No tak i pewnie jest za wczesnie na oceny tego nowego pomyslu na trenning...Chociaz ja uwazam,ze moznaby trenning podzielic na taki z 3 kategoriami efektow i w kazdym tyg badz sezonie. moglibysmy miec wybor opcji,ktore chcemy zastosowac:
Zwykly/Stary
Elastyczny
Przekrojowy
I tak jak wybieramy rodzaj trenningu i pozycje to tak samo powinnsmy miec opcje wyboru efektu tych,ze trenningow i byloby po klopocie.
Mowie za wczesnie na zachwyty i krytyke,ale calkowita przypadkowosc wprowadzi nieco chaosu w trenning,ktory wiekszosc bardziej doswiadczonych menadzerow ma zaplanowanych na 2 czy 3 sezony dla danego zawodnika i jezeli wziasc pod uwage to,ze np. JS i JR ze soba wspolpracuja i jest jakas zaleznosc w sktuecznosci rzutow wynmikajaca z roznicy poziomow w tych dwoch umiejetnosciach to dobre wyskalowanie tego przy efekcie przekrojowym moze byc juz problemem...ale to taki tylko moj teoretyczny przyklad i moze wogole nie bedzie mial miejsca w tym nowym trenningu.
edit-dobre zdanie znalezione na globalu Just imagine your 250k+ Center trains stamina and pops in SB for additional 30k of salary :) tak moze byc,dlatego uwazam,ze moze lepszym rozwiazaniem bylby wybor zadanego trenningu,a nie narzucanie go od gory.
Moze BB'cy powinni dac nam wiecej info,albo jakies namacalne przyklady,bo na ta chwile to wydaje mi sie,ze postanowili isc droga,ktora zdecydowanie odbiega od rzeczywistosci...Ja wiem,ze w NBA to tez idzie w kierunku zanikania pozycji i coraz czesciej C czy PF potrafi jebnac 3 itp...ale bez przesady i troche sie chyba zagalopowali BB'cy...Mnie to moze rybka i pewnie nawet mi na reke jest poki sobie gram w 3 lidze i nie mam jakis wybitnie wytrenowanych grajkow ale trenning pod kadre sie moze mocno zmienic,a takze wlasciciele mutantow beda miec problemy.
Last edited by ThugMan4shoo at 7/29/2011 10:11:15 AM