תסלח לי עם כל הכבוד לך אני חושב שהשתן עלה לך לראש אתה שיחקת באחד מהבתים בליגה שלוש הקלים שיש הקבוצה הכי טובה בו היא הייתה רובוט שאר הקבוצות לא משקיעות בשיט ואתה כבר עונה שלמה מתנפח ראינו שברגע שהגעת להצלבה אכלת הפסדים על ימין ועל שמאל אתה מוזמן להסתכל על הקבוצות שלך ושל עידו ואני אגיד לך יותר מזה שאם עידו עולה עם המחליפים הוא מנצח אותך תגיד תודה על זה שהגעת לאן שהגעת ותתפלל שעונה הבאה תגיע קבוצה בסגנון של חיפה לליגה ולא רגבים או שארקי שיורדות מהליגה שלי אף אחד לא יקח לך את ההישג של לעלות לגמר אבל הבית השני הוא ממש ממש לא רואה את הבית שלך ממטר אני עליתי בעונה הראשונה שלי בליגה לליגה 2 אני הייתי בבית המקביל ואני לא חושב שאם הדבר היה חוזר העונה הייתי עולה שוב אז אתה מוזמן לרדת מהעץ שעלית עליו להגיד תודה לאל או הדמות האלוהית הקרובה ביותר ששיבץ אותך בבית ממש ממש קל שאתה יכול לאמן את השחקנים שלך ולהרוויח הרבה כסף מלהיות במקום הראשון במשך כל העונה הבאה ולהגיד תודה על הגמר כי אם עידו לא סוגר אותו ב 2 משחקים אז או שהוא לא עולה עם הרכב למשחק השני או שהוא עולה עם 3 נגרים כי בשום דרך אחרת אתה לא תנצח אפילו את המשחק בבית שלך
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain