין, אבל אני בכל זאת הולך על הטייסים.
אף תוצאה לא תפתיע אותי

Bet Arye
VS Bandits
כמה זמן עומר לא הפסיד בבית? יותר מעונה שלמה.
אני לאחשוב שהוא יפסיק את זה אחרי העונה המצויינת שהייתה לו וכרגע הוא בכושר שיא ואני מאמין שיש לו סיכויים גבוהים לנצח.
בכל זאת, יש לו יריבה לא קלה בכלל שיכולה להפתיע אותו.

יש מצב שאני ינסה דברים חדשים נגד טירה אבל זה לא אמור להפריע יותר מדי לניצחון פה.
וחוץ מזה אם זה יגיע לש"ש אצלי זה גם יהיה טוב כי אני יקבל עוד כסף.

גזר ינצח

This Post:
00
72719.5 in reply to 72719.4
Date: 2/11/2009 7:15:12 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
Nirman VS Pilots

אני לעומת כל המתחסדים בליגה הזו מאמין בלהאמין בעצמך. אם אני חושב שאני אפסיד למה לי לעלות בכלל? תמיד האמנתי בהתקפה מבחוץ מסיבה אחת ברורה, זה הנשק הכי טוב שלי, ואפשר לשנות את זה רק על ידי חילופים מסיבים. מה שכן שיניתי קצת במשחקי זה קצב ההתקפה שחדי העין מביניכם שמו לב שהורדתי הילוך מפאת חשש לאיבוד כדורים וזה באמת עבד. ללא ספק היתרון ביתיות יעזור לי אבל אני מרגיש שהמשחק הזה יותר חשוב מהבא אחריו, כי אם אני אפסיד הפעם למעשה לקחתי צעד אחורה משנה שעברה בא הגעתי לגמר הפלייאוף. לניר יש קבוצה אדירה אבל אני הוכחתי שההגנה שלי לא פשוטה במשחקים האחרונים. ניר אתה באמת אידיוט, מתחילת העונה אמרתי לך שאתה בקלות לוקח את הליגה הזו אם אתה רוצה, ועכשיו אתה מתנהג כאילו לא אמרו לך. לפחות תן את הקרדיט! יש לך קבוצה ראויה כמו שאומרים ואני מאוד מאוד מאוד מפחד מהמשחק הזה. ההתלהבות שלי למרות הכל מאוד גבוהה ואני אראה את המשחק בלייב בתקווה.

Bet Arye VS Bandits
בנדיטס מאוד הפתיעו אותי במשחק האחרון והם בכושר נהדר ככה נראה. לדעתי אם מר בנדיט יחליט להשקיע כמה דקות הוא ייקח את המשחק. אבל לא הייתי שם את הכסף שלי על זה כי זה משחק מאוד מאוד קשה לניבוי, כי הביתיות פה שווה 10 נקודות לפחות. אני חושב שניסיון הקבוצה והשחקנים של בנדיטס יועליו מאוד.
אישית אני יותר מפחד לפגוש את בנדיטס בגמר אם אגיע לשם פשוט מאוד כי אני לא מכיר אותם...

This Post:
00
72719.6 in reply to 72719.5
Date: 2/12/2009 12:51:31 AM
Overall Posts Rated:
343343
אני לעומת כל המתחסדים בליגה הזו מאמין בלהאמין בעצמך

תאמין לי רוב האנשים פה כן מאמינים בעצמם אני אמרתי לשניה שאני אפסיד פה? שאני לא אנסה? שאני לא רוצה לקחת את המשחק הזה? אפילו לא פעם אחת אחרי המשחק נגד לידור אני החלטתי שאני הולך על האליפות וזה מה שאני עושה

בנוגע לאמרו לי לא אמרו לי אם אתה יודע או לא הקבוצה ה"אדירה" שלי רצה נכון לעכשיו עונה וחצי ואני הקבוצה הצעירה בליגה מחזור פתיחה חטפתי 34 הפרש על הראש ולפי כל הנתונים גם של מהלך העונה הקבוצה שלי מסוגלת לשחק כקבוצה וזה היתרון שלי אין לי שחקן אחד או שניים שמובילים את הקבוצה לבד כן יש לי את רפי וסטפנו שמתי שהיה קשה הם סחבו את הקבוצה אבל חלקים גדולים מהעונה סטפנו שיחק לבד בקו הגבוהים לרפי תמיד היה את העוד שחקן שניים שידעו לתת את הערך המוסף הזה אם בתחילת העונה היה את פאלמאר ודקל לקראת הסוף ריקו התעלה על עצמו וגם ורנר נתן כמה תצוגות יפות אני גם כמוך מצאתי בזמן האחרון את צורת המשחק המועדפת עלי אומנם בתחילת הדרך העדפתי את המשחק פנימה אבל זה היה בגל מחסור באופצויות אחרות התקפיות שיפרתי לא מעט את היכולת ההתקפית של הגארדים שלי כמו שאתה יכול לראות בעצמך והגבוהים החדשים שלי הובאו עם מחשבה על יכולות טקטיות שיעזרו לי בטקטיקה שאני מעדיף

בנוגע לקרדיט אתה רוצה? בבקשה אני איד את כל המאמנים שהאמינו שאני יכול לעשות צרות בליגה הזאת כל העונה וכן אתה אחד מהם ארבל מוטי ועומר ואחרי המשחק שלי איתו בסיבוב הראשון גם באזז (עידו?) התחיל להאמין בקבוצה שלי אני תמיד האמנתי בקבוצה שלי אחרת לא הייתי משחק בכלל רציתי לסיים מקום שישי בתחילת העונה מלא מעט סיבות וגדולה מהם שחשבתי שאליפות אני לא יכול לקחת העונה וכבר עדיף לי דראפט טוב ולבנות את הקבוצה כמו שצריך

אני אגיד לך דבר כזה אליפות אני יכול לקחת ויותר מזה אני אקח

קבל הימור מתוקן
Nirman VS Pilots

Last edited by LA-Nir at 2/12/2009 12:51:53 AM

This Post:
00
72719.7 in reply to 72719.5
Date: 2/12/2009 2:14:22 AM
Overall Posts Rated:
88
אני לעומת כל המתחסדים בליגה הזו מאמין בלהאמין בעצמך

תגיד, ארבל, בשביל מה היית צריך את המשפט הזה? פתחת חשבון עם חצי ליגה.

בהימורי הטוטו יש לדעתי, שלושה מרכיבים:

1. הערכה.
יש הבדל בין לרצות ולהאמין לבין להעריך את הסיכויים. גם אם הסיכויים לניצחון הם עשרה אחוזים, אני עולה בשביל לנצח, אבל אני יודע שהסיכוי קטן, ואני מעריך את התוצאה בהתאם לסיכוי ולא בהתאם לרצונות.

2. יצירת ציפיות אצל עצמך.
יש אנשים שמעדיפים ליצור ציפיות גבוהות כדי למשוך את עצמם למאמץ גדול לעמוד בציפיות, ויש אנשים שמעדיפים ליצור ציפיות נמוכות כדי לא להתאכזב, או כדי להיות מופתעים לטובה, או כדי לטפח לעצמם את דימוי האנדרדוג. זה עניין של מבנה אישיות ואין בזה שום התחסדות, או חוסר כנות, או חוסר אמונה בעצמם.

3. יצירת ציפיות אצל אחרים
המרכיב השלישי הוא מרכיב של לוחמה פסיכולוגית. אם אני מעריך שאני אפסיד , אולי אני ארדים את היריב והוא יתאמץ פחות לבנות מערך מנצח, או יתפתה לעלות רגוע. אם אני מעריך שאני אנצח, אולי אני אצור לחץ אצל היריב, והוא ישנה את תוכנית המשחק שלו. שוב, אין קשר בין זה לבין אמונה בעצמך

כל אחד מהמרכיבים האלה הוא חלק מהעניין, ולגיטימי לגמרי, למרות שאצל כל אחד מאתנו יכול להיות משקל שונה לכל מרכיב.

לקרוא למשהו מזה התחסדות, זאת אמירה מעליבה ומתנשאת ולכן היא מיותרת

From: omer

This Post:
00
72719.8 in reply to 72719.5
Date: 2/12/2009 9:51:28 AM
Overall Posts Rated:
2828

אני חושב שניסיון הקבוצה והשחקנים של בנדיטס יועליו מאוד.
...

ארבל

אני חושב שאתה יודע שלא רק ניסיון הקבוצה והשחקנים הם המרכיבים העיקריים לניצחון ואני ניצחתי לא מזמן את בנדיטס זה לא שאני רוצה לשנות את דעתך לגבי המשחק אבל אני רק רוצה להגיד שמה שיש לבנדיטס גם לי יש אולי אפילו יותר אני מכיר את הקבוצה הזו ואני עוקב אחריה מתחילת העונה אני לא יודע אם אנצח או אפסיד הכול יכול לקרות את זה נראה בשבת

נ.ב

לאי ידיעתך לא הפסדתי בבית כבר יותר מעונה כך שאולי זה יכול לקרות בשבת אני אישית מקווה שלא

שיהיה לך בהצלחה בשבת ואולי אני אפגש איתך כבר ביום שלישי הקרוב

This Post:
00
72719.9 in reply to 72719.8
Date: 2/12/2009 10:31:33 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
קודם כל אני שמח על התגובות. דבריי לא הוצאו מהקשרם, ואני יודע את כל הסיבות שאמרת סאב והם נכונות, אני פשוט קצת התעצבנתי כי זה יותר מדי אנדרדוג ולוחמה פסיכולוגית בשבילקבוצה שהיא באמת באמת טובה כמו ניר.

ניר אני לא יודע מה הסוד שלך, כנראה פשוט גאון במשחק הזה כי אני לא מצליח לחסוך כסף לשחקנים, וכל פעם שאני ניגש לרשימת ההעברות אני מפחד.
מבחינת איזון בקבוצה יש לי קבוצה ממש טובה עם הרבה שחקנים מחליפים שמביאים ציונים ממש טובים, מה שכן הם עדיין לא מתקרבים למור ויוגב שהם בני טיפוחיי.

ועומר לא הפסדת כבר שנה בבית? לא ידעתי וזה משחק לטובתך מן הסתם. אני הימרתי על בנדיטס כי אני גם אוהב לחשוב הפוך מכולם לפעמים.

אסכם ואומר שבגלל כל הלחץ שיצרתי מציפייה אני מאוד מאוד אתאכזב אם לא אנצח כי אני מרגיש שיהיה לי יותר קשה לעלות ליגה שנה הבאה מאשר להישאר בליגה הגבוהה.

This Post:
00
72719.10 in reply to 72719.9
Date: 2/12/2009 10:40:58 AM
Overall Posts Rated:
343343
תשמע עם האי קיו שיש לי אני נחשב לגאון אבל זה לא קשור

כמה שאני ניסיתי עם הלוחמה הפסיכולוגית שלי כך גם אתה עושה מהצד השני הקבוצה שלי סבירה ממש לא נחשבת לקבוצה באמת טובה כמו שאני ניסיתי להוריד מהערך שלי אתה מנסה לתפוח על האגו שלי וזה בסדר אין צורך להתעצבן על לוחמה פסיכולוגית באמת

אני אפשר להגיד יצאתי מהארון המטרה היא ברורה ואני יודע שזה נשמע שחצני אבל המטרה היא אליפות אז הגיע הזמן שאני גם אדבר בהתאם בי בולשיט ובלי כלום כן אני חושב שאתה פיבוריט בכל מיני סיבות אבל אני חושב שיצבתי לעצמי קבוצה מספיק חזקה בזמן האחרון בישביל הטקטיקה שאני רוצה וראו את זה משחק האחרון

והסוד האמיתי במשחק הוא לחשוב כמה צעדים קדימה איך אתה יכול לשפר את הקבוצה בטווח הארוך ולא איך להביא לתוצאות מידיות זה הכול וכל אחד יכול להגיד לך את זה

This Post:
00
72719.11 in reply to 72719.10
Date: 2/12/2009 10:46:14 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אתה צודק אבל אני עדיין לא יודע מה זה אומר בדיוק... אני באמת צריך לשבת ולחשוב מה אני עושה... חוץ מזה צריך להכיר את רשימת ההעברות ממש טוב ולא למהר לקניות מפוקפקות! כמו שיצא לי לעשות...

This Post:
00
72719.12 in reply to 72719.11
Date: 2/12/2009 10:54:45 AM
Overall Posts Rated:
343343
מה זה אומר? שאם אתה רואה אופציה לשפר את הקבוצה הרבה יותר בעונה הבאה על חשבון העונה הזאת כאשר אין לך מטרה מוצהרת לקחת אליפות אתה עושה מה שעומר עשה שהוא מכר את הרכז שלו והביא את דקל במקומו ודקל דבר ראשון פורע את הכסף שהוא הוציא עליו והוא יהיה אפילו יותר טוב בהמשך והוא מחזיר בריבית אבל מה בטווח הקצר זה קצת החליש את עומר בכמה בחינות בעמדה אבל חיזק אותו באחרות

Advertisement