BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ευκλείδης 2012

Ευκλείδης 2012

Set priority
Show messages by
This Post:
00
206685.20 in reply to 206685.19
Date: 1/19/2012 10:19:26 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Μακάρι να τα καταφέρεις φίλε μου!

Ωραία πράγμα η φυσική:)

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
206685.21 in reply to 206685.18
Date: 1/19/2012 12:03:32 PM
Overall Posts Rated:
1616
Τώρα κάνουμε ερευνηση στο σχολείο στις εξίσωσεις δεύτερου βαθμού οπότε δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου η λύση των πρώτων δυο :) Τώρα για το φιλντς θα δούμε έχουμε καιρο ακόμα :)

This Post:
00
206685.22 in reply to 206685.17
Date: 1/19/2012 12:16:12 PM
Overall Posts Rated:
1616
Αρχικά Ευχαριστώ πολυ για τα λόγια σου! Έπειτα θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι τα περισσότερα παιδια σκέφτονται με αυτόν τον τροπο! Δεν νοιάζονται για το σχολείο παρα μόνο διαβάζουν για το φροντιστήριο και είναι καλυμμένοι. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος του καθηγητή και ανικανότητα επιβολής του στο μάθημα! Η και αδιαφορίας του μερικές φορές. Έχω παρατηρήσει ότι σε μερικούς καθηγητές ( ακόμα και σε φροντιστήρια) , δεν γίνεται μάθημα, καθώς ο ίδιος ο καθηγητής δεν μπορει να επιβάλλει την τάξη. Ενώ σε μερικούς άλλους ( όπως αυτός που είπα, ο μαθηματικός) δεν ακούγεται τίποτα μέσα στην τάξη καθώς αν ακουστεί θα σε διώξει με τις κλωτσιες!

Ε λοιπόν αυτός πιστεύω ότι είναι ο σωστός τρόπος εκπαίδευσης και γενικά διαπαιδαγώγησης γιατι αλλιώς δεν γίνεται κανείς άνθρωπος. Αλλα εκτός απο τον καθηγητη εννοειται ότι φταίνε οι μαθητές, αφου θα έπρεπε να διψούν για μάθηση! Αλλα αυτο σήμερα δεν υπάρχει εξαιτίας του συστήματος! Δεν μπορώ όμως να πω ότι αν το σύστημα ήταν καλύτερο θα παρακολουθούσαν περισσότερο οι μαθητές,αφου πιστεύω ότι αποτελεί θέμα νοοτροπίας μας, γενικά ως χώρα , η λουφα και η χαλάρωση μας διεπουν ως χωρα..Όπως και να το κάνουμε!! Βέβαια υπάρχουν και πολλοί δουλευταραδες έλληνες αλλα μιλάω κυρίως για την νεολαια και μέσα απο τα μάτια τα δικά μου :) Αυτη ήταν η δική μου οπτική!! Ευχαριστώ πολυ και πάλι !!

From: pazinok

This Post:
22
206685.23 in reply to 206685.16
Date: 1/19/2012 12:31:33 PM
Overall Posts Rated:
335335
φιλε Βασιλη εχεις ανοιξει πολυ μεγαλο θεμα τωρα
Αυτήν την στιγμή όμως πηγαίνω σε ένα φροντιστήριο στο οποίο έχουμε έναν παρα πολυ έμπειρο καθηγητή..

ποσο καλος ειναι αυτος ο καθηγητης??
γιατι δεν ειναι στο δημοσιο τομεα??

Αυτός λοιπόν μας κανει μαθηματικά και ανισότητες συγκεκριμένα ( αυτές τις μέρες) που δεν έχουν σχέση με το σχολείο!

εγω αν ημουν στο τμημα σας..ηδη θα ειχα 35 απουσιες :O

θέλω να δείξω ότι το αν περάσουμε στον επόμενο γύρο θα οφείλεται στον κύριο αυτο και οχι στο σχολείο, στο οποίο δυστυχώς μάθημα δεν γίνεται!

εαν το σχολειο ειχε ΣΤΟΧΟ να βολεψει ολους τους μαθητες εκει που επιθυμουσαν ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ τους τοτε απο την 1η Γυμνασιου μεχρι την 3η Λυκειου τα παιδια θα μαθαιναν την υλη των πανελληνιων..ειδικα στο θεωτικο κλαδο (που τον γνωριζω και καλυτερα) ..αν ενα παιδι διαβαζει τις ιδιες μεταφρασεις αντε 2 χρονια οχι περισσοτερο στην 3η λυκειου θα πετουσε..το θεμα ειναι οτι το σχολειο δεν το νοιαζει αν περασεις η δεν περασεις..αν κερδισεις τον διαγωνισμο η οχι..θελουν να σε βγαλουν πολιτη παπαγαλο (γιατι θα φτασει και η χρονια που θα παπαγαλισεις τα θεματα) ..με ιδεες και αποψεις ιδιες με τα θεματα των εκθεσεων σου..

Ανωριμα παιδάκια που γελάνε κοροϊδεύουν και "σκάνε" πολυ πλάκα.Αυτη είναι η καθημερινότητα μας στο σχολείο!

τωρα νταξει αυτο το λες για κακο??... ποσο εβγαλες το γυμνασιο? :O εσυ πρεπει να εισαι πολυ καλος..
φιλε αμα εισαι ωριμος απο την πρωτη γυμνασιου τοτε θα σου εδιναν και το δικαιωμα ψηφου..ομως δεν το κανουν,σωστα?
εκμεταλευσου το οσο δεν εχεις υποχρεωσεις..ειναι ωραιο να εισαι ανωριμος..και αυτο στο λεω σαν να εκπροσωπω τα αλλα παιδακια γιατι και εγω τετοιος ημουν..να σου φερω παραδειγματα?
φιλε κατεβαιναμε τις σκαλες του σχολειο με ελκιθρο..
ειχαμε χτυσει σπιτακι μεσα στο σχολειο με ξυλα,κανονικα και καμια ωρα δεν πηγαιναμε στο μαθημα και καθομασταν εκει για χαρτια..
εχω παααααρα πολλεεεες τετοιες ιστοριεεες να σου πω..και αυτα ειναι που μενουν..εκμεταλευσου το οσο εισαι μικρος..εγω καμια φορα καθομουν με την κοπελα μου στο μαθημα (η οποια ηταν και η πρωτη μαθητρια) αλλα δεν μπορεις να κανεις μαθημα αν καθεσαι με την κοπελα σου..

Απορώ δηλαδη με αυτους που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να γίνονται φροντιστήρια!

κοιτα χωρις τα φροντιστηρια δεν μπορεις να κανεις τιποτα..η παιδεια στην χωρα μας ειναι χαμηλη..ειναι γνωστο αυτο..ομως για αυτο ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ τα παιδια..αλλο να ειστε 25 παιδια στην ταξη και αλλο 5..
ενα μονο επιχειριμα σου δεινω..θα μπορουσα να σου δωσω αλλα 10..

Τι πρέπει δηλαδη να κάνουμε για να μας δώσουν λίγη χαρά ανακοινώνοντας τα ονόματα μας για το ότι καταφέραμε κάτι??

ας πηγαινες να κερασεις τους καθηγητες και θα σου ελεγα εγω αν θα το ανακοινωναν..
φιλε και εμενα μου αρεσει η δημοσοιοτητα..εγω θυμαμαι πρωτη λυκειου εχασα στην 8αδα σε Βαλκανικους αγωνες,αγωνιζομουν με τα χρωματα της εθνικης μας ομαδας και το κυριοτερο??οι αγωνες εγιναν στην ιδια μου την πολη..ενω ολη την εβδομαδα η ομοσπονδια μου δικαιολογουσε απουσιες στο σχολειο..και φυσικα δεν ανακοινωθηκε κατι απο τους καθηγητες..αυτο το κανουν ομως για αλλο σκοπο..οχι για να μην σου δωσουν την χαρα..αν θελεις να ακουστεις φαε καμια αποβολη,βγαις προεδρος στο 15μελες σου..

Αυτα όλα τα είπα γιατι ήταν το απωθημένο μου τοσον καιρο και ουσιαστικα ένιωθα και εγω μια απάθεια ( όπως και το σχολείο μου) για την επιτυχία μου αυτή!! Ευτυχώς που κάποιος αναγνωρίζει μια τέτοια επιτυχία και εκφράζεται με τόσο καλα λόγια!! Σας ευχαριστώ όλους πολυ!

και τελειωσες την συζητηση εκει που ηθελα να καταλειξω..
φιλε εγραφα πανελληνιες και πηγαινα σπιτι να δω την προπονηση..
εδω μεσα θα βρεις το καφυγειο σου..
ενα αψυχο παιχνιδι σου προσφερει πραγματα που δεν σου τα προσφερει η πραγματικοτητα σου..τραγικο??

From: VaSiLiS

This Post:
11
206685.24 in reply to 206685.9
Date: 1/19/2012 4:46:44 PM
Overall Posts Rated:
1616
Χαιρε φίλε pazinok!!! Λοιπόν Αρχικά συγχαρητήρια για το πόστ σου το οποίο μου άρεσε ιδιαίτερα! Θα ήθελα λοιπόν να σου λύσω ορισμένες απορίες και να συμφωνήσω απόλυτα η να διαφωνησω εν μέρει σε κάποια πράγματα! Αρχικά ο καθηγητής αυτός όπως σου είπα εχει παιδια που έχουν φτάσει και τα 3 βαλκανιαδα και είναι μεγάλα μυαλά και αυτο οφείλεται φυσικά στην διαπαιδαγώγηση που τους εχει προσφέρει! Όσο για το γιατι δεν διορίστηκε, του είχαν προσφέρει θέση αλλα δεν είναι το ίδιο να έχεις φροντιστήριο και να είσαι καθηγητής σε σχολειο( περισσότερα λεφτά και μεγαλύτερη απασχόληση με το θέμα που τρελαινεται, τα μαθηματικα). Αυτός ο κύριος λοιπόν είναι τρελός με τα μαθηματικα και μας κανει ακόμα και έξτρα μαθήματα για να καταλάβεις!!!! Αυτή την δίψα και το πάθος όμως την μεταφέρει και στους μαθητές, γιαυτο είναι τόσο σπουδαίος!!

Όσο για τις απουσίες που ανέφερες ας μην το σχολιάσω!:P Γιαυτο που είπες ότι το σχολείο δεν ενδιαφέρεται για το αν θα περάσεις η οχι, ε λοιπόν αυτο είναι το μόνο σίγουρο! Ουσιαστικα τα βιβλία και ο τρόπος του μαθήματος θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα ώστε οι μαθητές να έχουν μεγαλύτερες επιτυχίες αλλα δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και τίποτα δεν αλλάζει...

Επίσης, για αυτο που αναφέρεις για το αν είμαι καλός, ώριμος κλπ, δεν χρειάζεται να είσαι καλος για να ενδιαφέρεσαι για τα μαθήματα σου. Έβγαλα το γυμνάσιο με έναν αξιόλογο βαθμο αλλα δεν εχει να κανει! Σε Αυτο που ειπες ότι είναι ωραίο να είσαι ανωριμος και να κανεις μ@λ@κιες ( το εννοουσες εμμέσως) συμφωνω απόλυτα!! Στο δρόμο δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχω κανει πλάκα η κουδούνι που να μην έχω χτυπήσει για φάρσα η κινητό που να μην έχω καλέσει επίσης για φάρσα. Σε τέτοια θεματα ναι είμαι τελείως ανωριμος γιατι στο κάτω κάτω παιδια είμαστε!! Αλλα στο σχολείο, πιστεύω πως όλοι πρέπει να είναι κύριοι στις υποχρεώσεις τους και να λειτουργεί όλη η τάξη σαν μια ενωμένη ομάδα.Να μην νιώθει κανείς μειονεκτικα. Έτσι μόνο μπορούμε να προοδευσουμε και να χαρούμε την μάθηση που απλόχερα μας προσφέρεται!

Σε αυτο που λες με 25 παιδια στο σχολείο και 5 στο φροντιστήριο θα διαφωνησω! Κάπου εδώ έρχεται η διάβαθμιση των μαθητών! Έτσι θα έπρεπε κανονικά να είναι χωρισμένοι οι μαθητές ανάλογα με τις επιδόσεις τους! Σε αριστους, καλούς και μέτριους. Μόνο έτσι θα μάθαιναν όλοι και θα προσπαθούσαν να γίνουν καλύτεροι! Τώρα αν μια ευφυΐα βρίσκεται στο ίδιο τμήμα με έναν χαμηλότερης νοοητικης ικανότητας μαθητή, ε απλα δεν θα ωφελούνταν καθόλου! Αυτο το μετρό θυμάμαι ότι εφαρμόστηκε στο γυμνάσιο σε εμάς σε ένα άκυρο μάθημα.. Τα αγγλικά! Ε δεν λέω μάθημα είναι, αλλα κάπου αλλου το μετρό αυτο θα ήταν πιο χρήσιμο! Ε με 25 άριστους μαθητές πιστεύω πως γίνεται μάθημα , αν και δεν πρόκειται ποτέ να αντικαταστήσει, δυστυχώς, το φροντιστήριο!

Ναι θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτο που είπες !!! Αυτο με την βαλκανιαδα που σου έκαναν είναι όντως τραγικό! Ούτε να πουν κάτι??? Αλλα ναι οι ανακοινώσεις γίνονται μόνο για παραπτωματα και τιμωρίες και ότι κάναμε κάτι λάθος! Οι επιτυχίες δεν ανακοινώνονται! Ε ωραία κάναμε λάθη και τα ανακοινώνουν για να μάθουμε απο αυτα,συμφωνω!! Πλέον μάθαμε απο αυτα και έχουμε επιτυχίες!! Αυτές γιατι να μην τις ανακοινωσετε?? Όλα είναι μια αλυσίδα και θα έπρεπε να λειτουργούν έτσι! Εδώ την άλλη φορά πιάστηκα με τράπουλα και πήγαν να πάρουν γονείς τηλέφωνο!! Για τέτοια πράγματα όμως να δράσουν αμέσως!! Μου είπαν ότι είμαι απειλή και ότι επειδή έπαιζα με ένα παιδί του 20 τον παρεσυρα!!! Οκ έφταιγα αλλα οχι και τέτοια πράγματα! Τόση διάκριση πια? Επειδή το παιδι σου είναι γνωστό πρέπει να κατηγορεις εμένα?? Είναι όντως τραγική η κατάσταση πλέον...

Ε ναι μέσα σε τέτοια παιχνίδια μπορείς να βρεις άτομα που δεν βρίσκεις εύκολα έξω!! Που μπορείς να μιλήσεις να συννενοηθεις να βοηθήσεις! Δυστυχώς όμως φτάσαμε σε αυτο το σημείο!! Είναι εμφανές ότι πρέπει να γίνει μια αλλαγή...
Αυτα είχα να πω και πάλι μου άρεσε πολυ το πόστ και γενικα η συζήτηση! Να είσαι παντα καλα:)

From: pazinok

This Post:
11
206685.25 in reply to 206685.24
Date: 1/19/2012 5:26:23 PM
Overall Posts Rated:
335335
Χαιρε φίλε pazinok!!!

χαιρε:P

Όσο για το γιατι δεν διορίστηκε, του είχαν προσφέρει θέση αλλα δεν είναι το ίδιο να έχεις φροντιστήριο και να είσαι καθηγητής σε σχολειο

κοιτα η καλυτερη δουλεια ειναι να εισαι καθηγητης σε σχολειο..δουλευεις 6 ωρες παιρνεις μια χαρα λεφτα και δεν δουλευεις σαββατοκυριακο ενω πληρωνεσαι κανονικα και 3 μηνες που θα αραζεις..οχι γιορτες οχι χιονισε οχι το ενα οχι το αλλο..
δεν βρησκω αλλη δουλεια που να προσφερει τοσα αγαθα..εδω η γυναικες οταν μενουν εγγυος παιρνουν 1 ΧΡΟΝΟ αδεια και πληρωνονται..ξερεις τι σημαινει αυτο?
*το θεμα αλλαζει αν εχεις δικο σου φροντιστηριο..τοτε εχεις πολυ μεγαλυτερα εσοδα και εισαι αφεντικο..
αν ομως εισαι καθηγητης σε φροντιστηριο (και στο λεω επειδη βγαινουν με πολλους καθηγητες) σιγουρα σε εχει περασει η ιδεα του δημοσιου..δεν εχεις προσωπικη ζωη ..να δουλευεις απο τις 4 μεχρι τις 10 μιση ειναι πολυ δυσκολο..εχεις πολλα λεφτα αλλα εχεις περισσοτερη εργασια για το σπιτι,δεν καθεσαι στις γιορτες,καλοκαιρι καθεσαι μονο 1 μηνα..

Αυτός ο κύριος λοιπόν είναι τρελός με τα μαθηματικα και μας κανει ακόμα και έξτρα μαθήματα για να καταλάβεις!!!!

η μαμα του κολλητου μου εχει δικο της φροντιστηριο..καποια πραγματα τα κανουν για το ΟΝΟΜΑ οποτε μην ξεγελιεσαι..συνεργαζεσαι με το φροντιστηριο..

Γιαυτο που είπες ότι το σχολείο δεν ενδιαφέρεται για το αν θα περάσεις η οχι, ε λοιπόν αυτο είναι το μόνο σίγουρο

εδω φετος εψαχνα να δωσω κατι παλια βιβλια σε μια ξαδερφη μου..η παιδεια ειναι λαθος γενικα..

να λειτουργεί όλη η τάξη σαν μια ενωμένη ομάδα.Να μην νιώθει κανείς μειονεκτικα

*αυτο το κραταω λιγο,θα δεις γιατι*
παντως χαιρομαι για τις μαβλασιες:P που κανεις..αυτα θα θυμασαι να ξερεις..
εμεις 7ημερη στην Ιταλια και ειχαμε μπλεξιματα με την αστυνομια..
μια παρεα απο 15 χωριατες ξερεις τι ειναι??μας ελεγαν στο σχολειο οτι θα μας κανουν αλλαγη σχολεικου περιβαλλοντος λογω της κακης μας διαπαιδαγωγισης μας και εμεις σκαγαμε μυτη την αλλη μερα με τα πουκαμισα και τις γραβατες..
μπορω να σου γεμησω ενα ποστ με χαζομαρες πραγματικα..

να είναι χωρισμένοι οι μαθητές ανάλογα με τις επιδόσεις τους! Σε αριστους, καλούς και μέτριους

πριν δεν ειπες οτι δεν πρεπει να νιωθει κανεις μειονεκτικα??εγω θα ημουν στην χειροτερη ταξη,και η ψυχολογια μου θα ηταν σκατα..φιλε απο τους 15 φιλους μου που σου ειπα,ημασταν χωρισμενοι σε 3 ταξεις..αν ημασταν σε ενα τμημα δεν θα υπηρχε το σχολειο τωρα που μιλαμε..και η καλυτερη ταξη θα ηταν απο 22 κοριτσια και 2 αγορια (στο Πολυκαστρο)..δλδ ακομα και τα κοριτσια δεν θα το ηθελαν αυτο..

Αυτο το μετρό θυμάμαι ότι εφαρμόστηκε στο γυμνάσιο σε εμάς σε ένα άκυρο μάθημα.. Τα αγγλικά!

ακομα γινεται αυτην η πατατια??..θυμαμαι ημουν στην <καλη> ταξη και επαιρνα 15αρια στο 3μηνο..αυτοι που ηταν στους αρχαριους χτυπουσαν 19αρια για την πλακα τους..χτυπουσα το κεφαλι μου τοτε..ασε..

Για τέτοια πράγματα όμως να δράσουν αμέσως!! Μου είπαν ότι είμαι απειλή και ότι επειδή έπαιζα με ένα παιδί του 20 τον παρεσυρα!

μια φορα (απο τις πολλες) που εφαγαν οι φιλοι μου αποβολη και εγω δεν εφαγα (ποτε μου) ειχα στεναχωρηθει..γιατι σε αυτος ανεφεραι τα ονοματα..και εκεινη την μερα οι αλλοι πηγαν στην καφετερεια και εγω ημουν σχολειο (τις πρωτες 2 ωρες:P)
χαρτια παιζαμε το τελευταιο 20λεπτο απο το μαθημα με εναν καθηγητη πολυ μουτρο..(αξιοι καθηγητες:O)

οπως σου ανεφεραι εγω ειμαι θεωριτικος τυπος και μου αρεσουν τα επιχειρηματα σου..
ετσι κουβεντα να γινεται δλδ..εγω παντα με τετοια ποστ θα σου απανταω γιατι δεν νομιζω οτι υπαρχει ιδανικωτερος να σου απαντησει επι του θεματος..αν και διαφωνω με τα περισσοτερα μαζι σου,παρε και ενα μπαλακι γιατι σε παω..

Υ.Γ μην μαθω οτι στην 3η λυκειου στα μαθηματα γενικης παιδειας εισαι φρονιμος,θα ερθω εκει που μενεις:P

This Post:
00
206685.26 in reply to 206685.25
Date: 1/20/2012 12:59:50 AM
Overall Posts Rated:
55
an ertheis amaliada tha sou kano to trapezi :)))

This Post:
00
206685.27 in reply to 206685.26
Date: 1/20/2012 3:03:41 AM
Overall Posts Rated:
335335
παρα ειναι ελκυστικη η προταση σου αλλα μας χωριζουν και καμια 10αρια ωρες ταξιδι :P

This Post:
00
206685.28 in reply to 206685.27
Date: 1/20/2012 11:45:37 AM
Overall Posts Rated:
150150
αν αξίζει το τραπέζι γιατί όχι ρε Πάνο;;;:)

This Post:
00
206685.29 in reply to 206685.28
Date: 1/20/2012 12:11:52 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Καλή τύχη κομάντα

Εάν κανά θέμα σας κάνει εντύπωση και έχει ενδιαφέρον δώστε το στο λαό

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
From: bolzano
This Post:
00
206685.30 in reply to 206685.29
Date: 1/20/2012 2:48:53 PM
Overall Posts Rated:
2727
Στον ευκλειδη και γενικοτερα σε αυτον το διαγωνισμο εχει δυσκολη γεωμετρια..Η αλγεβρα παντως παλευεται..Και ο λυσιας ειναι πολυ ωραιος διαγωνισμος γιατι αποκτας σφαιρικη γνωση και αξιζει τον κοπο να ασχοληθεις

Advertisement