U21 nisem pustil zaradi tega, ampak ker nisem imel dovolj časa, da bi delo opravljal tako, kot je treba. Vpoklicat igralce, nastavljat taktiko in poslat po 30-40 mailov na sezono ni težko, ampak U21 je dosti več kot to. Če pogledam nazaj, lahko rečem, da sem v prvih nekaj sezonah skupaj z odgovori poslal po 300 ali več mailov na sezono in seveda pisaril po forumu. Po moje je to nujno za dobro razvijanje U21 reprezentance in če tega nisem več sposoben, naj rajši vse skupaj prevzame nekdo drug.
Elan me je večkrat prepričeval, naj kandidiram za člansko repko, ampak mi je bila U21 bolj všeč. Dokler ni začelo zmanjkovati časa. In ker imam nekaj idej o raznih taktikah, poznam skille naših reprezentantov in imam dva reprezentanta tudi sam, mi je postala ideja všeč. Zato bom kandidiral.
Ne vem, če bom uspel zmagati na volitvah. Doc je vsake volitve močnejši. Ampak če uspem, planiram velike stvari za člansko repko. Še posebej, ker imamo vedno več ekip, ki so specializirane za reprezentante.
@vrtec:
Na zadnjih članskih volitvah,ko je Doc dobil toliko glasov,pa mislim,da je bila stvar jasna
Kaj si hotel povedati s tem?