1. Prvy pohlad na muzstvo a hlavne co som si pamatala zo skautingu mi prisiel, ze tato sezona bude velmi slaba. Ale ked to porovnam s minulou sezonou, nie je to vobec zle. Nechcem si vsak davat privelke nadeje, budem rada ak budem so ctou posobit vo funkcii. Radsej nech sme prijemne prekvapeni ako sklamani.
2. Psychova koncepcia je nieco na com sme ako skauti uz dlhodobo pracovali, takze zmenit to zo dna na den nejde. Ale uz aj od vas prisli impulzy na zmenu treningu NT hracov a takisto aj trening vhodny na rozne taktiky. Toto sa mi dufam podari aplikovat, ale nemyslim si, ze zrazu prebudujeme cely tim z univerzalnosti na monstra. Skor by sa mi pacilo pristupovat k hracom indivualne a zariadit im pre nich najvhodnejsi trening, ktory nam potom uz aj v U21 poskytne viacero taktickych moznosti. Aby som nehovorila moc vseobecne - nebranim sa vychove monstier, ak sa na taku vychovu najde manazer, nebranim sa vychove hracov pre ine taktiky, ale nechcem aby zrazu vsetci isli jednym - novym smerom. Ked nema hrac skvele doplnkove skilly, nema na seniorsku NT, tak nebude stracat cas ich trenovanim, ked to s primarnymi dotiahne do U21.
3. TIE dohodu by som nikdy neporusila - co poviem, to plati a ako nahle strati niekto moju doveru (napriklad porusenim dohody), pamatam si to a taketo veci neodpustam :)
TIE dohody sa mne osobne nepacia. Som radsej za cistejsiu hru, kde sa neda vela spekulovat, proste nech vyhra lepsi, ale kedze je to sucastou hry, treba sa to snazit co najviac vyuzit - takze sa im nebudem branit.
4. Zatial je to kandidatura na jedno volebne obdobie, az cas ukaze, ci na to mam.
PS: prava mas spat :)