Мучи ме тренер. Никад не испоштује оно што му наредим. ''Строго прати означену поставу'' за њега значи да играч који је постављен као стартер и обе измене игра 34 минута, и на тренингу слободних бацања не добије ништа...
Dax има солидан тим. Има неке неталентоване играче који му ту статирају, али му је прва петорка добра. Таман за плеј-оф и пето-шесто коло купа.
Мени тренутно најимпресивније делује тим Blue Angel-а. Мада ни он нема јаке измене. Мораће да жртвује или куп или неке утакмице у првенству. Очекујем појачања у току првенства.
LUDDI су тренутно најјачи, али очекујем продају неких играча. Прошле године је био мало повучен, па претпостављам да је уштедео нешто новца (не пратим ББ тако озбиљно да бих водио неку статистику), али су му тренутне плате толико велике да сумњам да их може покривати приходима од утакмица.
Ја сам у сличној ситуацији. Морам да продам оног из Андоре, пошто му опада квалитет, а више није у репрезентацији. Још увек игра добро, па се надам да ће ме неко ослободити тих 40 000 шушки.