Slazem se, mladi selektor ima moju podrsku i ne vidim zasto ga ljudi ne bi podrzali kad za sad sve deluje u redu. Do najbitnijih utakmica ima jos par nedelja, ali prve 2 utakmice deluju obecavajuce. Ne mozemo ni mi da ocekujemo da Oziris vec sad ima znanje o igrici kao Lale, ali uvek moze da pita za savet nekog od bivsih selektora ili iskusnijih scouta, sigurno ce se naci bar neko ko je spreman da pomogne sto se tice taktika.
Jedina mala zamerka koju imam je sto google disc ne deluje sredjeno. Godine nisu azurirane, ima dosta igraca koji bi trebali da se izbace jer nemaju sanse da se nadju u timu, ili nek se bar sortiraju po zbiru skilova, pa da lakse vidimo sa cime raspolazemo.
Ranije su igraci koji se prave za A, a koji ce se naci u u21, bili na oba spiska, i na u21 budu oznaceni nekom drugom bojom. Hteo sam da vidim kakva je konkurencija ove sezone i kakve ce saigrace imati moj Elak sledece sezone, ali dosta mi je sve konfuzno kad udjem na disc, pogotovo sto se neki igraci nalaze samo na A discu, iako ce zaigrati i za u21.
Mada ja uvek imam male zamerke sto se tice google disca...evo Markovic i dalje drzi na discu neke trule veterane koji sigurno nikad vise nece zaigrati