2.Ha nem titok, pontosan mely játékosokról van szó? Illetve mit takar esetükben a multiskill? Továbbá arra lennék kíváncsi ezen játékosok milyen jellegű multizást kaptak (általános,védekező/támadó specializáció, esetlegesen valami nagy titkos módszer?).
2 éve három játékost hoztál fel példaként:player= http://www.buzzerbeater.com/player/16952817/overview.aspx,player=http://www.buzzerbeater.com/player/13577487/overview.aspx , player=http://www.buzzerbeater.com/player/15010158/overview.aspx .
Plotárról és Pintácsiról nincs infóm azon kívül, hogy jelenleg nem válogatottak, de Keindl jelenleg válogatott, ráadásul átadón van és nem nagyon látom rajta a multisodás jeleit. 3as passzolás az nagyon kevés, mondhatni nulla.
9es technika sem nevezhető magasnak válogatott szinten.
Na ismételten elérkeztünk az egyik kedvenc pontomhoz. Megnézném, hogy mit kezdtél volna Keindl vagy Pintácsi tulajával, akivel egyik héten megbeszélsz valamit, aztán pedig a másik héten már mást csinál. Csak szólok, hogy egy szezonban egyszer tudod magad végignézni a játékosokat, a többi időben a tulajok válaszaira tudsz majd csak hagyatkozni, ami vagy igaz lesz, vagy nem. Nem véletlenül hiszek a magyar, aktív tulajokban, és semmiféle egyébben. Ezek a játékosok esélyesek voltak az üzenet beírásakor, végül nem edzették őket megfelelően. Mielőtt még megjegyeznéd, volt edzésterve mindegyiknek. Plotárt jó, hogy kihagytad, mert ő pont bekerült a válogatottba.
Védekező vagy támadó specializáció jellegű kifejezésekre nem vagyok vevő, kár vele vagdalkozni. A kinti fórumon olyan játékosok tervét adtam meg, hogy kintre és bentre egyaránt jól védekező bedobóink legyenek, valamint olyan kiinti játékosaink, akiknek jó a 2 pontosa. Szeretnélek emlékeztetni arra, hogy a DH ügyben ludas vagy, mert Fazekasból jó DH lehetett volna (most már aligha), de mégis bedobót akartál csinálni egy 183 centis játékosból. Ez volt az egyik ok, hogy végül Chalúmovval csináltuk meg, aki azóta is abszolút kulcsember. Irányító poszton nálam játszik Novák, akinek meglesz a válogatottsághoz a 2 pontosa, valamit Cimi is szépen halad Gondával. Még mielőtt bármelyikük életkora is pellengérre lenne állítva, csak szólok, hogy nem véletlen, hogy Berényi és Györk vannak bent most a keretben, ugyanis 2 pontosra normálisan edzhető irányítónk nem nagyon volt szezonokig. BD poszton adott a dolog, Gécseknek még jó lenne 1-2 tempó, de az Patainál meglesz, mellettük Gedó, Schar, Szoboszlai, Menyhért lehetnek a fő várományosok (remélem, hogy nem hagytam ki senkit). Skeljo kicsit outsider, de nem elképzelhetetlen, hogy bevethető lesz majd. Ők mindannyian kintre és bentre is tudnak védekezni, Gécsek és Gedó bentre, Schar és Szoboszlai pedig kintre támadók lesznek. Menyhértben is egy jó kinti támadót látok elsősorban, ő sem rossz alapanyag. Plotárból erőcsatárt szeretnék, de legalább egy csere benti bedobónak bevethető lesz, de az ő edzése is lelassult. ECS és C psozton pedig láttátok megfordulni a válogatottban a jelenlegi felhozatalt, őket leginkább Paulik egészítheti majd ki, Leszkioven és Ferling már bekerült, ők edzésben is maradtak. Arról pedig tényleg nem én tehetek, hogy MVP potok vannak magas poszton, rossz kiegekkel született a többség. Belőlük te sem fogsz legendát varázsolni. 14-es passzolást sem. Leszkoven farmjának a kifosztásáért pedig nem érzem, hogy hibás lennék, azt egy szlovák csapat irreális licitje csinálta. Ja, a kevésbé ultizhatóakat már nem is írtam, szeretnétek még? Mert úgy látom, hogy képtelenség veled megértetni azt, hogy eddig is folyt edzésmunka a válogatott körül.
3.Szerinted még hány szezonnak kell eltelnie egy sikeres VB kvalifikációhoz ideális körülmények között (sérülések, formák) ? még nyolcnak?
Erre csak visszakérdezni tudok, te komolyan gondolod azt, hogyha megválasztanak, meg fogod ígérni a társaságnak, hogy kijutsz a VB-re? Mi vagy te, jós?