Χαιρε φίλε pazinok!!!
χαιρε:P
Όσο για το γιατι δεν διορίστηκε, του είχαν προσφέρει θέση αλλα δεν είναι το ίδιο να έχεις φροντιστήριο και να είσαι καθηγητής σε σχολειο
κοιτα η καλυτερη δουλεια ειναι να εισαι καθηγητης σε σχολειο..δουλευεις 6 ωρες παιρνεις μια χαρα λεφτα και δεν δουλευεις σαββατοκυριακο ενω πληρωνεσαι κανονικα και 3 μηνες που θα αραζεις..οχι γιορτες οχι χιονισε οχι το ενα οχι το αλλο..
δεν βρησκω αλλη δουλεια που να προσφερει τοσα αγαθα..εδω η γυναικες οταν μενουν εγγυος παιρνουν 1 ΧΡΟΝΟ αδεια και πληρωνονται..ξερεις τι σημαινει αυτο?
*το θεμα αλλαζει αν εχεις δικο σου φροντιστηριο..τοτε εχεις πολυ μεγαλυτερα εσοδα και εισαι αφεντικο..
αν ομως εισαι καθηγητης σε φροντιστηριο (και στο λεω επειδη βγαινουν με πολλους καθηγητες) σιγουρα σε εχει περασει η ιδεα του δημοσιου..δεν εχεις προσωπικη ζωη ..να δουλευεις απο τις 4 μεχρι τις 10 μιση ειναι πολυ δυσκολο..εχεις πολλα λεφτα αλλα εχεις περισσοτερη εργασια για το σπιτι,δεν καθεσαι στις γιορτες,καλοκαιρι καθεσαι μονο 1 μηνα..
Αυτός ο κύριος λοιπόν είναι τρελός με τα μαθηματικα και μας κανει ακόμα και έξτρα μαθήματα για να καταλάβεις!!!!
η μαμα του κολλητου μου εχει δικο της φροντιστηριο..καποια πραγματα τα κανουν για το ΟΝΟΜΑ οποτε μην ξεγελιεσαι..συνεργαζεσαι με το φροντιστηριο..
Γιαυτο που είπες ότι το σχολείο δεν ενδιαφέρεται για το αν θα περάσεις η οχι, ε λοιπόν αυτο είναι το μόνο σίγουρο
εδω φετος εψαχνα να δωσω κατι παλια βιβλια σε μια ξαδερφη μου..η παιδεια ειναι λαθος γενικα..
να λειτουργεί όλη η τάξη σαν μια ενωμένη ομάδα.Να μην νιώθει κανείς μειονεκτικα
*αυτο το κραταω λιγο,θα δεις γιατι*
παντως χαιρομαι για τις μαβλασιες:P που κανεις..αυτα θα θυμασαι να ξερεις..
εμεις 7ημερη στην Ιταλια και ειχαμε μπλεξιματα με την αστυνομια..
μια παρεα απο 15 χωριατες ξερεις τι ειναι??μας ελεγαν στο σχολειο οτι θα μας κανουν αλλαγη σχολεικου περιβαλλοντος λογω της κακης μας διαπαιδαγωγισης μας και εμεις σκαγαμε μυτη την αλλη μερα με τα πουκαμισα και τις γραβατες..
μπορω να σου γεμησω ενα ποστ με χαζομαρες πραγματικα..
να είναι χωρισμένοι οι μαθητές ανάλογα με τις επιδόσεις τους! Σε αριστους, καλούς και μέτριους
πριν δεν ειπες οτι δεν πρεπει να νιωθει κανεις μειονεκτικα??εγω θα ημουν στην χειροτερη ταξη,και η ψυχολογια μου θα ηταν σκατα..φιλε απο τους 15 φιλους μου που σου ειπα,ημασταν χωρισμενοι σε 3 ταξεις..αν ημασταν σε ενα τμημα δεν θα υπηρχε το σχολειο τωρα που μιλαμε..και η καλυτερη ταξη θα ηταν απο 22 κοριτσια και 2 αγορια (στο Πολυκαστρο)..δλδ ακομα και τα κοριτσια δεν θα το ηθελαν αυτο..
Αυτο το μετρό θυμάμαι ότι εφαρμόστηκε στο γυμνάσιο σε εμάς σε ένα άκυρο μάθημα.. Τα αγγλικά!
ακομα γινεται αυτην η πατατια??..θυμαμαι ημουν στην <καλη> ταξη και επαιρνα 15αρια στο 3μηνο..αυτοι που ηταν στους αρχαριους χτυπουσαν 19αρια για την πλακα τους..χτυπουσα το κεφαλι μου τοτε..ασε..
Για τέτοια πράγματα όμως να δράσουν αμέσως!! Μου είπαν ότι είμαι απειλή και ότι επειδή έπαιζα με ένα παιδί του 20 τον παρεσυρα!
μια φορα (απο τις πολλες) που εφαγαν οι φιλοι μου αποβολη και εγω δεν εφαγα (ποτε μου) ειχα στεναχωρηθει..γιατι σε αυτος ανεφεραι τα ονοματα..και εκεινη την μερα οι αλλοι πηγαν στην καφετερεια και εγω ημουν σχολειο (τις πρωτες 2 ωρες:P)
χαρτια παιζαμε το τελευταιο 20λεπτο απο το μαθημα με εναν καθηγητη πολυ μουτρο..(αξιοι καθηγητες:O)
οπως σου ανεφεραι εγω ειμαι θεωριτικος τυπος και μου αρεσουν τα επιχειρηματα σου..
ετσι κουβεντα να γινεται δλδ..εγω παντα με τετοια ποστ θα σου απανταω γιατι δεν νομιζω οτι υπαρχει ιδανικωτερος να σου απαντησει επι του θεματος..αν και διαφωνω με τα περισσοτερα μαζι σου,παρε και ενα μπαλακι γιατι σε παω..
Υ.Γ μην μαθω οτι στην 3η λυκειου στα μαθηματα γενικης παιδειας εισαι φρονιμος,θα ερθω εκει που μενεις:P