Brakło miejsca w tamtym poście, więc pozostałe 3 odpowiedzi dam tutaj:
Ad3
U21:
(6748) idealnie trafiona obrona, dzięki temu udało się wygrać TiE vs Normal
(6791) mimo porażki uważam, że w tym meczu więcej grając normala nie mogłem zrobić...
Klub:
Wkleję kilka meczów, w którym wydaje mi się, że udało mi się oszukać rywala
(13459621) rywal spodziewał się, że zagram w trumnie, a tu udało się trafić z defem i oszukać jego obronę R@G
(13459525) przechytrzenie korsarza
(13459509) przyzwoity mecz z Lame
(11057634) oszukanie Lepszych Team, po serii meczów LI, idealnie trafione wszystko
(11057690) oszukanie Vinniego
(12721715) mega trudny mecz w PP, wygrany taktyką
(11057720) wykiwanie Wanga, tym razem w 2 stronę
Ad4
Uważam, że granie pressingiem na poziomie U21, nie ma za bardzo sensu, co prawda kondycję mamy OK, ale ta taksa za bardzo osłabia obronę, a królami przechwytów nie jesteśmy. W 95% przypadków można ustawić dużo lepszą obronę.
Ad9
Rozpracowywaniem rywali raczej zajmuję się sam, choć jak mam wątpliwości to piszę w wątku, by przesyłać swoje propozycje. Kilkanaście takich dostałem i z części możliwe, że skorzystałem :) Ewentualne konsultacje z al_saidem też miały na początku kadencji miejsce.
Otoczka, tu by mi się bardzo przydał ktoś, kto rozruszał by zainteresowanie kadrą U21, bo to u mnie najbardziej kuleje.
Potencjalnych kadrowiczów nie ma co szukać, bazy są już gotowe, więc nikt nowy nie wyskoczy jak filip z konopii. Nowy selekcjoner, dostanie po prostu bazę z aktualnymi skillami zawodników 20 i 21 letnich, z których wybierze sobie optymalny skład.
Kontakt z prezesami trenujący obecnych kadrowiczów i tych którzy mogą się przydać w najbliższym, to oczywiście moja działka, dzięki temu mogę sobie ukształtować przez ten sezon kadrowicza, bardziej do swoich potrzeb.
Przydałby się także ktoś, kto wyłapywałby (potencjalnych) kadrowiczów U21 na TL-u i spisywał ich skille, a najlepiej zrobił z nich bazę, jego zadaniem byłoby przejrzenie TL-u raz na 2-3 dni i wyłapanie 20-21 letnich kadrowiczów z innych krajów. O czym już ostatnio w wątku o U21 wspominałem, najlepiej by się chyba sprawdził wątek z 1 szpiegiem odpowiedzialnym za obwód i 2 szpiegiem odpowiedzialnym za trumnę.
Mam nadzieję, że rozjaśniłem ci trochę moje wizje :)