Samo ne razumem zasto bi ja nekog terao da igra nesto sto ga ne interesuje????????
Ajde da imam neku korist od toga, ali da ja nekom pricam svaki dan sta treba da radi, koju taktiku da igra, koji igrac na kojoj poziciji da igra, to mi ne bi palo napamet cak i da rodjena sestra hoce da pocne da se bavi BB-om.
Uvek sam za pomoc onima koje BB interesuje, ali terati nekog to je cista glupost. Bolje da si ih terao da ti okrece stan. Makar bi i ti nesto profitirao. :)
Upravo tako, narocito bold.
Nema nista bez rada, tako je to i u BB svetu. Niko od igraca nije retardiran i nikome ne treba strucno nadgledanje. Naravno, mnogo znaci savet iskusnijeg kolege, ali ne moze se na silu nekome nesto nametati.
Kao neko ko je redovan na cetu, znam da tamo dolazi jako malo ljudi. Naravno, svako ima neke svoje razloge (verovatno i sam ne bih toliko dolazio da nisam stalno za kompom), ali na svako pitanje novajlija trudim se da odgovorim najbolje sto mogu, sto na javnom cetu, sto na privatnom i preko BB-poruka.
Ja sam poceo da igram BB pred kraj sezone 17, u V ligi. Cim sam poceo da igram, odmah sam poceo da pratim transfer listu, da tefterim dobre igrace koje bih mogao kupiti, neretko i u sitne sate, i citao i citao forum i pratecu literaturu. Naravno, nisu svi tako fanaticni kao ja, ali je cinjenica da je potrebno uloziti malo vremena u igru.
Dakle, ako neki novajlija bude ovo procitao, novajlija koga zanima ova igra, moja mu je preporuka da prvo procita game manual i bb-prirucnik, da prati forum, kako nas, tako i strani (ako u dovoljnoj meri poznaje engleski jezik), da dolazi na cet, pazljivo trosi novac koji dobije na pocetku, ne pravi prestaru ekipu i pokusa da nadje barem jednog solidnog trenirca, kao zalog za buducnost.
Takodje bih dodao znacaj skautovanja protivnika, gde se prati koju taktiku koristi u odbrani, a koju u napadu, i gde su mu slabe tacke koje se mogu iskoristiti.
Last edited by Qaaph Zyld at 2/2/2013 7:03:44 PM