Να προσθέσω και εγώ την άποψή μου για το νέο σύστημα σκάουτινγκ. Πάρα πολύ καλή αλλαγή η οποία ευνοεί όλους όσους ξοδεύουν για τα ντραφτ και κάνει την διαδικασία προσιτή για όλους και λιγότερο τυχερή. Πιστεύω πως με το νέο σύστημα ακόμα και εκείνοι που διαλέγουν τελευταίοι μπορούν να ψαρέψουν πολύ καλούς παίκτες!! Επειδή είχα αρκετούς πόντους, επέλεξα και τις μετρήσεις και τον αγώνα επίδειξης! Και τα 2 είναι ότι πιο χρήσιμο μπορεί να βρει κάποιος στο σκάουτινγκ. Αν πας παίκτη παίκτη, δεν σου εγγυάται κανένας πως θα βρεις καλό παίκτη. Με τις μετρήσεις και τον αγώνα επίδειξης, κάνεις ένα πολύ καλό πρώτο ξεσκαρτάρισμα και στην συνέχεια πας επιλεκτικά σε παίκτες που θες για συνέντευξη. Ήδη έχω βρει παίκτες που θεωρώ πως άλλοι στον όμιλο μου μόνο κατά λάθος μπορεί να τους πετύχουν!! Γενικά είναι μία αλλαγή που κάνει τους χρήστες πολύ πιο ενεργούς και μπορείς να έχεις τον χρόνο να επιλέξεις με την ησυχία σου και όχι βιαστικά όπως γινόταν στο τέλος της σεζόν και βασιζόμενος κυρίως σε στατιστικά και την τύχη!!!