Dzięki (dziękuję również Saiwanowi). Staram się jak mogę. W końcu reprezentuję w II lidze również jakże prestiżową ligę IV.56 :-)
Widzę, że trafiłeś do ligi w której grają moi starzy znajomi z turnieju IV ligowców, który się odbył w 21 sezonie. Wtedy w drodze do finału pokonałem Duczki Ducks a w finale po niezwykle zaciętym meczu poległem z Hej Stal. Niestety menadżer Hej Stal okazał się przebieglejszy. Najpierw na forum stawiał na moje zwycięstwo ale potem edytował w dniu meczu swojego posta i postawił na siebie (ja tej edycji nie zobaczyłem). Ponieważ byłem przekonany, że nie wyjdzie najmocniejszym składem też nie wystawiłem najsilniejszej ekipy na mecz no i przegrałem. Finał odbywał się podczas fazy Playoffs w czwartek a ja walczyłem po raz pierwszy o awans do III ligi. Yogi Bears ze swoimi astronomicznymi pensjami okazali się wtedy lepsi. Dopiero w 22 sezonie awansowałem po pokonaniu rolpex a w 23 siłą rozpędu pokonałem w finale The Lechers no i tym sposobem jestem w II lidze. Ale się rozpisałem. Urzekła Was moja historia? :-)