BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Forum

Forum

Set priority
Show messages by
This Post:
00
114874.20 in reply to 114874.19
Date: 10/9/2009 10:45:44 AM
Overall Posts Rated:
740740
e Boze Boze kakvih sve pajsera ima na ovom svetu. popio si svu pamet ovog sveta pa je nama prosipas. neka hvala, ostacu glup do kraja zivota

This Post:
00
114874.21 in reply to 114874.20
Date: 10/9/2009 10:52:22 AM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Posto se javio vladajuci sampion sa svojim misljenjem, mislim da sad mozes ovo i da zatvras polako:)

This Post:
00
114874.22 in reply to 114874.20
Date: 10/9/2009 12:11:52 PM
Overall Posts Rated:
22
Eto kakvi oratori, mislioci i pametnjakovici "vladaju"...ustvari samo misle da to rade.
Tebe cu sa zadovoljstvom skinuti sa tog mesta...cini mi se da ti pise country rank 1...ceracemo se mi jos na terenu, ovo tupljenje ovde je totalno beskorisno ocigledno.
A siguran sam da ima dosta ljudi koji dele moje misljenje, samo nece iz nekog razloga da javno izraze svoje misljenje kao sto ja to cinim.
Moze katanac sada, ja sam ionako zavrsio sa repliciranjima, ovde se tesko moze razgovarati, ocigledno da je svaki post koji sadrzi kontramisljenje poziv na bunt, svadju, teoriju zavere...ali ta retorika je zavrsena u proslom milenijumu i hteli to neki ili ne kvalitet ce izaci na videlo.
Poz svima i toliko od mene.

From: Golub

This Post:
00
114874.23 in reply to 114874.22
Date: 10/9/2009 12:22:33 PM
Overall Posts Rated:
427427
bajo likchino xD ja necu da se zameram nikome...al da znas da sam 100% uz tebe...kad treba nesto javi :) al nemoj bavariu samo da diras...on je dobar :):):)

This Post:
00
114874.24 in reply to 114874.22
Date: 10/9/2009 12:42:33 PM
Overall Posts Rated:
178178
Eto kakvi oratori, mislioci i pametnjakovici "vladaju"...ustvari samo misle da to rade.
Tebe cu sa zadovoljstvom skinuti sa tog mesta...cini mi se da ti pise country rank 1...ceracemo se mi jos na terenu, ovo tupljenje ovde je totalno beskorisno ocigledno.
A siguran sam da ima dosta ljudi koji dele moje misljenje, samo nece iz nekog razloga da javno izraze svoje misljenje kao sto ja to cinim.
Moze katanac sada, ja sam ionako zavrsio sa repliciranjima, ovde se tesko moze razgovarati, ocigledno da je svaki post koji sadrzi kontramisljenje poziv na bunt, svadju, teoriju zavere...ali ta retorika je zavrsena u proslom milenijumu i hteli to neki ili ne kvalitet ce izaci na videlo.
Poz svima i toliko od mene.

Batice, Dumbi se ne obracas sa "ti". Dumba je u BB-u vise zaboravio nego sto si ti naucio. Ti ne bi mogao da ga dobijes ni da zamenite ekipe koje u ovom trenutku imate.

On je PRVI klub po kvalitetu u Srbiji, 37.-i od preko 55000 korisnika sirom sveta. Visestruki prvak BB Srbije i osvajac kupa i ucesnik B3-ja. U BB Srbija je od pocetka i odigrao je vise utakmica nego ti minuta.

Ne mozes da ga krivis sto nema zivaca kao mi ostali da slusa tvoje licemerne dusebriznicke komentare bez kojih nase repke "propadaju" sve vreme a koji se pri tome napajaju iz tvojih licnih kompleksa i frustracija.

Kao sto sam vec pomenuo, ti da si hteo da konkretno pomognes ti bi se i angazovao a ne bi pisao ovde prazne tirade i pozivao na neki ustanak, sta li.

Meni u stvari nije jasno sta ti hoces? Da damo repke u ruke takvima kao sto si ti da se UCITE na njima? Hoces valjda da kazes da bi ti SAM radio bolji posao nego najiskusniji igraci BB-a??? Pa kada bi poceli da nas kantaju svi redom onda bi nas ubedjivao kako mi ne razumemo tvoje taktike i mocnu viziju!

Ja nemam nista protiv da svako iznese svoje misljenje i kritiku, naprotiv, volim da cujem drugacije stavove. Isto tako ocekujem i da drugi razumeju moje komentare njihovih misljenja i da shvate da to nije nista licno.

Zao mi je sto je na tvoj dzihad odgovorilo tako malo ratnika a Dumbu ces skinuti sa prvog mesta kada procveta daska.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
114874.25 in reply to 114874.24
Date: 10/9/2009 1:00:12 PM
Overall Posts Rated:
122122
... a Dumbu ces skinuti sa prvog mesta kada procveta daska.
I ja bih vrlo rado voleo da dumbi preotmem prvo mesto pa makar kad procveta daska ;)
I da prokomentarisem rad strucnog staba - ja bih najradije za selektora uvek onog menadzera koji osvoji prvu ligu ili kup. Ako to ne moze, onda sam uvek za opciju za koju su ti menadzeri koji osvoje ligu/kup. Po principu: "hocemo rezultate? e pa onda nek nas predstavljaju najbolji" ...
I naravno da i ti najbolji uvek daju objasnjenja u vezi taktika i zalaganja koje koriste u utakmicama ukoliko bilo ko od ljudi iz BB Srbija zatrazi objasnjenje, sto da ne!
Toliko od mene i da citiram Maju ovaj put "treba svi zajedno da igramo ovu igru. Ali svi zajedno"

Last edited by LA-popeye91 at 10/9/2009 1:01:00 PM

Fair play!!!
This Post:
00
114874.26 in reply to 114874.24
Date: 10/9/2009 1:00:45 PM
Overall Posts Rated:
22
Opet ista retorika...cinicna...omalovazavajuca...nekorektna jednom recju...to je ono sto sam ti zamerio i u 1. postu i u ovom sad, iako sam omalovazen i vredjan u Dumbinom postu, na cega ti nisi reagovao, a MORAS!
Ja nikoga nisam omalovazavao kada sam rekao da cu biti #1,ja postujem svakog igraca, to znaju ljudi koji su igrali ligu sa mnom, ali imam svoj plan, verujem u njega i koracam korak po korak, do konacne pobede.
Jedina moja nesreca je sto ste vecina vas poceli da igrate u 2. sezoni, a ja pre 2 sezone...ali sve ce se to nadoknaditi kvalitetnim radom, i ja verujem u to.

This Post:
22
114874.27 in reply to 114874.24
Date: 10/9/2009 2:34:12 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
Dumba je u BB-u vise zaboravio nego sto si ti naucio.

koliko sam skontao ova recenica ti je glavna replika na bilo sta...

On je PRVI klub po kvalitetu u Srbiji, 37.-i od preko 55000 korisnika sirom sveta. Visestruki prvak BB Srbije i osvajac kupa i ucesnik B3-ja. U BB Srbija je od pocetka i odigrao je vise utakmica nego ti minuta.

gle cuda... ko bi rekao da je sve to. bas cudno. a, covek je igrao bb kad pola sadasnjih igraca nije znalo sta je internet. ne osporavam bilo cije znanje ali to sto si napisao nikako ne moze da bude argument. to sto je neko 1. igrac u drzavi ne znaci da je bolji menadzer od onoga koji je 100.

Zao mi je sto je na tvoj dzihad odgovorilo tako malo ratnika a Dumbu ces skinuti sa prvog mesta kada procveta daska.

da li si ti svestan sta i kako pricas?! ti nikako i ni pod kojim uslovima ne bi smeo tako da pricas i da se spustas na nivo nas "obicnih-ne-GM-smrtnika"

edit: a to sto je BG Samuraj stavio link ka ovom postu govori o hendikepu koji ima, a tice se njegove inteligencije, pa ne moze nesto sam da zakljuci nego sve shvata bukvalno.

Last edited by LA-Saur0n at 11/3/2009 4:03:22 PM

This Post:
11
114874.28 in reply to 114874.27
Date: 10/9/2009 2:37:02 PM
Overall Posts Rated:
22
Cestitka na hrabrosti...izgleda da je moja rec ipak doprla do nekih kojima polemika sluzi da bi iz nje izveli neke konkretne zakljucke.

This Post:
11
114874.29 in reply to 114874.27
Date: 10/9/2009 2:44:25 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
to sto je neko 1. igrac u drzavi ne znaci da je bolji menadzer od onoga koji je 100.

Ovo mi se najvise svidelo do sada.
Posto si ti ovo sad izmislio a verovatno i patentirao kao misao, moram da te pitam da li mogu da je koristim u potpisu na forumu

This Post:
00
114874.30 in reply to 114874.27
Date: 10/9/2009 3:21:01 PM
Overall Posts Rated:
178178
Dumba je u BB-u vise zaboravio nego sto si ti naucio.

koliko sam skontao ova recenica ti je glavna replika na bilo sta...

gle cuda... ko bi rekao da je sve to. bas cudno. a, covek je igrao bb kad pola sadasnjih igraca nije znalo sta je internet. ne osporavam bilo cije znanje ali to sto si napisao nikako ne moze da bude argument. to sto je neko 1. igrac u drzavi ne znaci da je bolji menadzer od onoga koji je 100.

da li si ti svestan sta i kako pricas?! ti nikako i ni pod kojim uslovima ne bi smeo tako da pricas i da se spustas na nivo nas "obicnih-ne-GM-smrtnika"

Ono prvo si skontao i sta sad? Cekas ovacije?

Ovo drugo si skroz pogresno skontao! On niije prvi u Srbiji po tome kada se registrovao nego po rejtingu koji je napravio rezultatima!

I na posletku ajd` i tebi da ponovim...na forumu komentarisem kao korisnik - smrtnik kako si ti to nazvao i ne krijem se iza GM titule.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
Advertisement