Zasto nije u nasem sastavu ni jedno krilo?Pekovic npr?
Hajde prestanite sa ovim javnim pitanjima što u sastavu nije ovaj, što nije onaj. Imate selektorov bb-mail za ta pitanja. Peković je nakon prve nedelje imao formu 5. Je li to dovoljno objašnjenje? Plus tajni aduti nisu tajni ukoliko ih staviš protivniku na videlo, zar ne?
Nemoj ti mene ovako da napadas!!!Ja se izvinjavam...Stvarno nisam znao da moje pitanje moze da naskodi...Oni vide da u timu nije ni jedno krilo, i bez ovog posta.Naravno da cemo mi, ako budemo napadali iznutra, staviti na poziciju krilo- krilnog centra...A ako budemo napadali spolja- beka...Nista novo...
Opet se izvinjavam!
Boldovao sam reči koje pokazuju da nigde tebe nisam pomenuo. Tvoj post je bio poslednji, pa sam na njega odgovorio. Kao što se vidi, mislio sam na sve koji su zaređali sa takvim pitanjima. I nije u pitanju to da će tvoj ili bilo čiji sličan post da naškodi našoj pripremi za tekmu, već pruža sliku kako selektor ne zna ni za kog drugog igrača sem ovih 10 koji su u repki. To za huškače i zlonamernike predstavlja odličan šlagvort.