Oj drogi Kozliku;) mógłbyś pracować jak spin doktor ;), wspaniale dostosowujesz fakty pod siebie;). Chodziło mi o to że Ty jako opiekun C dostrzegłeś, że wszędzie jest źle tylko w Twoim ogródku najlepiej. Co wg mnie nie jest prawdą ;). Mniejsza o to.
Ty też byłbyś świetnym spin doctorem;-) Tłumaczył Ci to Mr.President, pisałem Ci to ja...a Ty dalej swoje. Moje podwórko to w tym momencie co najwyżej U-21, bo tam grają pierwsi gracze scautowani przeze mnie...a my ciągle poruszamy się w środowisku dorosłej reprezentacji. Mam nadzieję, że to w końcu zauważysz:) Miałem już do tego nie wracać...ale nie dam sobie i przy okazji innym wcisnąć kitu, że to ja odpowiadam za stan polskich podkoszowych, którzy w tym momencie mają powyżej 21roku życia.
Opdowiadając na jeszcze jedno Twoje dostosowaniee. Zajrzyj łaskawie tutaj :
(http://www.bbinfo.yoyo.pl/index.php?option=com_content&am...)
Przeczytasz tam na o ostatnich zakupach PLK. Ja tam Zyska nie widzę, a to Ty mi zarzuciłeś nieprawdę gdy napisałem o tym iż cztery ostatnie zakupy w PLK to niestety nie byli Polacy.
Ok. 4 ostatnie transfery do PLK to gracze z zagranicy...ale czy to taka różnica czy Zysk był 9 od tyłu, czy 4. PLK kupuje ostatnio sporo. Zysk był kupiony 26.01, a transfery z tego artykułu były dokonane od 2.02-9.02, czyli daty wcale nie tak odlegle w czasie. To nie jest ważne. Zarzuciłeś, że polscy podkoszowi nie trafiają do PLK, więc chciałem Ci udowodnić, że tak nie jest. Fakt niewielu trafia do PLK i ten jeden przykład za wiele nie zmienia, a ja sam przyznałem rację, że trzeba to zmienić...ale weź w końcu pod uwagę, że ja odpowiadam w tym momencie tylko i wyłącznie za graczy do 21 roku życia. Ci którzy są trenowani nie są na TL-u w trakcie sezonu. Co najwyżej po sezonie, po grze w U-21 kilku będzie na sprzedaż. Właściciel Zyska też chciał go sprzedać po sezonie i prawdopodobnie dopiero wtedy byłby na sprzedaż...ale odezwał się cortez, że szuka pilnie jakiegoś podkoszowego i że jest chętny trenować go do U-21, a nawet dalej, więc udało się namówić właściciela do szybszego wystawienia zawodnika na TL. Dlaczego starsi polscy gracze nie pojawiają się na TL-u, albo dlaczego pojawiają się ale wy ich nie chcecie tego nie wiem...a w każdym bądź razie nie ja za to odpowiadam. Mogę tylko obiecać, że będę się starał żeby to się zmieniło...bez Was to mi się nie uda;-) Także mam nadzieję, że się wykażecie:) Ja ze swojej strony zrobię co się da.