BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szavazás Dzsevasz kérésére

Szavazás Dzsevasz kérésére

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240090.20 in reply to 240090.19
Date: 4/5/2013 7:07:57 PM
Overall Posts Rated:
350350
Már rég befejeztem volna, ha nem provokál tovább...
Elmondtam előbb a helyzetet, akkor miért nem ő csinálta meg ha jobban tudja?
Ennyi. Részemről lezárva.

This Post:
00
240090.21 in reply to 240090.18
Date: 4/6/2013 7:46:04 AM
Overall Posts Rated:
4343
Most itt ugatsz nekem

Mai nap is kipipálva, méghozzá elég korán (0:21-kor).
:D

This Post:
00
240090.22 in reply to 240090.21
Date: 4/6/2013 7:51:20 AM
Overall Posts Rated:
350350
Ne legyél te is hülye....
Mit nem értesz ? Két opció volt dzsevasz kéréseben, ezt megcsináltam, erre a deakdzso nekem esik és leugat, hogy az nem jó. Pedig nem is a saját ötletem csináltam meg.
Ő miért nem tudta, ha nálam okosabb?

This Post:
11
240090.23 in reply to 240090.22
Date: 4/6/2013 8:48:42 AM
Overall Posts Rated:
4343
Próbálok nem hülye lenni, de csak annyi ésszel gazdálkodhatok, amennyi jutott (nem sok).

Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem kéne ilyen stílusban írni. Már a mod is figyelmeztetett erre, nem véletlenül. Tényleg nem szép dolog. Arról nem beszélve, hogy a neten könnyű, nem kell hozzá bátorság.

A témával kapcsolatban:
Deakdzso és a többi provokatőr csak azt jegyezte meg suttogó propagandájukban, hogy fekete-fehérnél árnyaltabb a kép, szerintük. Mi ezzel a baj? Nem azt mondták, hogy okosabbak nálad. Ja és mindenki érti, hogy te csak Dzsevasz... és ő csak 2 kérdést... Ismétlem: mindenki értette. Ismét kérdem: mi azzal a baj, hogy azt írták: +1 opcióval pontosabb képet lehetne kapni?

Én azt gondolom, hogy a taktikának nagyobb teret kellene engedni úgy általában, jobban kellene modellezni a meccsmotornak azt, hogy az "igazi" kosárlabdára jobban hasonlítson a játék (lásd pl: terribulls kupameccse csütörtökön, 2pontos erőltetése fölénye, stb-stb).
Ugyanakkor a pénzügyi menedzsment kérdése kb ugyanilyen fontos. Nem ismétlem az előttem szólókat, akik leírták, hogy miért.

Viszont van egy olyan sanda gyanúm - régóta olvasgatva a fórumos hozzászólásaidat -, hogy ez a játék azon része, amiben a legkevésbé vagy sikeres. Ezért - jó szokásodhoz híven - ezt szerinted meg kellene változtatni. Az eszedbe sem jut, hogy ebben a játékban mindenki ugyanazokkal a szabályokkal játszik mint te, mégis vannak, akik nyereségesek. Megsúgom: bárhogy változtatnák a pénzügyi részét a játéknak, ezek a menedzserek az új szabályokkal is jobban gazdálkodnának nálad nagy valószínűség szerint. Ezzel nem - ismétlem: nem! - azt akarom mondani, hogy ne próbálják a fejlesztők jobbítani a játékot folyamatosan, ill. még véletlenül sem akarlak megtámadni/megsérteni.

ui.: én már jópár szezont lejátszottam, és mindig nyereséges voltam. Sosem tréderkedtem. Most kb heti 110k a nyereségem úgy, hogy 6os edzőmet régóta nem cseréltem, úgyhogy fizetése 55k. Igaz van egy nagyobb stadim, a jegyárakat jól lőttem be, nem sajnálom a pénzt 5ös menedzserre, olyan csapatom van, amiben 3 fiatalt nevelek, ill. minimális az egész csapat fizetése, de remélhetőleg elég lesz arra, hogy benntmaradjak és nagy bevételeim legyenek. Stb.

Most komolyan: csak szerencsém van, neked meg peched?

This Post:
00
240090.24 in reply to 240090.23
Date: 4/6/2013 9:07:30 AM
Overall Posts Rated:
350350
Na, ez a normális beszéd. Erre érdemben is reagálni lehet nem csak vagdalkozva (ahogy velem is tették tegnap este).

A +1 opcióval az a bajom, hogy hiányzik a párja. Pl az adott kérdésre: taktika vagy pénz illetve taktika és pénz
de akkor fel kéne tenni egy olyat is, hogy egyik sem. Annak aztán semmi értelme nem lenne.
Kerek perec kérdezte dzsevasz : taktika vagy pénz?

Értem, hogy van háttere és összetett, de mondhatni olyan kérdés,mint: mit kérsz ebédre húst körettel vagy zöldségsalátát? (nincs és szándékosan)
Azt hiszem erre is konkrét feletet lehet adni. Én pl húst mondanék :)

Ehhez a kérdéshez aztán tényleg semmi közöm nem volt, csak annyi, hogy feltettem. Tartalmilag nem buheráltam, nem mérlegeltem az opciókat, mert ha szőrszálhasogató akarok lenni lehet találni még másik 5-6-ot is.
Nem érzem indokoltnak a nyakamra húzni: a " most is én akarok újítani" mondatot.
Feltettem egy kérdést, ennyi történt.

Ami meg a gazdaságom illeti kezdek gatyába rázódni 60-70k heti plusszal, de pl a tavalyi évemen erősen látszott, hogy nagyon nagy a gazdasági háttere a cuccnak. kb 40k bevételt buktam a 0-22 kiesés után meccsenként!
Talán túlzottan nagy a szerepe és erre rátesz pl a személyzetes heti pénznövekedése.
Kis ügyekben kéne 1-2 reform és élhetőbb lehetne minden.

Annak örülök, hogy nem csak én gondolom ezt.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/6/2013 9:08:57 AM

This Post:
00
240090.25 in reply to 240090.24
Date: 4/6/2013 9:17:31 AM
Overall Posts Rated:
4343
Szerintem - ezt már írtam korábban is - a rájátszást kellene nyereségessé tenni minden bejutó csapat számára. Nem irdatlan összeggel, de egyértelmű, hangsúlyos nyereséggel, ami még nem borítja fel a játékot, de sajnálhatja az, aki kimarad belőle.

Nekem ez a vesszőparipám.

This Post:
00
240090.26 in reply to 240090.25
Date: 4/6/2013 9:20:38 AM
Overall Posts Rated:
350350
Valahol bele kéne picit nyúlni és ez a lényeg.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 4/6/2013 9:20:58 AM