BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 Választási vitafórum

U21 Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Chosen

This Post:
00
231179.20 in reply to 231179.15
Date: 11/28/2012 8:55:15 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Hát, hogy egy példával illusztráljam: teszem azt 17-es dobótávtól bemaxol egy játékos, ez az alaptézis, most figyelmen kívül hagyva egyéb skilleket.
Ha először felnyomom neki a dobótávot 17-re, és alacsonyan maradnak a kiegészítő skillek, akkor már azokat is csak nyögvenyelősen lehet edzeni. De ha kap kieget., és utána nyomják fel 17-ig a dobótávot, akkor ez nem következik be.

Mondjuk két bemaxolt MVP potú játékos példaként:

17 17 17 12 12 10 8 8 8 7

17 17 17 19 19 10 8 8 8 7

This Post:
00
231179.21 in reply to 231179.19
Date: 11/28/2012 8:56:48 AM
Overall Posts Rated:
9797
Akkor nyílván mehet NT-re, és nem gond a bemaxolás sem.

From: LA-Hukli

This Post:
00
231179.22 in reply to 231179.20
Date: 11/28/2012 9:00:39 AM
Overall Posts Rated:
9797
Az elasztikus hatás szerint ha egy játékos pár skillje magas, és a többi alacsony, akkor az alacsony skillek gyorsabban lépnek. Pl. nálam rob így lépett egy edzés alatt 2 szintet is lepattanóból. Az MVP potba nem fér bele a 17-es dt az tiszta sor. Itt ha jól értelmezem a labdavezetés/technika a 19/19? Mert egy dobógépnek nem kell ennyi. Egy MVP potos játékos szerintem csak akkor lehet NT-tag, ha multis, tehát amennyiben MVP lett volna az akit mikhailt kérdezett, akkor is érdemesebb lenne szerintem U21-re koncentrálni.

This Post:
00
231179.23 in reply to 231179.22
Date: 11/28/2012 9:16:26 AM
Overall Posts Rated:
411411
ha már azokat az MVP-ket is elkezdjük kikukázni akik nem multisok, akkor hatalmas szarba leszünk hosszútávon. Egyszerűen csak jobban oda kell figyelni, kit mikor hogyan miért edzünk. Nem úgy meg ez, hogy hamm cipó bekaplak uccu neki u21-re nevelünk. Sajnos. Aztán jön egy legenda akiből dobógépet neveltetnénk végre, és kapja szezonokig a center edzést. Aki tudja kiről van szó úgyis tudja aki nem azt sajnálom. Ha minden úgy menne, ahogy elképzeljük, akkor igazad van, mvp nem kéne NT-re, de ha a 30%-a megvalósul annak amit akarunk, akkor az már jó. Ezért igenis nagy szükségünk van az MVP-kre kint is és bent is.

Csak hogy ne legyek teljesen off, azt szeretném kérdezni tőled, hogy mit gondolsz mivel lehetne ezt a 30%-ot mondjuk 60%-ra tornászni? Te mit csinálnál máshogy a jelenlegi rendszerben, és ha már itt tartunk, leírhatod azt is, mi az ami nagyon tetszik a jelenlegi rendszerben? Legyenek itt pozitívumok is ne mindig csak negatívumok.

This Post:
00
231179.24 in reply to 231179.23
Date: 11/28/2012 9:35:47 AM
Overall Posts Rated:
9797
Ha valaki, aki több éve scoutol és érti a dolgát azt mondaná nekem, hogy figyelj, kell ez a játékos NT-re és így meg így edzük, akkor arra nyílván hallgatnék, ebből nem lenne probléma

NT-re kell kb 2-3 dobógép, egy ilyen játékos 26 éves korára már beérik (vagy akár 25), innentől kezdve 33-34 éves koráig játszhat az NT-ben (ha nem jön helyette addig jobb, bár ugye ha jól van edzev egy monoskilles olyan nagyon sokkal jobb nem jöhet). Tehát kb 8 szezon alatt kell ezt a 3 dobógépet lecserélni, 8 szezon alatt remélem lesz 3 hall of famer, akit edzenek is rendesen, ha nem akkor persze marad az MVP.

Úgy gondolom, hogy a válogatott nincs megfelelően menedzselve. A fórum pang, nincs interaktivitás. Egy átlag felhasználó vagy a panaszkodást olvashattja a fórumon, vagy annyit, hogy szép győzelem volt grat. A keretetet nem látja, nem tud igazából beleszólni, drukkolni, mert nincs erre lehetősége.

Én ezen változtatnék a beszédemben leírtakkal (új játék, ts szoba, aktívabb külső fórum, körlevél). Szerintem ezek a jelenleg is érdeklődöknek fokozná az élményt, és hozhatna új felhasználókat a válogatott köré, akik edzenek, taktikáznak, szurkolnak stb.

Ami tetszik az az. hogy a fentebb leírtak ellenére eddig is sikerült ütőképes csapatokat összehozni, ez főleg annak a maroknyi elkötelezett embernek az érdeme (pl. a tiéd), akik ölik az idejüket a csapatba.

Last edited by LA-Hukli at 11/28/2012 9:40:49 AM

From: Chosen

This Post:
00
231179.25 in reply to 231179.22
Date: 11/28/2012 9:47:29 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Azért írtam a technika/labdavezetést, mert ha nem irányítóról van szó, akkor egész magasra fel lehet tolni maxolás veszélye nélkül. Már úgy értem azelőtt, mielőtt bemaxol a főskillekkel. Csak erre vonatkozott a példa, a többi körítés.

This Post:
00
231179.26 in reply to 231179.24
Date: 11/28/2012 9:54:31 AM
Overall Posts Rated:
190190
Hogyan tennéd aktívabbá a külső fórumot? És a belsőt?

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
231179.27 in reply to 231179.26
Date: 11/28/2012 10:00:02 AM
Overall Posts Rated:
9797
Hát úgy ahogy írtam Lenne az új tippjáték, az ellenfélnézőben, és a válogatott topicjában pedig egy heti összegzés/riport az ellenféllel+a körlevéllel felkelteném reményeim szerint pár ember figyelmét akiket a fórumon is viszontlátnánk. A külsőre kitenném a játékosok skilljeit, azáltal felpörgetve a taktikázást, illetve többet írnék oda.

This Post:
00
231179.28 in reply to 231179.27
Date: 11/28/2012 10:45:20 AM
Overall Posts Rated:
411411
A körlevél szerintem kényes dolog, páran benyomják spamra, és hamar az előző győztes sorsára juthatsz. Ezt azért gondold át. Csak jóindulatúan írom, nem kötekedés képen. A skilleket akkor tudod kitenni, ha hozzájárulnak a tulajok. Van olyan, aki még a scoutoknak se hajlandó skilleket küldeni, nehogy megtudják milyen játékos a kicsikéjük. Ha jól tudom, volt más részéről is ilyen jellegű törekvés, nem sül el jól. Te hogy oldanád meg ezt a dolgot?

Azt szeretném még kérdezni, (feltételezem nem te leszel az egyetlen induló) hogy ha nem leszel megválasztva most sem, ugyan úgy "eltűnsz" mint az előző választásnál? Vagy segítesz azokat a jó ötleteket megvalósítani, amiket felvetettél? Hogy viszonyulsz ehhez az egészhez? 1-2 dolog nagyon tetszik nekem. Én is hoztam pár dolgot a HT-ből és azok beváltak!

This Post:
00
231179.29 in reply to 231179.28
Date: 11/28/2012 10:50:38 AM
Overall Posts Rated:
9797
Ott van a beszédben, hogy csak azoknak a játékosoknak kerülne ki kintre az adatlapja, akiknek a tulajai engedélyezi. De ha csak a fél csapat lesz kint, az is több mint a semmi. Már az előző választsánál is volt szó erről a körlevelemről, akkor Chosen azt mondta rendben van a dolog, így kétlem, hogy ebből bármi bajom származhatna. Arra van tervem, mi lesz, ha megválasztotok, arra nincs, hogy mit csinálok hogyha nem, nem akarok semmit sem felelőtlenül megígérni.

From: Cimi

This Post:
00
231179.30 in reply to 231179.29
Date: 11/28/2012 11:07:59 AM
Overall Posts Rated:
146146
akkor válaszolnék én is a kérdésekre amit mikhail feltett.

milyen taktika?
a jelenlegi helyzetben mindenki tisztában van vele,hogy a 2 pontos eröltetése a leghatékonyabb taktika.
emelett én nem vetem el másik taktikák használatát sem. ez azért sok mindentöl függ forma,sérülés.

a csapat összeválogatása?
mindenképpen megbizok a segitöimben akivel jo kapcsolatban vagyok ezt bártan kijelenthetem.
velük mindenképpen megvitastnám a dolgot söt kötelezö.

taktika állitása?
persze függ a kerettöl is formáktol de azt hiszem mindig van más variáció ami lehet bizonyos esetekben jobb.
ezt mindig a helyzet hozza. erre a kérdésre szerintem konkrét választ nem lehet adni.

-Egy-két főérték különbség alapján kit játszatnál kezdőben egy jobb értékű 8 vagy egy gyengébb értékű 9 formájú játékost? Miért?

szerintem nincs olyan nagy jelentösége a 8-as vagy 9-es formának mint sokan képzelik.
ha nincs nagy külömség a 2 játékos között természetesen én is a 9-es formát részesitem elönyben.

-Milyen posztra edzenéd és miért az alábbi játékost?

elöször is a tulajjal kell megtárgyalni mit szeretne és mi a terve. megkérdezni milyen játékosai vannak akiket edz még és kompatibilissá tenni amennyire csak lehet. mert az ilyen dolgokbol szokott a legnagyobb félredzés lenni.
aztán természetesen megkérdezném a segitőimet mint ahogy eddig is tettem,hogy milyen a felhozatal a másik poszton.
ha van 6 hasonlo játékos akkor ne csináljunk már 6 ugyanolyan játékost ha megoldhato.
aztán még,hogy mit edzeünk belöle függ a potjátol is.

én ugy gondolom,hogy nem zárja ki egymást,hogy u21-re vagy nt-re nevelünk valakit.

Mi fontosabb számodra a magasabb passzolás vagy dobótáv egy ilyen játékosnál U21-ben.
ha irányito lesz a srác mindenképpen passzolás mint dobotáv de ez evidens.
ha dh lesz akkor belöle egy tökéletes jol dobo jol passzolo dh lenne én ebböl az emberböl ezt csinálnám.

Advertisement