zasto looney iz moje lige ima zvezdicu pored skora i zasto je ispod mene na tabeli iako imamo isti skor a on bolju kos razliku?
po svemu sudeci izgleda da je buzzerbeater srbija ostao bez jos jednog dobrog tima.
moguci razlog je ulazak u novcani minus preko 500k i svi igraci su postavljeni na transfer listu kako bi tim izasao iz minusa ili pak namerno cinjenje toga od strane menagera kome je ova igrica dosadila... looney je ostao sa 2 igraca i zivo me zanima dal ce njegovo mesto biti upraznjeno od strane nekog novog menagera koji ce ni kriv ni duzan zauzeti mesto u drugoj ligi ili ovako ostaje do kraja sezone. Interesuje me i to kako igraci dobijaju minutazu ako tim pobedi sluzbenim rezultatom?
Prvo jos se nezna dal je batalio, ja iskreno mislim da nije, posto se logovao, nego verovatno planira da renovira tim, a sad ima i budzet za to,
Drugo ako si u minus vise od 500k, mislim da ti ide jedan po jedan igrac na TL, a ne svi kao sto je on uradio,
Trece minutaza se dobija valjda prva postava po 36 ili 38min. a druga postava ovo po 12 tj. 10min. tako da se po tome montiraju i postave...
Aj u zdravlje!;-)